laupäev, 26. detsember 2009

Kingikotis polnud Tüdrukute klubi? Telli nüüd siit!

Skandaalne ja ärakeelatud Tüdrukute klubi, millest suuremad poed enne jõule tühjaks veeti ja väiksemad tühjaks osteti, nüüd koos autogrammiga otse kirjastajalt:

36 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Paistab, et selle sopaka müük ei lähe hästi, ilmselt ei kata isegi trükikulusid. A Inno, mis sina oma lastele jõuludeks kinkisid? Või sul kingid ka viieks aastaks ette tehtud nagu elatusraha makstud on. Muuseas Inno, kas sa tead mis kohtupraktika näitab elatusraha maksmisest kõrvalehoidjate suhtes - shokivangistus 2-6 kuud. Hakka heaga kuivikuid varuma.

Anonüümne ütles ...

Kas ei lähe üldse peale massidele? Oh te vaesekesed.

Anonüümne ütles ...

Mind huvitaks pigem ingerlase Ira vasakpoolse maailmavaatelise sisuga nashistlikud kihutuskõned, kus figureerivad sellised tegelased nagu Johan, Maksim ja Leena. Millal need kaante vahele saavad ka?

Anonüümne ütles ...

Tahaks teada, miks ma peaksin selle raamatu ostma? MIda ma sellest teada saan? Kuidas see mu elu rikastab?

Anonüümne ütles ...

Palju Inno lapsed sellest raamatumüügitulust on saanud? Irja ju paar nädalat tagasi muudkui sõimas Ingridit, et see olla keelanud müügi ära ja teinud sellega halba oma lastele, no et selle tõttu Inno ei saagi neile maksta.
Nüüd, kui raamat nii edukalt müüb, peaks ju juba soliidsad summad olema üle kandunud? Et siis kui palju lastele?

Anonüümne ütles ...

ei lähe kohe kuidagi see saasta müük. kahju jah? arvate, et kui teie blgoi loetakse, siis ollakse nõus ka selle saasta eest maksma? kes maskab? kes on see loll, kes maksab?

Anonüümne ütles ...

Pange raamat netti, milleks paberit raisata. Kaaned on vist eriti kallid. Kunst kuulugu rahvale!

Anonüümne ütles ...

Kuidas öelda Arnold Rüütli stiilis välja lihtne lause: "Ingrid, ma lähen poodi õlle järele".

Seoses kätte jõudnud äärmiselt tõsise, et mitte öelda teatud mõttes kriitilise situatsiooniga meie lähiümbruses, ma pean siin silmas teatavaid puudujääke, mille ületamatus võib põhjustada meie mikrokliimas raskestiprognoositavaid tagajärgi ja võibolla oleks siin asjakohane meenutada ühte teist teatavalt kriitilist situatsiooni kogu Vabariigis kümme aastat tagasi, mille me ühiste jõupingutuste tulemusena ja tänu siinkõneleja vatutustundlikule initsiatiivile, suutsime lahendada - mis ma tahan öelda? - ma tahan öelda, et me ei saa nüüdki taanduda oma põhimõtetest alla anda, me peame poest paar õlut ära tooma, Ingrid.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

To 18.24 Kinnimajas pole kahjuks kohti...

Anonüümne ütles ...

irw, äri vist ei lähe, ega ükski terve mõistusega inimene seda ei ostagi. kinkig revale, bäckmanile, teinonile ja siis sellele mõrrale kes vanu inimesi petab. minge kõik koos parem hundisilmale...

Anonüümne ütles ...

see raamat on juba ammu tasuta netist saadaval - siitsamast blogist. peab ikka eriline lollpea olema, kes selle eest veel raha välja käib....

Anonüümne ütles ...

ingrid ise siin vihaselt kommimas?
inks, ela ise ja lase teistel elada

Anonüümne ütles ...

Mnjaa, igavene reklaam käib ja reklaamis valetatakse ka veel pealekauba - läbimüügist pole juttugi. Raamatukoi.ee-s on kirjas, et "Saame kohe teele panna", mis tähendab seda, et ladu on tühjaks ostmata. Teie suure "sõbra" Nirti raamatul oli sama kiri ainult paar päeva, nüüdseks on ladu tühjaks ostetud ja teele pannakse väikse hilinemisega, sest enne tuleb hulgilaost asi enda lattu tellida. ;)

Nii et kuidas siis muidu selle rahaga on, paluks pangaväljavõtet screenshotina, et mis summasid sa poegade arvele kandnud oled siis.

Või valetad sa jälle, Inno? Hämad ja püüad ennast hea isana näidata? Kuigi tegelikult oled hale rongaisa, keda ta lapsed tõenäoliselt südamepõhjast vihkavad ja kellest midagi teada ei taha.

Anonüümne ütles ...

Siin ei ole mingit ingridit. Ma ei tea millest te räägite.

ingri... ee.. iluspoiss

Anonüümne ütles ...

viimane komm on veidi pusse läinud. nirti raamatu pikem ooteaeg tähendab seda, et raamatut ei juleta kohe saatmiseks lattu sisse osta
m.

Anonüümne ütles ...

Ausalt öeldes, minu jaoks on isegi veel uskumatum, et keegi seda Urruaugu Nirti pläma ostab. Inno vähemalt kirjutab asjadest, mida ta ise on läbi elanud ja reaalselt teab. Ilmselt jah oligi asi selles et Urruaugu nirti raamatut oli võetud igaks juhuks ainult 1 koopia :)

Anonüümne ütles ...

Nirti blogi pikajaalise lugejana usun, et seal on autobiograafiat rohkem, kui meeldiks mõelda, aga las anonüümselt kommenteerivale Irjale jääda oma rahuldus noorema ja edukama konkurendi materdamisest. :)

Anonüümne ütles ...

Nirti raamat(u esimene osa) on autobiograafia...

Anonüümne ütles ...

Sitt lugu, bestsellerit ei sündinud ja Mihkeel Raua müügiedu ei korratud. Vnnakestel on näpud põhjas - RAHA POLE. Rantjeeks olemisega on nüüd lõpp.

Anonüümne ütles ...

Ähh, Nirti raamat on kümne paremini müüdava raamatu hulgas praegu.
Ja muuseas, täitsa hea ja loetav raamat. Imetlusväärne, kuidas niisugune noor tüdruk on sellega hakkama saanud.

Anonüümne ütles ...

Nirti raamatut äsja lugenuna kommenteeriksin küll, et Nirti on kirjanik, mitte kirjutaja. Mida saavad enda kohta paraku öelda väga vähesed nüüdsed sulesepad. Kui tal veel vanusega haaret ja eruditsiooni lisandub, siis võib temast tulla midagi suurt.

Inno ütles ...

Ka mina olen öelnud, et Nirtist võib asja saada. Mis mind samas hirmutab, et ta on sisemiselt väga kuri. Aga selle võib ka nooruse arvele kirjutada.

Irja ütles ...

To 18:24-armsake, igal aastal oleme lastele jõulukingid ilusti posti pannud, ka minu poolt. Elatusraha maksmisest olen kõrvale hoidnud, aga Inno, Ingridi ja enda laste jõulukingid olen ilusti ära ostnud.

Nii et ära sa üldse muretse, emmekene.

Vasakpoolsed kihituskõned ilmuvad järgmise aasta lõpul, aga enne seda tuleb veel hulka Eesti-vastaseid provokatsioone korraldada. Hold your horses, nagu öeldakse ;)!

Irja ütles ...

Küll kirjastus jaanuaris arvutab, kui palju kellelegi. Ingrid muidugi tegi omalt poolt kõik, et ta saaks nii vähe kui võimalik (raamatu RR-ist ja Apollost ära korjamine).

Anonüümne ütles ...

21:09- Nirti ise siin oma raamatut kiitmas? Sina, andetu iriseja, peaks küll oma suu kinni hoidma. Lugesin su "raamatu" läbi ja sellist ila ei soovita kellelegi.

kohvikuline Tartust

Irja ütles ...

1:56-l on täielik õigus, järelikult pole raha ka elatise maksmiseks. Vaene Ingrid :)))

Elus on ikka nii, et pead endale selgeks tegema, MIDA sa tahad. Kui Ingrid oleks tahtnud raha, siis oleks tulnud lasta Inno raamatut müüa. Kuna ta seda ei lasknud, siis ta järelikult ei taha raha.

Lahe.

Anonüümne ütles ...

No aga Ingridi tahtmisest või mittetahtmisest, laskmisest või mittelaskmisest sõltumata läheb müük ju enneolematult hästi, nagu te ise siin muudkui kinnitate. Nii et lapsed peaks ka enneolematult hästi oma osa kätte. Ise ju lubasid, "emmeke" Irja.
Aga mis kinke siis seekord lapsed said, kui see just suur saladus pole? Vanem poiss, see keskteismeline, kindlasti lasteraamatuid ja joonistusvahendeid, sest alles ju Irja teatas, et kui lapsed tema omaks saavad, siis just sellist eakohast meelelahutust ta neile pakub.

Anonüümne ütles ...

Nirti ei ole kirjanik, seda vähemasti olemasolevate tekstide põhjal otsustades. Niisugusel tasemel on kirjutanud väga paljud. Arenguruumi on tohutult.

Arenguks on aga vaja annet. Mida tal olemasolevate tekstide põhjal otsustades ei ole.

Soovitan kirjutajapiigal endale mõni teine amet valida.

Irja ütles ...

See on väga suur saladus, emmeke

Anonüümne ütles ...

jujuu, kui jutt kurjusest on, siis Inno peaks rohkem kartma seda kurja memme , kes tal kodus on. Irjal ei väljendu kurjus ju loomingus, vaid igapäises elus ja suhtluses.

Anonüümne ütles ...

Sorry aga Irja puhul ei saagi rääkida mingist loomingust.
Niipalju kui ma poole silmaga jälgind olen siis see pihli tra oligi ainuke lulla nende aastate jooksul mis ta blogis toimetab :)
Või on keegi veel mõnd lullat näind :D

Anonüümne ütles ...

Raamatus on tal veel paar lullat, aga see teeb asja ainult hullemaks. Sest kuna "luuletusele" pihli türast osaks saanud tähelepanu on põhjendatav teatud poliitilise konjunktuuri, vituviha ja tähelepanuvajadusega, siis ülejäänu on lihtsalt erakordselt halb pask. Hea küll, raamatu kontseptsiooniga - pask - selline poeesia tegelikult sobib, aga kui see kontekst ära võtta... Ning siin blogiski avaldatud šedöövrid ei jäta tänu ühtlaselt olematule tasemele kahjuks müüdist Türjast kui luuletajast kivi kivi peale.

Anonüümne ütles ...

21:25-l on paraku õigus. Tüdruk pingutab nii, et ninast veri väljas, aga tulemus on paraku vaid keskpärane, kui sedagi.

Võib-olla on preili Nirtil rohkem annet luuletamises?

Anonüümne ütles ...

Anonüümsed kommenteerijad seda muidugi paika ei pane, kes on kirjanik ja kes mitte. Lõpuks sõltub paraku kõik kriitikutest ja retseptsioonist: see paneb pikemas perspektiivis ka kirjandusloo paika, kes vajub unustusse, kes tõuseb Parnassile.

Anonüümne ütles ...

Eks müügiedu ka loeb miskit, Nirti müüb hästi. Ja võrreldes teie Vaba ühisk..., millega iganes on see ikka kirjanduse moodi. Mitte kinnimakstud pask.

Anonüümne ütles ...

Orgasmiraamat, parem ja odavam!!!
http://www.orgasmiraamat.ee/

Hirvo Surva