esmaspäev, 11. jaanuar 2010

Äraostetud ajakirjandus


Väljavõte Äripäeva veebist.

Postimees ja Kanal2 "veetsid aastavehetuse Madeiral". Kas see on juhus? Nalja teete!

See, et Postimees ja Kanal 2, kas Eesti juhtivat meediakanalit vahendasid uues aasta vastuvõtmist Madeiral polnud mingi ajakirjanduslik algatus, vaid puhas reklaam. Seejuures märgistamata reklaam. Mille eest neile kanalitele maksti, mis on, nagu selgub, reisifirma TopTours värske reklaamikampaania osa, ent mida serveeriti kui usaldusväärset infot. Mis omakorda näitab, kui äraostetavad on Eesti ajakirjanikud. Kes on raha eest valmis kõike tegema, musta valgeks rääkima, valetama. Uudiste asemel edastatakse kinnimakstud teateid. Võiks isegi öelda, et tavalised prostituudid on ausamad ja eetilisemad kui Eesti ajakirjanikud.

Kas vaidlete vastu?!

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eesti Sõltumatu Ajakirjanduse lipulaevast, Urro-Türja Koffikust võeti maha suurepäraselt õnnestunud aga siiski intevjueeritava huve kahjustavad videod peaosas Juhan Saul Grossiga. Ja seda tehti täiesti tasuta. Kui Juss selle eest maksnud oleks, oleks tegu Kallutatud Jõududega.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

On jah nad müüdavad leheneegrid...
Oma Saar kirjutas minu blogist loo ja ma sain kirja pandud üle paarikümne kommentaari...tavaliselt üle kolme kommentaari ei saa avaldada,need lihtsalt ei ilmu lagedale aga tehti nii,et lasti palju kommenteerida ja siis kõik kommentaarid kustutati...
Nii see meedia panebki toime genotsiidi Eesti rahvuse vastu...

Inno ütles ...

Koffik on kõigest koffik, jututuba, aga kõikse parem ajakirjandus Urruaugu-Ingridi Postimehes!

Anonüümne ütles ...

Inno, eraettevõte võib igasuguseid lugusid kirjutada. Reklaami eest võib maksta mitut moodi. Ka telesaates oma näo maksmise eest tuleb maksta
Madeira on väga kena koht, valet pole selles loos sendigi eest. See, et sinu eks seal käis on muidugi sulle valu tekitav, aga ära peris lolliks ka mine.

Inno ütles ...

Postimees pole lihtsalt ettevõte, vaid ajakirjandusväljaanne, mille kohta kehtivad ajakirjanduse eetikakoodeksi nõuded. Ja millel peaks olema teatud vastutus ühiskonna ees, nö kõrgemate standardite järgimine. Ei ole päris nii, et teen mis tahan. Kuigi, jah, praktikas asju Postimehes ilmselt selliselt tõlgendatakse, et eraettevõte, teen mis tahan. Ehk: küsimus pole lihtsalt eksis, vaid teatud nö arengutes.

Anonüümne ütles ...

aaaaaaa.... jookse peaga vastu seina, ausalt. selliseid lugusid olen mina igasugustest väljaannetest lugenud juba aastaid. kah avastus ja poleemika. või oled kade, et äripäevast sind reisidele ei saadetud??

Anonüümne ütles ...

Inno ütles...
Koffik on kõigest koffik, jututuba,


inno, ära nüüd unusta, et SINU sõnades kohaselt on teie blogi AJAKIRJANDUS. sööd sõnu? järjekordselt.
ajakirjandus versus juura inksu ja sinu vahelises kismas.
mälukas?

aga nagu näha, on järgmised teile tulnud käsulauad mõju avaldama hakanud.
inkus teema tohib teiste teemade seas olla - järsku ütled ise, kui tihti?
oli päris konkreetne number teile täitmiseks.
sõltumatud ajakirjanik ja jurist - iiirrrwwwwwww
teame, teame ja selleks teadmiseks ei ole vaja kontrollimatuid anonüümseid (aina harvemaks jäävaid) nakstetrakse, vaid infot. infot saab nimelt asjade ja protsesside sees olles, mitte konutades arvuti taga ja järgides käsulaudu.
töitsa irw.

Anonüümne ütles ...

Urruaugu Nirtil jälle rohud võtmata?

Anonüümne ütles ...

väga huvitavat infi on kellegi?lase aga tulla.
Ja kuhu jäi saul???

Anonüümne ütles ...

Jussikese videod eemaldati, kuna IITV ei oma õigusi alkoholireklaami edastada. Kui sonipoiss poleks Lapin Kusta joonud, oleks need klipid siiani üleval. Teine versioon on see, et biseksuaalsusele ja pedofiiliale vihjavad kommentaarid ei meeldinud. Kas keegi teab lähemalt?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

ma ütlesin kohe, et kui advokaat neid videosid näeb, siis need ka maha lähevad. see on ju ilge, mis seal oli. kellel mõistust oli see laadis nad endale juba maha. haha.

Anonüümne ütles ...

ja samas. vaadake kuidas shampuse pokaaliga ingridit jodikuks tembeldati. aga tunni jooksul kõvasti joonud ja lällanud mehikest imetlei. kummaline.

Anonüümne ütles ...

No mis siin kummalist. Tüüpilised Tähismaad oma kaksik"moraaliga". Parbuste, HaavelLiiside, Galojannide ja muude tegelaste kohta, kes otsaga ammugi kohtusse jõudnud (Haavelpätt varem süüdigi mõistetud) puhul kaagutavad TM-d justiitsvägivallast ja sõimavad kõiki oma kaitsealuste enne kohtu hukkamõistmise eest, aga kes neile endale ei meeldi, need tembeldatakse hoobilt kurjategijaks. Kellegi nummiks nimetamise eest pedofiiliks ristimisest rääkimata.

Anonüümne ütles ...

Kas keegi teab kust Jussi videosid vaadata saaks? Mis see peegelblogi aadress on?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Hea näha, et kas TÕSIST ajakirjandust eksisteerib! Hahaha

Anonüümne ütles ...

Inno, aga sa oled ju kah ajakirjanik... samamoodi oled valetanud kasu saamise eesmärgil...

Inno ütles ...

Ma pole ajakirjanduslikus tekstis kordagi valetanud kasu saamise eesmärgil. Kuigi mulle on raha pakutud, et ma midagi sellist teeks, pole ma vastu võtnud.

Anonüümne ütles ...

absoluutselt ei vaidle vastu, ainult et ajakirjanike prostituutidega võrdlemine on prostituutide mõnitamine