teisipäev, 15. detsember 2009

Kuidas Ingrid minu ema vara arestida üritas

Ühest asjast unustasin kirjutada. Seda tuletas mulle täna meelde ema, kes ütles, et nüüd tuleb siis välja, et ta on Ingridi laste vanaema. Kuna mina olen Ingridi laste ema. Siis minu ema Toini on nende laste vanaema.

Ingrid üritas möödunud kuul, see on siis novembris ka mu ema vastutama panna, sest meie juures käis mardipäeval Ingridi täitur Terje Tšapis, kes ütles väga viisakalt, et Ingrid olla käskinud tal meie vara üles kirjutada ja arestida. Minge sinna, seal on, õhutanud Ingrid täiturit. Kuna Paju tänava maja kuulub 3/4 ulatuses mu emale ja 1/4 ulatuses mulle ning siin on peaasjalikult mu ema vara (enne oli ema ja isa ühisvara, aga ema päris isa varast poole ja mina poole), siis sisuliselt nõudis õnnis Ingrid täiturilt, et täitur kirjutaks üles ja arestiks mu 62-aastase ema vara.

Õnneks ei olnud ema kodus, kui täitur tuli. Ma pean Terje Tšapise kiituseks ütlema, et ta on tõeliselt tore inimene ja sai kohe aru, milles asja point. Ta pakkus ka omalt poolt välja, et võiks olla Inno ja Ingridi leppimise vahendajaks ning miks mitte tasaarveldada Ingridi võlg Inno ees, mis lõppeb alles aastal 2011, Inno võlgnevusega Ingridi ees. Kuigi leidsime ja leiame endiselt, et kohtu poolt välja mõistetud 7500 krooni kuus oli töötu mehe kohta selgelt liiga suur summa, olime nõus seda siiski Ingridi võlaga etteulatuvalt tasaarveldama. Täitur asuski leppimist vahendama, aga õnnis Ingrid tegi sel ajal, kui täitur leppimise vahendamisega tegeles, muudkui politseisse avaldusi.

Emaga on muidugi nüüd sedasi, et ta keeldub Ingridile midagi maksmast. Tal on küll sissetulek, pension, mis on tervelt kaks tuhat krooni kuus, aga ta ei ole nõus sellest pennigi Ingridile loovutama. Põtkib, sunnik. Ütles isegi täna, et kui Ingrid peaks siia tulema ja tema vara nõudma, siis ta saab kirvega pähe. Ma vabandan oma ema pärast, ta on selline temperamentne, nagu mu vanaisa Väinö, aga Ingrid olgu sellegipoolest mu emaga ettevaatlik. Ta on valmis oma varanatukest lõvina kaitsma.

Sellised lood siis minu emaga, kelle vara üles kirjutamist ja arestimist nõudis õnnis Ingrid.

64 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas teie kaitse on üles ehitatud sellele, et Inno on rahatu, kogu vara on sisuliselt sinu lahusvara (saadud peamiselt pärimise teel)ja seetõttu ei maksa Inno midagi?

Iseenesest suhteliselt ainumõeldav taktika sellises olukorras, aga selle läbi muutub Inno ju sisuliselt pärisorjaks. Kui sul ühel hetkel üle viskab, siis on Inno tänaval, elada kuskil pole, kõigiga tülis, arved arestis jne.

Või ongi see eesmärk? Kui nii, siis: TULD!

/harrastusjurist/

Irja ütles ...

Ei ole, Inno ju üritab endale sissetulekut luua, ta kirjutas Tüdrukute Klubi, millega lootis elatise ära maksta, aga õnnis Ingrid lasi selle raamatulettidelt ära korjata.

Mina olen hea meelega nõus Innot ülal pidama.

Anonüümne ütles ...

Inno puhul ei ole olemas mitte ühtegi fakti, mis kinnitaks tema soovi elatist ära maksta. Kas Tüdrukute Klubi on otseselt ainuüksi tema teema või hoopis mingi x firma x teema, millest heal juhul 1% kuuluks laste elatusrahaks ?

Anonüümne ütles ...

see on vist Eesti populaarseim tõsielusari.

te peaks hakkama III T-särke müüma. peal on ingridi, inno ja irja pildid.

siis peaks kogu blogi ka raamatuna välja andma ja miks-mitte mõned filmidki väntama blogi ainetel.

mine tea, kunagi tuleb välja, et Innot, Irjat ja Ingridit pole mitte kunagi olemas olnudki. Inno on näiteks päriselus Andres Tamm, Irja on Malle Kana ja Ingrid on Katrin Kastan.
ja kuna nad on kolmekesi keeniused, siis hakkasid nad oma tõsielukat väntama juba ammu, ammu.

Irja ütles ...

Kuna raamatu annab välja Kirjastus I2, mis kuulub meile mõlemale, siis lähevad raamatu müügi tulud meie vahel pooleks.

Irja ütles ...

Järgmisena, muide, annabki I2 välja Inno ja Irja blogiraamatu

Anonüümne ütles ...

Irw,

Seep jah :)

Anonüümne ütles ...

Muide ei ole midagi muud, mis kinnitaks Irja lastesaamise võimatust rohkem, kui tema viimase aja käitumine. Frustatsioon on ikka julm. Lihtsalt liiga palju verd on lühikese aja jooksul ära segatud ja sellel on oma tagajärjed.

Unknown ütles ...

Lahe ema Irjal.

I&I, kas on lootust et Tüdrukute klubile kunagi kusagil autogramme ka jagatakse?

Irja ütles ...

Jah, me hakkame varsti ise ka müüma, meilt saab siis autogrammiga raamatut osta. Tahaks varsti esitluse ka korraldada. Kui soojemaks läheb.

Aga ema on mul lahe jahh. Ma siin üritan rahustada teda, aga temal on juba rusikad püsti :).

Anonüümne ütles ...

noh, aga eelmise suurepärase raamatu raha, miks inno siis sealt raha ei saanud. Peale selle kirjutb ta Kesknädalas?Äkki kirjutab tasuta Keskerakonna toetamiseks?Mis puudutab vara arestimist, siis ära aja lolli juttu, te elate ju selles majas, kuskohal siis teie vara veel üles saaks kirjutada. Ja Inno oleks pidanud maksma oma võlad, siis poleks su ema ust kulutatud.See on ikka hästi loll jutt ,et Ingrid peaks 11. aastani ootama, et siis äkki Inno maksab lastele.Sitta ta maksab kui ta juba praegu vingerdab.Ja kes sul käseb muidusööjat kodus pidada, aga kui tahad pidada, siis maksa.

Irja ütles ...

Õige, kallid kaimud! Olengi teile terve päeva püüdlikult selgitanud, et eks ma siis hakkan nüüd õndsale Ingridile oma elatise võlga tasapisi ära maskma. Panin ka emal näpud sahtli vahele ja ta oli lõpuks nõus iga kuu sota Ingrid Tähismaa kasuks maksma.

Ka Inno teeb omalt poolt kõik selleks, et raamat ikka hästi müüks ja et ta saaks ka omalt poolt meie kõigi poolt palavalt armastatud õndsale Inksukesele maksta. Et Inksukese pekikõht ikka jätkuvalt kasvada saaks.

Anonüümne ütles ...

Elatist makstakse laste ülalpidamiskulude katteks, mitte mingi inksukese pekikõhu nuumamiseks. Saa üle oma väiklasest, lapsikust ja haiglasest armukadedusest. Kas sul häbi ei ole nendele lastele mõeldes?

Ja sa ei pea Ingridit palavalt armastama, Inno ka ei pea. Katsuge lihtsalt mitte täielikult loomastuda ja katsugu meespool meeles pidada, et kui sai tited valmis tehtud, siis saab nüüd ka minimaalse panuse anda. Rahalise.

Suurema panuse andmine eeldab vanemlike võimete olemasolu, teil need puuduvad täiesti mõlemal. Makske siis rahagi ära ja hoidke suud koomal. Piinlikud ja kohutavad inimesed, kelletaolisi on muidugi teisigi. Jäta nüüd meelde, Irja: elatis ei lähe emale, elatis läheb lastele.

Lastekasvatamise kohta võid ju oma emalt küsida, mis loom see selline on ja kuidas seda tehakse.

Irja ütles ...

Näen, et sa ise oled siin kommenteerimas, õnnistegija Ingrid. No tore siis. Kõigepealt tänud, et oled mind oma laste emaks tunnistanud. Sul on toredad lapsed, ma olen neile hea meelega teine ema. Ja üritan ka sinu ees oma võla, mis mult sinu kasuks välja mõisteti, nii ruttu kuis võimalik ära klaarida. Ära muretse, heakene-hellakene, küll tasutud saab.

Irja ütles ...

Ka minu ema lubas omalt poolt Inksukesele-õnnistegijale sada krooni anda.

Anonüümne ütles ...

Vana mehena lausuksin aint üht. Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde. Inno võib ju osav sõnaseadja olla, aga naisepidajana on ta käpard.

Ja ma ei pane seda talle süüks. Ussisugu on ussisugu ja saatana sigitised. Ja on kurb, et lootust andev eesti mees tillipidi sinna katlasse juba norest peast sisse tõmmati. See mis toimub siin meie silme all on viad süte kohendamine.

Loomnulikult tõuseb sellest liigutuses auru - palju kisa ja draamat.

Paar asja siin tulevad natukene isegi tuttavad ette, justnagu oleks minu eluraamatust maja viskitud.

Anonüümne ütles ...

fak, ma ei tohi juuatais peaga kirjutada ... sormed on totsid selle faking lappari peal
andke andeks

Anonüümne ütles ...

Jessas küll, kuidas küll igasugune kasvatus ja haridus mõnest inimesest täiesti mööda läheb. Irja, sa oled ikka turumutt küll.
Mul on Innost lausa kahju, kuidas küll saab niimoodi naisi võtta.
Aga loota on, et Irja saab ka üks ilus päev oma osa, siis kui Inno putsi peast võtab ja selle kõik avaldab, mis Irja tegi ja kuidas oli.

Anonüümne ütles ...

tekib küsimus, et kas see palju nimetet Ingrid on lihtsalt rumal ja kurjust täis või on tal mingi tõsisem puue?

ken taur

liisu ütles ...

Tundub et Ingrid esindab seda seltskonda, kes kasutab lapsi enda elustandardi säilitamiseks e. neid noori ja tulevasi emasid, kelle nimel tõsteti emapalka 35 000 kroonini. Millal jõuaks üks titt kuus 35 tuhhi ära tarbida? See on mõeldud ikka emmede kõrgete vajaduste rahuldamiseks. Mis tittedest hiljem saab pole tähtis - kas nende jaoks ka hiljem aega jätkub, et neist korralikud kodanikud kasvatada? Või saavad neist hoolimatud tõprad, kes võimsate autodega teisi surnuks sõidavad, narkotsi panevad või on lihtsalt pohhuistid. Selles on küsimus. Ebanormaalselt õel ja omakasupüüdlik on see Ingrid tõesti. Samas ei poolda ma ka Inno käitumist oma eksi suhtes siin blogis, kuigi ma saan temast aru, sest sellise "saatanliku naise" nagu Ingridi vastu tuleb sõdida kõigi vahenditega. Kuigi ärkamine nagu alati- oli liiga hilja

Inno ütles ...

Ma olen selline aeglase ärkamisega, jah.

Irja ütles ...

20:34 - kassanäe, õnnistegija siin jälle kommimas! Kas ma siis ei öelnud sulle, et ära muretse, linnukene-lillekene, küll kõik võlad saavad tasutud. Tsekk saab sulle suurte austusavalduste saatel üle antud, ainult et nati läheb aega selle raha teenimisega. Aga ära sa, kullakene, üldse muretse. Küll saab. Kui muidu ei saa, siis mu ema pinsist ikka.

Muide, õnnistegija korrutas ka oma Kroonika alluvatele, et ma olen Innole putsiga pähe istunud. Tal ikka sama refrään. Üks puts kogu aeg.

Irja ütles ...

Ma pakun, et Õnnistegijal võib ka puue olla, sest ma ei usu, et üks ema, kes tunnistab teise naise oma lapse vanemaks (ja nõuab talt elatist!!!), on normaalse mõistuse juures. Vist ikka on õndsal Inksukesel puue jah. Ma kahtlustan, et teda vaevab skisofreenia.

Irja ütles ...

Liisul on õigus, Õnnistegija hagi, kus ta nõudis Innolt suurt elatist, põhineski sel, et vaja on säilitada senist elustandardit, sh käia kaks korda aastas väljamaareisil.

Anonüümne ütles ...

Irja sa oled täna kuidagi eriti labane ja närviline:D

Inno ütles ...

Ma võin omast kogemusest öelda, et Ingridi kõrval on Irja leebus ise. Väga tasakaalukas ja rahulik.

Irja ütles ...

Mis teha, see on minu loomus. Aga vaadake Ingrid- Õnnistegijat, tema on see-eest ilus, tark ja hea. Ostes raamatu, toetate Ingrid-Õnnistegijat!

Anonüümne ütles ...

Nii. Hullumaja veoauto on jälle valmis välja sõitma. Nad ütlevad, et hea, et see noorem naishull sealt Rakverest Paju uulitsast andis ise teada, et see vana naine Paju uulitsast kõnnib ringi, kirves kaenlas, et nad siiis sisse tulles teavad selle hullu vanamuti eest ennast hoida. Sanitarid panid suured süstlad juba rahustit täis ja kinnitasid, et sellele kirvemutile saab perepalatisse lisavoodi panna küll.

Anonüümne ütles ...

Sitt keeb sul sellepärast, et saad oma eksiga halvasti läbi. Aga lapsi kasvatanud oled üksinda? Mõtle nüüd niimoodi, et kui sul oleks vaja üksi kasvatada kahte last, neist üks juba teismeline, siis pead neile iga päev andma kolm korda süüa (ja poisid söövad palju), ostma kogu aeg uusi riideid (sest nad kasvavad kogu aeg suuremaks), laskma ka mõnes trennis-huviringis käia, ostma aegajalt ravimeid jne.
Mina kasvatan oma lapsi koos abikaasaga ja teenin ise hetkel suuremat palka, aga ma toon siin lihtsalt näite, et sa saaksid aru, et lapsi ei ole võimalik kasvatada ILMA rahata.
Kui mul oleks näiteks kaks rahapakki, mõlemad näiteks 7500 krooni, siis pole vist eriti vahet, kummast pakist ma võtan raha, et oma lastele elementaarne igapäevaelu kinni maksta? Maksma pean ma igal juhul.
Seega on ka jama see jutt, et on kontrollimatu, kuhu läheb vanema kontole makstud elatis. Kokkuvõttes läheb see laste peale. Järgid mu mõttekäiku?

Ja loomulikult tulebki alaealise elatis maksta seda alaealist kasvatava vanema kontole. Ei saa ju panna lastele endile kohustuseks käia toidupoes, planeerida menüüd, uuendada garderoobi ja teha muud, mis on täiskasvanu TÖÖ.

Loodan, et see sul sitta keema nüüd ei aja, aga kui ikka ise vähe oled osalenud reaalses kasvatustöös, siis ei saagi aru, et näiteks menüü ja garderoobi planeerimine (mida on vaja osta ja kui pikaks ajaks ette ja mis hinnaga) ON eraldi töö ja võtab aega. Ja raha kulub nii toidule kui riietele ikka päris kõvasti.

Veel kord. Mõlemad vanemad peavad andma panuse laste üleval pidamisse, see on kohustus, millest vabaneda ei saa. Ja elatis ei ole ilmselt Eestis mitte kunagi selline summa, millest naisel oleks võimalik laste reaalsete kulude katmise kõrval veel midagi kõrvale kantida. Võta seda nii, et kui see eks mõnikord kõrtsis käib, siis ilmselt ikka omaenda teenitud raha eest. Ja tal on selleks õigus - ega ka sinul kogu SINU sissetulek ainult järglastele ei kulu ja sa ise ei käi ringi, kerjakott kaelas ja endale midagi lubamata. Miks siis naine peaks seda tegema?

Anonüümne ütles ...

No täna jälle on aktiveerunud see hull kes kogu aeg oma hullumaja autost sonib. Ühes teises shows küsis üks hull regulaarselt teatud aja möödudes: "Aga mis kell on?".

Anonüümne ütles ...

No kuulge, minu tütrel kasvab kodus samuti 2 toredat last ja on täiesti absurdne mõelda, et tal kuluks nende kahe peale 15 000 kuus (kui Inno panus 7500 siis peab ju ka Ingridi panus olema 7500). Lapsed käivad trennides, ringides ning igal suvel mitmetes laagrites, millestki puudust ei tunne ja on õnnelikud. Kuidas üldse see elatise summa sai 7500 peale kasvada ja kas Inno ei saaks selle vähendamist taotleda?

Anonüümne ütles ...

No aga Vaimse Tervise Keskus hoiab sellel Paju uulitsa pundil ju kogu aeg silma peal, sest mure on nende pärast! Üks kindel näitaja, et olukord hakkab jälle kontrolli alt väljuma, on see, kui nende roosade käpakestega plärakate arv blogis ületab taluvuse piiri, kui käpakeste varandus paisub aina suuremaks ja ähvardused kõigi nende aadressil, kes käpakeste arvates julgevad ta varandusele ligineda, aina suurejoonelisemaks. Nüüd veel see mehe nimega naine Toni oma kirvega ka - olukord ON ju tõsine ja nõuab Vaimse Tervise Keskuse (ärme siis ütleme hullumaja, eksju) sekkumist.

Anonüümne ütles ...

Ärme unusta, et isapoolne panus peaks olemagi veidi suurem kuna lastega tegelemine ja nende kõrval olemine on KA raske töö.See pool kes neist kohustustest vaba, saab ju hoopis vabamalt võtta ja elu nautida!

Anonüümne ütles ...

Kui su tütrel kasvaks kodus 8-aastane ja 13-aastane laps, mõlemad poisid, siis võiks nende peale veel palju rohkemgi kuluda/kulutada. Mis mõttes see on mõeldamatu? Absurdihuumor. Sama hästi võid ehk väita, et kui sina leiva peale võid osta ei jaksa, siis on võileiva söömine mõeldamatu?

Anonüümne ütles ...

Mõni karjub "Mis kell on?", mõni karjub: "Appi, ta tahab mu raha, ta tahab mu raha, ta tahab mu raha, ma ei anna, ma ei anna, ma annan, ma annan, ma võtan, ma võtan" jne jne jne. Ma küll aru ei saa, mis vahet seal, kusjuures kellaküsimisel on vähemalt mingi mõte - no et mis kell on -, aga sellel mitmendat päeva kestval huilgamisel ma seda kohe üldse ei näe. Kas huilgaja loodab, et kõik uurijad, kohtunikud jt loevad seda blogi ja kui ta ikka väga kaua jutti huilgab, saavad nad lõpuks aru, kuidas vaesekesele huilgajale liiga tehakse ja võtavad seda otsuse tegemisel arvesse? Või loodab blogilugejate arvamust kujundada? Tundub, et kujundab küll, aga mitte endale meelepärases suunas. ja kui oleks meelepärane, siis mis sellest kasu? Ah, tegelikult on see kõik loomapsühholoogia, mida inimesed ei suudagi kunagi mõista.

Anonüümne ütles ...

Irjal käivad juba hallerid peal, näeb Õnnistegijat ja Ingridit, kes laskub taevast pakkudes talle lapsukesi. Vat see on sellest, et inime ei saa lapsi , vanus ka juba selline, ega lapsevaev ajab lolliks.

Anonüümne ütles ...

Ah et novembris käis siis Irja täitur tembutamas? Kas "juhuslikult" see nädal aega, kui blogi vaikis, Ekspress arvas, et neti eest on maksmata, maja oli õhtuti tuledes ja "tagasi tulles" ajas Türja vaikimise põhjuste kohta eriti debiilset soga suust välja? Ikka istusitegi siis kuskil redus, jah?

Anonüümne ütles ...

22:59-le,

Ma tean kui vanad mu tütre lapsed on ja just sellepärast ma siin kirjutangi. Ja tean et nad söövad leiba mitte ainult võiga vaid ka viilu lihaga selle peal. Ning kordan veelkord - neil pole millestki puudust.

Anonüümne ütles ...

Alimendid ongi lapsed järelmaksuga!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Minu eksbitch palus minult kunagi pisarsilmil 3 kuu alimente ette, põhjendades, et kool hakkab lastel ja vaja remonti ka teha jne... Andsin.
Nädala pärast sõitis ta kaheks nädalaks uue mehega soojale maale!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Aga äkki tegi soojamaasõidu iluspoisi naisele kaheks nädalaks välja ta uus mees, iluspoisilt saadud raha eest aga soetas naine enne seda lastele koolivarustust ja tegi veel remonti ka? Irja on ju ka kõik Innole välja teinud (miljonite eest, nagu ta siin kiitleb), ja samamoodi miks peaks iluspoisi eksnaise uus mees nende laste eest midagi maksma (Inno ei maksa omagi laste eest). Topeltstandardid, ütleks selle kohta, iluspoisikene, topeltstandardid on selle asja nimi. Inno- ja iluspoisikese sugused on muidugi eluaeg veendunud, et nagu mõni naine oma eksilt laste jaoks raha saab, tormas ta seda butiiki või baari laiaks lööma, lapsed kodus paljad-näljas. Arvake edasi, "ilusisakesed", millegagi te ju peate ennast lohutama, olles oma elus millestki ilma jäänud.

Anonüümne ütles ...

No kui mõne muti arvates pole lapsel "millestki puudust", kui tal võileib olemas, siis on ju hästi.
Aga mõni ema suudab oma lastele rohkem võimaldada (huvikoole, trenne). Katsu siis mitte kade olla, vaid edasi rõõmustada oma lihaleiva üle. Need lapsed, keda rohkem arendatakse, ka kindlasti pahasti ei ela, eks ju.

Ja viimasega täiesti nõus, et naine käis soojamaareisil võibolla oma ja uue mehe raha eest. See ei vabasta ihnsat eksi lastele elatise maksmisest.

Ilge on see mõttetute isaste küüned enda poole siblimine.

Anonüümne ütles ...

Minu lapse isa toetas oma poega pärast lahtust kuni uue elukaaslase leidmiseni. Siis hakkas sama nali peale, et uus naine leidis, et ma elan paremini kui nemad ja miks ta peaks midagi maksma. Kangesti meenutab Irjat,kes kardab ka et temalt midagi ära võetakse see naine on venelane... Mees maksis paar korda salaja ja nn. mustalt kuni siis lihtsalt kadus silmapiirilt- ei käinud enam lapsega läbi, ei maksnud. Helistasin paar korda- loll jutt vastuseks, naise kriiskamine tagaplaanil.... siis vahetati telefoninumber ja nii ta kadus...
Laps on nüüd täiskasvanu, oma isa peab ta täisjobuks. Kohtusse ma ei läinud, sest mul puudus aeg ja viitsimine 2 idioodiga tegeleda, kes kogu energia panid sellele, et mulle raha mitte maksta. Parim kättemaks on hästi elatud elu. Ei usu, et ex-mehel 10 aastat lollimängimist ära oleks tasunud ennast kuidagi.

Anonüümne ütles ...

to 9:57

Kuule mölakas , loeks läbi ehk ka minu sissekande 22:24
ja alles siis tuleks targutama midagi
muttide kohta ja laste ainult võileibade peal elamisest. Mölakas kuubis.

Anonüümne ütles ...

Ära räuska, idioot. Või küsi oma tütre käest järgi, kas on võimalik kaht üsna suurt poisslast toita, katta, ringidesse-trennidesse-laagritesse saata ja pisut-pisut ka taskuraha anda 4350 krooni eest kuus. See on nimelt miinimumelatis.

Mölakas kuubis oled sa ise, loll, räuskav ja lastekauge inimene. Kasvata ise praegu paari last ja siis räägi uuesti, palju tegelikult raha kulub. Praegu kired nagu kukk ja oled tähtsust täis, aga samas ei jaga teemast sisuliselt mitte midagi.

Ah, et trennid, laagrid, särgid-värgid, lihaleivad ja kõik puha tasuta? No ütle siis teistele ka, kus see imedemaa asub.

Irja ütles ...

Ja Ingrid on tõelisest õnnistegijast minu silmis kõikidest inimestest kõige kaugemal. Mis mind endast välja viis, oli see, et ta ründas minu ema.

Aga loomulikult suudan ma end talitseda. Hulluautot kutsub siin Ingrid ise. Ju talle ei meeldi tema jõhkruse, alatuse ja ahnuse avalik arutelu.

Aga las ta kutsub oma hulluautot edasi. Kui sedasi jätkab, tuleb see hulluato talle endale järele. On ju vanarahvaski öelnud, et kes teisele auku kaevab, see ise sisse kukub.

Irja ütles ...

Olen nõus, elatis makstakse lastele. Aga vat mina usun ka sellesse, et kokkulepetest tuleb kinni pidada. Inno ja Ingrid leppisid kohtunik Epp Haabsaare (kes, muide, on ka kristlane ja vaevalt selle kohta valet vannub) ja advokaat Üllar Talviste juuresolekul 2006ndal aastal kokku, et Ingrid ei nõua Innolt viie aasta jooksul, s.o kuni aastani 2011 elatist. Või õigemini nõuab, aga vaid 4166 krooni kuus, mis tasaarveldatakse Ingridi võlaga Inno ees, mis on samasuurune.

Ehk siis - sisuliselt Inno on maksnud Ingridil elatist summas 4166 krooni kuus, aga kuna Ingridil oli Inno ees samasuurune võlg, siis mõlemad pooled olid nõus neid summasid tasaarveldama.

Kokkulepe on püha, ka jumal kaitseb kokkuleppeid. Kogu see tüli Inno ja Ingridi vahel saigi alguse sellest, et Ingrid murdis kokkulepet ja hakkas suuremat elatist nõudma.

Kui annad sõna, siis pea sõna. Nii lihtne see ongi.

Irja ütles ...

22:24 - sellise summa mõistis kohtunik Koidula Laurisaar välja, toetudes MINU PÄRANDIRAHADELE. Uskumatu, kas pole? Selline on Eesti Wabariigi kohus. Uus naine peab maksma vanale naisele elatist!

Tegingi eile elatise vähendamise hagi, näis, mis kohus ütleb. Ilmselt ütleb jälle, et aga minul on ju võimalik maksta, sest mul on Tartus maja ;).

Irja ütles ...

Vaimse Tervise Kekus paikneb vist Tallinnas Nõmmel Side tänaval ning sinna kuuluvad purjus sanitarid nimedega Ingrid, Sirle, Urve, Terje ja Veronika ;) ? Sellised üle 40-sed kibestund mutid, nagu Tüdrukute Klubi raamatust välja astunud ;)?

Anonüümne ütles ...

Sooda 12:49 ei tee vahet miinimumelatisel ja miinimumpalgal.Muust rääkimata.

Irja ütles ...

22:24-le, ära tee sest sõimlejast välja. Kirjastiili järgi otsustades on tegu Ingridi endaga.

Vat selles asi ongi, et ta on ahne. Tema elatise hagis oli kirjas, et nii suurt elatist on vaja selleks, et tema tahab lastega kaks korda aastas välismaareisil käia, seepärast summa nii suureks kasvaski.

Kokku 15 000 krooni kuus vajavad Ingrid Tähismaa lapsed. Seepärast, kallid kaimud, et tema on tippude tipp, toppide topp. TEIE lapsed võivad ju vähemaga leppida, aga Ingrid Tähismaa ja lapsed tahavad saada elatist, mis on suurem kui paljude inimeste terve kuu palk.

Irja ütles ...

Mu ema mõnitamine on muidugi eriline tase ;)

Anonüümne ütles ...

"Mis mind endast välja viis, oli see, et ta ründas minu ema."

Aga kullakene, mitut inimest sa ise oled rünnanud? Millest see haiglane topeltmoraal?

Ja kas keegi käis akna taga vaatamas ja kuulamas, kuidas su ema kirvest ähvardab haarata? Seda tegid sina ise, mingil ainult sulle teadaoleval ajendil.

Selgita siis huvitatud lugejale, mis sind õieti vaevab.

Anonüümne ütles ...

Ano 13:11 ei oska vist miinimumelatist kahega korrutada. Noh, pole viga, lase kellelgi end aidata.

Ja EI pea Ingridi lapsed elama ainult võileibade peal, kuna uus eit on putsi issile pähe tõmmanud. Saan aru, et putsi pähetõmbamine on siin levinud väljend, nii et ei häbene oma sõnavara pärast.

Anonüümne ütles ...

Sinult ei nõuta elatist, seega sina ei saa esitada hagi elatise vähendamiseks. Inno saab, sest tema on kohustatud isik. Tee see lihtne asi endale selgeks, et kohtunik su üle jälle ei irvitaks. Ja lepi endaga kokku, et kas teil Innoga on siis ühised kohustused ja ühine vara või ei ole mitte. Siin räägid endale kogu aeg vastu.

Irja ütles ...

Mina edastasin seda, mida ütles minu ema. Ja seda ta ütleski. Et kui Ingrid tuleb tema vara nõudma, siis ta lööb talle kirvega pähe. Aga see pole põhjus teda mõnitada. Teile ju ka ei meeldiks, kui keegi tuleks teie vara nõudma, onju?

Ema väljendas end muidugi sobimatult, aga anname talle andkeks, eksju, sest ta on 62-aastane naine, kel ei ole mitte mingisugust võimu. Ingridil aga on, ta on mõjuvõimas isik ning tal peaks häbi olema. Kuidas te ise suhtuksite, kui teie mehe eksnaine saadaks oma täituri teie ema vara üles kirjutama? Ei teeks ju talle pai, või mis?

Aus vastus, palun, ilma topeltmoraalita. Kas Ingridil oli õigus mu ema vara arestimist nõuda või mitte? Ja kuidas oleksite ise käitunud, kui sama oleks püütud teha teie emaga?

Irja ütles ...

Jumal, kui lollid on mõned! Egas mina seda hagi siis enda nimelt ei esitanud. Kas ma pean tõesti KÕIK lahti kirjutama, et ahviajud ka aru saaks? Mina kirjutasin, s.o koostasin kirja, Inno kirjutas alla. Või pean vene keeles üle seletama?

Anonüümne ütles ...

To 9.40 Sa ei oska ridade vahelt lugeda. Ma poleks siia ju kirjutanud kui oleks ostetud kooliasjad ja tehtud remont! Kooliasjad ostsin peale reisi mina ja remonti ka ei tehtud...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Aga sa katsu ise ausalt vastata.
Kas Inno kirjutada ei oska?
Kas Ingrid tõesti nõudis sinu ema vara üleskirjutamist või on see pigem sinu järjekordne luulumõte ja sinu tõlgendus toimunust? Teame ju, et sa paljudest asjadest ei saa lihtsalt aru. Näiteks lugesid valgest ümbrikust, et oled tunnistaja ja helistasid vihast värisedes kohe vene meediale ja karjusid, kuidas sa vihkad meie riiki. Oli nii? Oli. Millega sa siis tõendad, et kohtutäitur tõesti üritas sinu ema vara üles kirjutada? Kas dokumendid esitasite, mis kellele kuulub? Ja tema ikka ütles, et sinu ema peab ka maksma? Haa, haa, haa!

Kas su ema palus sul blogisse üles panna, et ta kavatseb hakata kellelegi pead kirvega lõhki lööma?

Kas ema on muidu süüdiv inimene ja saab aru tapmisähvarduse olemusest? Aga sina, kes sa ähvarduse üles riputasid? Kas sa oled võimeline aru saama, et seda võidakse tõlgendada täpselt nii, nagu see kõlab? Inimene ei kontrolli oma tegusid ja ei suuda talitseda emotsioone, mille ajel võib muutuda vägivaldseks.

Aga mida imelikku oleks, kui potentsiaalselt ohtlik, tapmisähvardusi tegev isik kummituppa viidaks?

Anonüümne ütles ...

Kui keegi tuleks minu ema vara üles kirjutama, siis ma kõigepealt selgitaksin, milles on asi. Ma ei räuskaks blogis ja ei paneks sinna kirja ähvardust kirves haarata ei samal päeval ega kuu aega hiljem.
Kui selguks, et ema vara soovitakse üles kirjutada seoses MINU häbitegudega, siis ma kõigepealt tunneksin häbi. Ja häbi oleks mul sellepärast, et ema saab teada, millise "toreda" inimese ta on kasvatanud (abiellub inimesega, keda ässitab elatist mitte maksma ja kelle lapsi püüab samal ajal hüsteeriliselt omale võtta, kuigi ta isegi ei tea, mida oleks TEMAL lastega teha).

Igal juhul ei saa pöörata nõuet võlgniku ämma vastu, see peaks "juristile" ju olema teada.

Kui sulle toidupoes valesti raha tagasi antakse, kas sa hakkad siis ka tapmisähvardusi esitama ja vene meediale helistama? Aga muudel juhtudel, kui on tegu eksitusega?

Või oled rohkem vampiiritüüpi, eladki ainult konfliktidest ja suudad funktsioneerida ainult siis, kui pasakahur kogu aeg töötab? Näed kõikjal vaenlasi ja mõtled neid ka igaks juhuks juurde.

Anonüümne ütles ...

irja 1.01 peale mainiks, et isegi KUI muu tema jutus vastab tõele, siis väljend "uus naine peab peab maksma endisele naisele elatist" kohe kindlasti mitte - äärmisel juhul võinuks Irja kirjutada "uus naine peab maksma elatist abikaasa lastele eelmisest abielust".
Sest ka iga mitte-jurist teab, et elatis mõistetakse välja LASTELE, mitte eksil.

Anonüümne ütles ...

Siililegi selge, et KUI täitur tõesti seda Rakvere maja väisas, siis ainult selleks, et veenduda, millist INNO Tähismaale kuuluvat vara saaks vajadusel arestida. Ja kindlasti selgitas ta seda ka 62-aastasele vanainimesele, 3/4 maja omanikule. 62-aastane ei saa olla nii seniilne (või saab - mõni äkki tõesti saab, eriti selline, kes teisi kirvega ähvardab, aga see pole vist seniilsus, vaid mingi muu diagnoos), et ta täituri jutust õhka-mõhkagi poleks adunud. Kõik see, mida me siit loeme, on ju Irjale meelepärane interpreteering asjade käigust.
Muide, ohtlikku elu elav "jurist" oleks võinud ammu oma kirvemammale mainida, et ta võõraid majja ei laseks, kui neil läbiotsimisorderit esitada pole. Täituril vaevalt et see oli.

Anonüümne ütles ...

Miks Sa arvad, et Ingrid Ise käib siin kommenteerimas, miks??? ...lased mõnel it-poisil ip-aadressi jahtida või :D ära aja naema! Kas Sa ise ei ole mitte kibestunud ja tunned teistes selle sama vea, mis sinus endas, öeldakse ju, et ikka teiste mahategemine ja vigade kirumine teeb Sinu enda ensetunde paremaks? Mina ise arvan, et Ingrid ei ole seda blogi, ja ei hakkagi kunagi lugema!

Anonüümne ütles ...

kaua sa jõuad, irjunts?

“Mis mind endast välja viis, oli see, et ta ründas minu ema.”

sulle ei tulnud see ju meeldegi. kuidas sai see sind endast välja viia?

"Ühest asjast unustasin kirjutada. Seda tuletas mulle täna meelde ema, kes ütles.."


“Õnneks ei olnud ema kodus, kui täitur tuli.”

järelikult kuulis ema oma “vara arestimisest” ja “uutest lapselastest” justnimelt irjuntsi suu läbi. kujutan ette irjuntsi nasaalseid tänitusi a la “saad nüüd endale kaks lapselast korraga, hakkad nende emale elatist maksma oma pensionist“ jne. emal võis kirves ka käes olla hetkel, et pliidi alla pilpaid lõhkuda, seda saatmas irjuntsi tekst: “noh, virutad siis kirvega kui ingrid tuleb onju, jah, äh?”. kohmetu naeratus ema poolt ja irjunts kadus arvuti taha järjekordset oopust kribama oma kirvemõrvarist emast.


“Aga ema on mul lahe jahh. Ma siin üritan rahustada teda”

Come on!! (ing. k. ole nüüd, lõpeta ära vms)


“Mu ema mõnitamine on muidugi eriline tase ;)”

näen, et sulle pakub see lõbu.. ainuke, kes sellega tegeleb, oled sina ise, maalides temast pildi kui seniilsest eidest (alles 62-aastane!!), kes maailma asjadest miskit ei taipa, kirjeldades oma ema-allergiat ja –astmat ja seda mis number niidi mõõdus julki ta produtseerib.
tore tasu selle eest, et teid enda majas peab.


irjunts, aus vastus, palun, ilma topeltmoraalita!!!

WTF?

kana