laupäev, 23. jaanuar 2010

Inno ja Irja: Reformierakond kui hunt lambanahas

Veidi aega tagasi ütles Irja, et Reformierakond pole mingi reformi erakond, sest mingitest reformidest ei saa selle erakonna puhul rääkida. See on nagu hunt, kes kannab silti "lammas". Ja kõik usuvad seda.

Inno: Või täpsem oleks öelda, et pannakse uskuma, sest hundi kontrolli all on meedia.

Irja: Jah, meedia korrutab igal sammul, et hunt on tegelikult lammas. Ja inimesed on hakanud seda uskuma.

Inno: Nii ta on.

Irja: Ja meie oleme nagu väiksed lapsed, keda ei huvita see jutt, mida meedia räägib, ning kes ütlevad välja, et see on ju hunt!

Inno: Hunt on seetõttu väga närvis.

Irja: Jah, ja Euroopa Liidus ei saa ta ka midagi teha. Ainult kasutada softi mõjutamist, ähvardusi stiilis, et pange juba ükskord suu kinni. Jääge vait!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas keegi tahab veel väita, et I2 tina ei pane ja kanepit ei suitseta???

Inno ütles ...

Paistab, et see bloog on terase jälgimise alla võetud.

Anonüümne ütles ...

Kas te räägite kodus omavahel emmesssennis? :D

Inno ütles ...

Ei, söögilaua ääres.

Peet ütles ...

Õige. Meie kodanikuühiskonna ebaküpsust näitabki see, et meedias kirjutatu võetakse ilma igasuguse kriitikata omaks. Sama on lapsega - alaealise tõekspidamised on autoriteedi (vanemate,sõpruskonna) väärtushinnangud. Läheb veel aega kuni oma arusaamad välja kujunevad ja kriitikameelega hakkad übritsevasse suhtuma. Kui meie rahvas/ühiskond peagi oma puberteedieast välja ei kasva, kardan, et hunt lambanahas on oma toimetamised jõudnud juba äratoimetada ja olemegi kogu täiega nii majanduslikus kui vaimses pankrotis.