laupäev, 20. veebruar 2010

Üks omapärane olümpia-blogi

Väljavõte Joosep Martinsoni fotoblogist.

Soovitan: Joosep Martinsoni fotoblogi. Põnev ülevaade olümpial toimuvast, läbi eestlase silmade.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huiakk!

2500 uut töötut nädalaga!

http://www.epl.ee/artikkel/488282

Ma arvan, et põhi saabub siis kui oma 70% kuni 80% ära tuleb. Nagu Zimbabwes või Angoolas.

Eesti ei tooda samamoodi mitte halligi.

Vahe saab olema selles, et eesti neegrid on valged.

Muud mitte midagi.

Anonüümne ütles ...

inno, ma ei tea kas sa vaatasid eile naiste suusavahetusega sõitu, aga kristinalt loodeti seal medalit. kõigile ootamatult ta aga katkestas, sest suusad olid valesti määritud. kõik tundus normaalne (sportlastel ikka tuleb ette ebaõnnestumisi) kuni täna hommikuni.

täna hommikul kirjutati postimehes ja mujal, et president ilves helistas kristinale ja lohutas teda ja kõige lõpus vaikselt märgiti artikli lõpus ära, et presidendipaar oli lahkunud olümpiakülast just pisut enne kristina võistluse algust. kas see ei tundu sulle kahtlane, et esinduspaar on kristinale kaasa elamas ja kiku saab hõbemedali, presidendipaar lahkub ja kikul kohe võistlus ebaõnnestub?

mõtted lähevad vägisi selles suunas, et T.H. ja evelin saboteerisid kristina suuskasid ja lahkusid seejärel jälgede hajutamiseks kanadast. "miks?" küsid sa nüüd. aga vastus on väga lihtne - kui rahvas näeb et ilveste juuresolekul saadab inimesi edu, nende puudumisel aga läbikukkumine, siis rahval tekib alateadlik vajadus T.H. järele. inimesed kardavad, et eestit tabab sarnaselt kristinale läbikukkumine kui ilves lahkub. ja sellest hirmust ajendatuna valitakse ilves taas presidendiks (või siis kui ilvest enam valida ei saa, siis veel hullem - tehakse nagu venemaal, kus presidendiks pannakse marionett (medvedjev) ja ilves saab peaministriks ja tõmbab tegelikult niite edasi).

kas see on sinu arust väga far-fetched mõttekäik? on ju täiesti võimalik, et ilveste vancouveri-visiidi tegelik eesmärk oli hoopis oma poliitilise positsiooni kindlustamine ja kristina ning ta määrdemeeskond olid lihtsalt kahtlustada mitte oskavad etturid, kes poliitilises males julmalt ja osavalt ohverdati.

Anonüümne ütles ...

Ilveste vandenõu-teooria välja mõtlejale: ja kuidas sinu arvates TÄPSELT Toomas siis Kristiina suuski saboteerida sai ilma määrdemeeste teadmata, kes olid su kujutluses "kahtlustada mitte oskavad etturid"?
Saatsid telepaatiliselt mõned nõiasõnad peale või sülitasid kaugelt või kaetasid pilguga? Igal muul juhul oleks nende ohtlikku lähedust Kristiina suuskadele ju märgatud.
Kui sa tõesti nii väga tahad kahtlustada ja seda trummi taguda, siis mina kahtlustaks hoopis, et nad veensid Kristiinat pärast katkestamist ETV reporterile ütlema: "mu enesetunne oli täna kehv ja suusk ka polnud päris see" Seda on ju kordades lihtsam teha, kui suuski reaalselt saboteerida.

Tegelikult ei usu ükski täiemõistuslik muidugi ühtki sellist vandenõuteooriat. Aga presidendi mustamiseks käib küll.