pühapäev, 27. detsember 2009

Takso-Sepp ihkab Eestist ära


Väljavõte Facebookist.

Kirjasaatjad, kes naksid nagu taksid, ja laiali üle maa, annavad teada:

Takso-Sepp on viimasel ajal jäänud kuidagi üksi. Ei Cosmo peol, spotlaste galal ega mujal pole enam Pinki, ta on kadunud nagu...

Sepp on lohutamata ja lootuseta, lõpuks avanes väikegi võimalus mehele saada ja näed nüüd õnnetust: ei saagi. Kurb...

Taksofännist vanatüdruk on jõudnud selleni, et palub facebooki sõpradelt abi mõnele viimase hetke reisile minekuks, kas Riigikogus on tõesti nii väiksed palgad? Tal pole ju last, meest, ega isegi lemmikloomast hamstrit - kõik kulutab ainult iseendale, tõsi, paraku mitte ajupotentsiaali tõstmisse.

Inno kommentaar:
mina soovitaks ikka Eesti kasuks. Ma ei kiida heaks näiteks peaminister Ansipi plaani, kes kuhugi Aafrikasse põrutab. Raskel ajal peaks juhid näitama eeskuju ja investeerima kohalikku majandusse, ka turismimajandusse, eelistama eestimaist. Näiteks sanatooriumid on Eestis väga korralikud. Kui juba juhid ei hooli Eestist, mis siis veel alamatest tahta.

49 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Klge räpased Tähismaad, see pole nüüd küll teie mure. Vaadake parem kuidas oma võlakoormat suudate vähendada.

Anonüümne ütles ...

Takso-Sepp?

Anonüümne ütles ...

kas inno peeru vahele ka jõuludel sa?

Anonüümne ütles ...

Aga Takso-Sepp? Takso-Sepp sellist nägu, et saab kogu aeg peeru vahele. Seepärast teda, muide, Peeru-Sepaks kutsutaksegi.

Anonüümne ütles ...

Vanatüdrukud on hea teema. Kellelgi on ikka mõni tuttav "kibestunud vanatüdruk" või "tüüpiline vanatüdruk" vmt.
Takso-sepast hakkab kujunema depressiivne vanatüdruk, kes enda sappi välja pillub. Hale naine.

Anonüümne ütles ...

Kallid vanatüdrukud. Jagage oma kogemusi, palun. Ka sina evelyn sepp. Miks te olete üksi? Samuti huvitaks nende naiste kogemus, kes on paarisuhtes "mööndustega" – st, on küll mees, aga tulevikku suhtel ei näe – on mees mehe pärast. Rääkige, mis on parem – kas olla aus,hale vanatüdruk või kehva mehe naine?
sepast on kaju, ta iii meeleheitlikult otsib endale naist, aga asjatu, keegi teda ei taha..

Anonüümne ütles ...

Ekstaolejah, vabad hetked võiks kõik veeta hoopis Moskvas nagu teie suur eeskuju Savisaar.
A muide, Pink on roosalilla nagu Pinki-nimelisele mehele kohane, nii et temast võib äärmisel juhul kasu olla Inno suurel sõbral Priimäel (no sellel, kellel m... pliiatsikujuline, nagu Inno pärast Angeli peldikus järelevaatamist ja -proovimist kuulutas). Või äkki koguni Viljatul Savisaarel, kes ju Kruudast hüljatud Pinki üles korjas - hm, seni muudkui mõtlesin, et milleks küll, teha see roosalilla ju midagi ei oska... aga ju siis midagi ikka oskab...

Anonüümne ütles ...

takso-sepp on tühine kergats, labane karjerist ja aferist, paras paar korteri-sepaga, võta üks ja viska teist.

Anonüümne ütles ...

Kas Moskvasse või Aafrikasse siis igal juhul valiks Moskva.Kuna aga nooruses Ansipil Moskvas käimisest iga nurgatagune tuttav siis loomulikult valis ta Aafrika!Suusatada küll ei saa aga kepikõndi ikka saab teha!Evelin Sepp on ehe näide mida võib teha raha inimesega.Raha ja võim!Võta säält üht või viska teist!Vähemalt ta ei vingu nagu "jutupliiats"!Üldiselt on nii ,et vihale ajab see tegevus kogu eestirahvast aga kallid inimesed kes teist sellele tegevusele on vastu hakanud?????Kui meil oleks veidikenegi ühtsem ja temperamentsem rahvas siis peaks Takso-Sepad sõitma kuulikindla taksoga ja mälestusmärk oleks rajatud hukkunud riigikogulaste mälestuseks!

Anonüümne ütles ...

Alar Pink eelistba naisi nagu Katrin Väli, kesksoost Sepa evelyn pole ei mees ega naise, vaid labane transo! Pole ime, et sepp sasai pingilt kinga;D!

Anonüümne ütles ...

sepp oled tänamatu naine, ka Riigikogus oled ainult Edgar Savisaare armust ja ikka mustab teda,
Hale harimatu täd!!!

Anonüümne ütles ...

Ettevaatust! Tallinnas on liikvel naiste rindu uurivad libamammoloogid Dima ja Kolja.
Kirjutab Sepp oma blogis:Imelik lugu juhtus. Istusin kodus ja jõin kohvi, kui kuulsin koputust. Tegin ukse lahti ja seal olid kaks keskealist meest. Nad tutvustasid ennast kui arste ja ütlesid, et haigekassa on finantseerinud kodused mammograafiareidid. Kutsusin nad siis sisse, pakkusin neilegi kohvi. Seejärel proovisid nad põhjalikult oma pool tundi mu rindadest tükke leida. Ei leidnud, ütlesid, et olen väga hea tervise juures.
Kui nad lahkusid, hakkasin juhtunu üle mõtlema ja helistasin Tallinna Abitelefonile, et küsida, kas nad ikka olid arstid. Tuleb välja, et ei olnud!
Kumbki „mammograaf" polevat rääkinud eriti soravalt eesti keelt. Üks oli Dima, ta kandis musta tagi, teksapükse, lühikesed tumedad juuksed. Teine oli Kolja, muidu tavalise välimusega, aga üks eeshammas oli puudu. Neil oli lisaks päti välimusele veel ka alkoholi lõhn juures, mis samuti tõestab, et nad olid arstid, sest arstidel on instrumentide desinfitseerimisest pidevalt väike alkoholi aura ümber.
Lihtsalt petised! Nüüd on nii piinlik!
Ärge teie neile petistele ust avage!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://luukere.pilk.ee/

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kuna keegi soovis siin rohkem vanatüdrukutest teada, siis palun!

Vanatüdrukute välimääraja: kas kakskümmend kaks on viimne taks?
Vana ütlemine «kakskümmend kaks, viimane taks» enam ei kehti. Ses vanuses neidudel on targematki teha kui mehele minna: kool, karjäär ja seltsielu, mis ei välista ka seksi.
Tahetakse ilma näha ja raha koguda. Kes on vanatüdruk? Ja kui vana ta on? Tinglikult on meeleheite piir nihkunud 40 künnisele.
Kassiemand
Kassid moodustavad tema pere, nad on talle mees, lapsed ja ämm kokku. Köögiseinal ilutseb kassikalender, hommikukohvi joob kassiga tassist. Diivanil on kassipiltidega padjad, raamaturiiulil kassipidaja käsiraamatud.
Kassid söövad paremini kui perenaine ise, sissetulekki kulub peamiselt kassikestele. Riietub tagasihoidlikult ega lase moevooludel end kaasa kanda. Karusnahka jälestab. Parfüümi asemel hoovab tema rõivavoltidest kassipissi hõngu.
Miks tal meest pole? Kui mõni mitte eriti tundliku ninaga isand tema juurde eksibki, lahkub ta juba enne hommikut, jalges tuul. Kassid konkurente ei kannata – seksi ajal saab mees oma turjal kassiküüsi tunda ja kättemaksuks pissitakse täis tema kingad.
iluspoiss...vanapoiss

Anonüümne ütles ...

Leinav Julia
Ta on suursugune ja täiuslik oma konservatiivsuses. Piinlikult puhas.Teda pole kunagi ükski mees isegi suudelnud. Kui üldse, siis ainult käele. Tal on olnud elus üksainus suur armastus, mis õnneks või õnnetuseks kooseluks ei vormunud. Kuid mälestused ammustest aegadest annavad seniajani fantaasiale toitu ning elujõudu, et ikka ja jälle unistades meenutuste radu kõndida. Et siis öösärgi väel krimiuudiseid vaadates õnnelikult ohata: jumal tänatud, pereõnn ja vägivald on minust mööda läinud!
Miks tal meest pole? Romeo, kellega tema süda hõivatud, on teise naise kaisus või koguni surnud. Aga kui ta seda meest ei saanud, siis hüva – pole tarviski!
Romeo

Anonüümne ütles ...

Igitibi
Ka vanuses 50-pluss riietub nagu teismeline – roosa, fuksia, pitsid-satsid. Dekoltee ja seeliku värvel on ühel tasandil - seal, kus asub naba. Ohtralt parfüümi, meigiga ei koonerda. Tegelikult pole talle veel kohale jõudnud, et noorus juba möödas.
Tema lemmikfraas on: «Kust mina teadma pean?», et tõestada oma süütust ja senist meestevaba elu.
Miks tal meest pole? Sest ta arvas, et postimüügikataloogis boksereid demonstreerivad meesmodellid on müügiks ja pani tellimuse adressaadi kulul posti. Aga pakki pole!

sepapoiss

Anonüümne ütles ...

Käsitöömemm
Senikaua kui ta ennast mäletab, on ta ikka kudunud, heegeldanud, tikkinud. Kõik riiklikud pühad, ka jaanipäeval ja jõululaupäeval. Kõigile sugulastele on tema usinate näppude vahelt pudenenud munasoojendajaid, pajalappe ja vestikesi. Viimasel ajal koob sokke-kindaid ega lase ennast heidutada sugulaste porinast, et villane ajab sügelema. Andunud käsitööle, näpistab kangastelgede kõrvalt vaba aega isetegevusele. Maakondlikul ülevaatusel tuli nende tantsurühm kuuendale kohale.
Miks tal meest pole? Oot-oot, kes teab, võib-olla kuskil seal seitsme kihi villaste kampsunite, kapukate ja suusamütside all keegi veel isegi hingab?
Hirmunud hiireke...

hiirepoiss

Anonüümne ütles ...

Hirmunud hiireke
Härra Õiget oodates on parimad aastad mööda läinud. Sõbranna jutte kuulates on tal mitu korda süda peaaegu seiskunud, sestap kardab ta kõike: esimest vahekorda, pulmi, lapse sünnitamist, päevast päeva, aastast aastasse kestvat kooselu. Kardab rikkust, aga veel rohkem vaesust. Ei ja veel kord ei, las parem olla nii, nagu parajasti elukene veereb.
Miks tal meest pole? Mees on tema jaoks tundmatu looma nahk. Las jookseb parem metsas!

metsapoiss

Anonüümne ütles ...

Tantsutäheke
Ettearvamatu vanus, tõeline tulesäde, kes väga hästi kursis kõigi terviseasutuste ja klubide seltsieluga. Ei käi mehi jahtimas, et kedagi päriselt kodustada. Kaugel sellest! Peaasi, et tantsida saab ja nalja oleks. Sõbrannaga koos kulgemine on mõnusam. Mõnikord võtab tantsukursused ette. Partneri leidmiseks helistab vanale sõbrale. Sellest ei arene midagi, kursuste lõppedes jääb asi soiku.
Miks tal meest pole? «Oh Kaera-Jaan, oh, Kaera-Jaan, karga välja kaema!» hõikab ta innukalt. Aga mehed väsivad kepsutamisest peagi ja sooviks pigem sõpradega õlut kulistada, mis ju hoopis mõttekam.

tantsupoiss

Anonüümne ütles ...

Tuuletallaja
Abielu ei paista silmapiirilgi, sest ta on aastast aastasse sehkendanud abielumeeste või muidu hõivatud tüüpidega – no mis parata, kui kõik paremad mehed on juba ära võetud. Ehk – olnud armukese rollis. Uskudes kiimas meeste tuliseid lubadusi, kuidas seadusliku naisega elu üldse ei suju, kohe-kohe annab sisse lahutuse ja teeb oma unelmate printsessi õnnelikuks, ootabki lihtsameelne kannatlikult igatsetud pereõnne.
Miks tal meest pole? Nagu kurjad võõrasemad, loobivad abielunaised talle aina kaikaid kodaraisse – mees kurdab tuhandet takistust. Kuni tuuletallaja ükskord aru saab, et prints ei kavatsegi vana naist jätta, on tema palged lootusetult kortsu ja rinnad lonti vajunud.

ilusprints

Anonüümne ütles ...

Kõiketeadja
Oskab remonti teha, ukselukku vahetada, kaevab auto lumest välja. Teab naabritest-sugulastest kõike, ka seda, et enamik tuttavate meestest on äpud või aferistid. Kirub valitsust ja joob õlut. Lapsi küll pole, kuid lastekasvatamisest teab kõike – mida te kuradid karjute mu akna all! Muidu heatahtlik, raskel ajal abivalmis. Kui vaja, toob nälgivale kaaslasele purgiga salatit ja klimbisuppi.
Miks tal meest pole? Kui mingist subjektist liiga palju teada, kaob selle vastu ju huvi.

teadjapoiss

Anonüümne ütles ...

Laohoidja
Lemmikriietuseks khakivärvi püksid, lai kuhvt ja roomiktallaga saapad. Soeng – poisipea. Üks ja sama käekott sobib aasta ringi: tugevate sangadega mahukas vindam. Tema elu kulgeb allahindluskampaaniate rütmis – jaanuaris ostab allahinnatud jõuluträni, augustis poolmuidu saadud suvekraami. Mine tea, millal vaja läheb.
Tema korter on kui suur ladu. Keset seda rikkust istudes valitseb tema südant õnnis rahu.
Miks tal meest pole? Kunagi leiab keegi kraamikuhila alt skeleti. «Tundmatu meesisik,» kirjutab kohtupatoloog oma aruandesse.

laopoiss

Anonüümne ütles ...

Kes neist tüüpidest on Taksosepp?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

jube on vaadata,kui üks vanatüdruk on nii läbi.
Takos-sepp on parlamendisaadik,kes end lolliks teeb avalikkuse ees.
Ei kujutaks küll ette sellist elu sellise naisega.
Ajab oksele.

Anonüümne ütles ...

Kiired ja sündsad stressimaandamise vahendid vanatüdrukutele.

Hei vanatüdruk!!!

Kas su kass on jälle nurka pissinud või on ta hoopis oma fekaalise käpaga seinapeale hiiri joonistanud? Kui nii, siis mitte ära löö seda vaest looma või pane teda kättemaksuks oma hapukoorega kokkumääritud rinnanibusid lakkuma.

Ole ikka mõistlik ja maanda oma stress internetis, mängides suurepärast Kitten Cannon mängu!
http://www.addictinggames.com/kittencannon.html

Kui aga stressi põhjuseks on see kuradi lohh Viljar su tööjuurest, kes ei pane sind ja su uusi roosimustriga sukkpüksi tähele ning semmib hoopis Tiinaga, kes töötab raamatupidamises ja kannab moekat kõrvitsamustriga toppi, siis tee endale õhtuks üks mõnus drink.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

to 28 detsember 2009 1:28
head soovitused, paraku sepal on rõve iseloom, et ükski kass ei suuda ta vöja kannntada.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Sepp saab ju oma kuupalga eest ehitada maja:www.savikodu.pri.ee...

Saaks ju väga lihtsasti kõigile korraldada hea elu aga...

ELU ILMA ARVETETA- No bills anymore!
ELU ILMA ARVETETA- No bills anymore!
Asi on lihtsalt selles,et ammu-ammu aega tagasi inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-see on see monetarism ja kapitalism-selletõttu kõik elanikud üle maailma teenivad pankade kaudu juute...
sestap tulebki teha sedasi,et enam keegi ei peaks maksma arveid...elu ilma arveteta on lahendus kõigele...
religioonid on ju kah tehtud sel eesmärgil,et inimesed otsiksid väljapääsu maisest elust sel viisil mis jätab inimesi ikka pankade orjaks aga ei lase inimesi vabaks igasugustest arvetest ja nende kaudu pankadest-juutidest...
Ma teen ettepaneku Eesti meediale järgmisel aastal s.o. juba homsest kirjutada postitusi ainult sellest kuis inimesed peaksid korraldama oma elu sedasi,et nad ei peaks maksma arveid,ei elektri,ei gaasi,ei peaks maksma kodulaenu,ei peaks ostma kütust,ei peaks maksma makse,ei peaks ostma süüa jne.
Kõik see on võimalik korraldada ja selleks tuleb rääkida aina neist neljast asjast:
On olemas neli toredat asja mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
1.TASUTA ELEKTER-taastuvenergia seadmetel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
2.PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest s.o. kodulaenust,vaata www.savikodu.pri.ee
3.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html
http://innojairja.blogspot.com/2009/12/rootsi-pangad-liigkasuvotjad.html
4.TASUTA PANGANDUS ehk Islami pangad ei võta laenult intresse:
http://www.idara.com/store/islamic-books/english-books/banking-without-interest/prod_846.html
http://www.onlineislamicstore.com/b2355.html
http://www.islamicgoodsdirect.co.uk/product_info.php/products_id/2771
http://www.sustecweb.co.uk/past/sustec12-3/bank_operates_without_interest.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_banking
http://www.abc.net.au/worldtoday/stories/s66783.htm
http://www.kriso.ee/Banking-without-Interest-Revised-edition/db/9780860371199.html
http://www.soundvision.com/shop/pview.asp?item=420-057

Keskpankade poolt loodud inflatsioon on mega kõrge:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2009/12/touseb-toornafta-hind-maailmaturul.html
www.riigikontroll.ee/.../ka_40070_riigi_tegevus_energiasaastu_saavutamisel_3.06.2009_lopp.pdf -
Rahvusvahelise Energiaagentuuri (IEA) 2008. a prognoosi kohaselt
tõuseb toornafta hind maailmaturul aastaks 2030 kuni 200 dollarini (1997
püsihindades 120 $). Elektrihind ühtlustub Põhjamaadega elektrituru
avanedes ja Eesti Energia prognooside kohaselt maksab elekter 2016. a
ligi 2,5 korda senisest enam.-elama jäävad vaid põllumaaomanikud sest kümne aasta pärast keegi enam ei jaksa osta toitu...

TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER TÄIDAB LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...
Saagu olema elu ilma arveteta-No bills anymore!
elektritsaabtasuta.blogspot.com

Anonüümne ütles ...

Shitcase pane ennast seal iirimaal põlema, ära tule siia öösel kohvikut täis lagastama oma oksega!

Ints ja Ira

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Küllap takso-sepale tulevad venemaalt peikad kosima...
Kuule Inno,kuidas sina saad aru sellest Tiit Madissoni tekstist,et kas venelastele juba anti viisavabadus või see on veel otsustamisel?
2010. aastal saavad venelased Euroopa Liitu reisida ilma viisata.http://www.ersp.ee/
Tiit Madisson:

Venemaa saab 2010. aastal viisavabaduse!

Nagu tähelepanelikum mõtlemisvõimeline lugeja on märganud, informeerib valitsuskartellile allutatud õukonnameedia kodanikke valikuliselt. Nii ei rutanud Eesti meediaväljaanded teavitama ega kommenteerima Itaalia välisministri Franco Frattini Vene telekanalile Russia Today antud intervjuud. Endine Euroopa Komisjoni õigusvolinik ja ühtlasi Komisjoni aseesimees rõõmustas Venemaa kodanikke, et 2010. aastal saavad venelased Euroopa Liitu reisida ilma viisata. Kuna jõustunud on Euroopa Liidu põhiseadus (nn Lissaboni lepe), siis on muutunud ka hääletamise kord. Itaalia välisminister ennustas, et kui Itaalia teeb ettepaneku Venemaa ja euroliidu vahelise viisare�iimi ärakaotamiseks, siis kogub see ettepanek kindlasti enamuse euroliidu liikmete toetuse. "Venelased on ära teeninud viisavaba liikumise," kuulutas kõrge EL funktsionäär, nagu edastas 9. detsembri Russkaja Gazeta. Välismaiste peremeeste Toompeal pesitsevate käsilaste poolt äralollitatud eestlastel jääb venelastele soovida: "Dobro po�alovatj!"

Anonüümne ütles ...

ma ei ole pidev külastaja. rääkigie mulle, milles asi, et idikad kesikut ründavad. kas sepp astus savikale varbale? mingi põhjus peab ju olema.

Anonüümne ütles ...

pole rumalamat ja võltsimat tegelinskit teie blogis kui see peeru-sepp. olen teda päriselus näinud, ta on jube kole oma pika ja kõvera ninaga.pigem meenutab meest kui naist. tädi pudikeelne mõttetus ka, R-täht on lootusetu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Eks ta tahab ära põgeneda tulevaste vene hordide eest...Kesse enam tahab elada ses riigis mis nime poolest on estonija...ja kus elanikeks on kümme miljonit venemaa venelast...

Inno ütles ...

Ma arvan, et Venemaaga ei tule mitte ainult viisavabadus, vaid Venemaast saab ELi liige. Võibolla ka enne Ukrainat ja Valgevenet. Venemaa on Euroopaga olnud ajaloos väga tihedalt seotud aastasadade jooksul, sel ajal, kui eestlased olid orjad. Pealegi on suur osa slaavlastest juba ELis sees.

Anonüümne ütles ...

takso-lits?

Anonüümne ütles ...

Peeru-sepa eesmärgiks seatud jõukus ning kuulsus ning ta ei hooli kui robustselt ja koledalt ta võib neid saavutada.
kahju vanapeilist.

Anonüümne ütles ...

mingi haridusest ja kasvatusest ilma jäänud sekretärist sepp nimetab ennast poliitikuks, IRW, IRW.

Anonüümne ütles ...

Sepp on masendav, uskumatult odav ja labane naine.
Tülgastav, kurb, edev, pillav, alatu ja erakordselt võõras, mittejõululik , nahkadesse uppuv rahva rahal liuglemine. Takos-sepp ihkab Eestist ära.
Ei ole mul puudust, kaugel sellest, aga nähes seda pillerkaaritamist, tekib paratamatult mõte
sõjast, kaosest, ülimast hoolimatusest. TÜHINE RIKKUSE DEMONSTRATSIOON; täiesti sobimatu, vastutustundetu. KURB, EBAMEELDIV!

Anonüümne ütles ...

Siin kommentaare lugedes jääb mulje, et mõni aktiivne hull on pühade puhul vabakäigule lastud. Ja siis tahaks veel küsida, et kas see Sepp läks ISE Riigikogusse või ehk ikka Keskerakond upitas ta sinna? Ja kui upitas, siis mida küll see Inno-Irja lemmikerakond oma eksimatu tunglakandjast juhiga eesotsas seda tehes mõtles? Sest siit jääb küll mulje, et kõik Hummeri-Rahumägid ja Majoneesi-Kundlad on sulgi sahistavad inglid Sepaga võrreldes, sest just temasse on koondunud kõik riigikogulaste patud ja pahateod.

Anonüümne ütles ...

Kas Evelin Sepa patt oli see, et ta arvas, et tühismaad ei sobi Keskerakonda. Seetõttu käib nüüd sitamasin täie hooga. Kusjuures iseloomulikult selle blogilöe käib mitte arukas analüüs vaid rõve sõim.
Vähemalt ühel keskerakondlasel oli aru ja nutti arvata, et Türjod võivad erakonna niigi kehva imagot veel hullemaks teha.

Anonüümne ütles ...

13.32 on tõe ära tabanud.

Anonüümne ütles ...

_Venemaa on Euroopaga olnud ajaloos väga tihedalt seotud aastasadade jooksul, sel ajal, kui eestlased olid orjad._

Milleks seda oli vaja nüüd eraldi välja tuua? Sa saad mingid haiglast rahuldust oma rahva mõnitamisest või? Oled sa üldse eestlane, või oled samuti kolhoosnikust ingerlane? Siis kui eestlased olid orjad, olid ka venelased orjad, lätlased, leedulased, ka sakslased olid orjad, rootslased. Terve maarahvas oli "orja" staatuses tol ajal. Ainukese vahega, et näiteks vene territooriumil, ei antud "orjadele" haridust, seetõttu oli ka ilmselt ingerlase Ira kolhoosnikust vanaisa kirjaoskamatu, samal ajal kui eestlastest "orjad" oskasid lugeda-kirjutada. Arene, nashist!

Anonüümne ütles ...

Facebooki külastajad kulutavad seal veedetud ajast umbes 70% teiste profiilide vaatamisele (millest omakorda 2/3 kuuluvad naistele).

http://www.lomm.ee/227/Read/Article/1266/10-oskust-edukaks-suhtlemiseks-sotsiaalvõrgustikes.html

http://www.lomm.ee/227/Read/Article/1216/Facebook-ja-naiste-trikid.html

Anonüümne ütles ...

iluspoiss- tüüpiline kibestunud tegelane. kirjuta parem romaan (annet sul ju on) ja jäta naised rahule naised,... tegelikult sinusuguste meeste pärast ongi niipalju õnnetuid lapsi ja paarissuhteid, tagantjärgi halisevaid mehi jne.
enamus inimesi peaksgi tegelikult üksi elama, mitte selleasemel stabiilselt vinguma 24h.

Anonüümne ütles ...

To 0.15 Tabasid naelapea pihta! Ja raamatut kirjutan ammu juba aga ei saa ega saa juba aastaid valmis...Pealkiri on Naised minu elus.
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Sepa vastu pole mul midagi, täitsa pandav, suure ninaga naised on huvilised, varbad on tal ka ilusad!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

mis fakin huviline see peerusepp on, ta ju tuntud lesbar

Anonüümne ütles ...

peeru-sepp on poliitiline laip.
Pole ime, et nii kurjal nõial pole meest ega lapsi.

Anonüümne ütles ...

sepp ei otsusta keskis midagi.
ta on tähismaade peale lihtsalt kade.
see lirva võiks edasi Tulika taksoga sõita ja olla vait(:

Anonüümne ütles ...

loll ja ülbe vanaeit