laupäev, 20. veebruar 2010

Veel üks põnev blogi: Eesti noormees WWOOFib mööda Euroopat

Väljavõte multirodent.blogspot.com veebist.

Soovitan lugeda veel üht põnevat blogi, kus eesti noormees rändab mööda Euroopat läbi WWOOFi (World Wide Opportunities On Organic Farms) ning kirjeldab oma elu, sekka ka filosoofilisi mõtteid, näiteks usu teemadel, kus ta vaidleb padukonservatiivsete usklike ehk usufanaatikutega, kes püüavad inimest usule allutada, muutudes nõnda atraktiivseks võimudele, kellel on sama eesmärk: inimese allutamine. Mistõttu on vaieldav, kas neid nn fanaatikuid üldse usk huvitabki, või on see hoopis võim, mida on usu varjus kergem saavutada. Umbes nii nagu on hundil lambanahas lihtsam tallele ligi hiilida.

WWOOF kujutab endast võimalust töötada mahepõllumajanduse farmides üle kogu maailma, ja teenida selle eest ka väheke raha ning saada oma kõht täis. Paistab olevat päris huvitav alternatiiv praegusel masu-ajal noortele proovimiseks. Saab kõhu täis, maailma näha ja veidi taskuraha ka. Ning kohtuda paljude huvitavate inimestega. Mis sa hing rohkem ikka ihaldad.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

just! mul tekkis mõte, et ega näiteks tegelast nimega U.L.A. ei huvita samuti usk. tema kõnepruuk reedab, et tegemist on nagu mingi konjuktuurlasest tänavakraadega, mitte usumehega.
aga noh, silmakirjalikkus on meie aja märk.

ken taur

Edmund ütles ...

Ait2h promo eest, hea Inno. Ytlen selle WWOOFimise kohta veel, et mul on k2sil ka siuke projekt, et ma salvestan taludes muusikat ja teen sedasi uut plaati. Ma uue Multiphonic Rodenti plaadi tahakski teha sellise, mis komponeeritud ja salvestatud maal p66ningutubades, siukse m6nusama ja kodusema saundiga. Viimati salvestasin kitarre Poolas, j2rgmine kord tahaks kuskil lindistada laulu.

Taskuraha samas WWOOFides eriti ei saa, kuigi esimene kord Eestis WWOOFides farmeri naaber meid aegajalt kutsus nt heina tegema ja kartult v6tma ja selle eest natuke sain kyll taskuraha. Samas WWOOFides eriti raha ei kulu (v.a. transport, ent isegi siin yritan kokku hoida), nii et ei kurda. Masuajal soovitan igatahes seda varianti, et kellegi farmeri manu minna. Aga neid, kes v6lgadesse uppunud, see vist ei avita, kui just pankrot v2lja kuulutada v6i mis?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Solar Power Radio
http://www.hktdc.com/sourcing/company_product_detail.htm?companyid=1X00D0HJ&productid=798941&query=solar%2520cell%2520&entryPoint=2&locale=en

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Fortumi ja Valmeti elektriauto
http://www.fortum.com/news_section_item.asp?path=14022;14024;14026;547;2346;49097

Anonüümne ütles ...

küsimus innule ja irrule -mis toim?
veigo rämmel on kampa löönud uus erspekatega?
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=367584


minge kohale tehke intekad ja videod ja uurige välja mis värk on?


http://www.reporter.ee/2010/02/18/tiit-madisson-kutsub-vabariigi-aastapaevapidu-boikottima/

Edmund ütles ...

Toiduhuvilistele kirjutasin nyyd veel yhe sissekande, sedapuhku Barca turgudest. Ma arvan, et tervislike toitumise f2nnidele see koht v2ga meeldiks, seda enam et siin on soodne kliima, mis t2hendab, et aasta l2bi on vaba6huturud lahti, saab osta v2rsket puuvilja ja puha, ei peagi mingite supermarketitega jamama kui ei taha.

http://multirodent.blogspot.com/2010/02/barcelonas-3-turud.html