esmaspäev, 1. märts 2010

Kuidas Näksip laseb Karu-poisile füüri

Väljavõte Postimehe veebist.

Pole see Olympicu ja Armin Karu elu pees midagi: kui ikka mõjukad tuttavad nagu peaminister Andrus 'Näksip' Ansip ja Reformi koolitusguru Peep 'Peebik' Vain, siis on kõik võimalik ja füüri hakkab tulema, mis koliseb, pannes riigiaparaadi tuuleveskitega võitlema.

Iseasi, kui efektiivne selline interneti lukustamine on, sest lukk, nagu öeldakse, on vaid looma jaoks. Juba praegu kirjutatakse kommentaare läbi nn proxy-serverite, mistõttu võib selline administratiivne samm viia suure osa interneti blokeerimiseni, mis pole kindlasti teenusepakkujate-telekomide huvides.

Teine asi: minu meelest on sümboolne, et Eesti riigi ühe peaideoloogi Peep Vainu ning peaminister Andrus Ansipi suurim sponsor on vanakurat ise - Armin Karu, kes hukatusse saatnud sadu, et mitte öelda tuhandeid eesti peresid, teeninud selle pealt. Perversne on seegi, et eesti kultuur on seatud sõltuvusse kasiino tuludest - inimlikust õnnetusest.

Mõned kommentaarid Postimehe veebist:

01.03.2010 11:53
tunguuz : Keegi võiks Wikipediast leida netitsensuuri lehekülje ning seal olevat infot Eesti kui paradiisi kohta modifitseerida.

Eestis nüüd on Internetitsensuur - Maksuamet on tööle pandud Armin Karu huvides. Nii lolli põhjust nagu raha või korruptsioon, polegi veel ühegi riigi netitsensuuril. Enamasti on palju karmimad poliitilised põhjused. 
01.03.2010 11:59
irw : Toome asja irl'i üle...
Tahab eestlane Las Vegases kasiinosse minna - aga ei saa kuna kapp on ees ja küsib mis riigist, kuuleb et Eestist ütleb ahhaaa eestile litsentsi pole seega sisse ei saa - narrus kuubis....

01.03.2010 12:09
... : Pange see rahva narko auk olympic kinni, mis on hukatusse viinud tuhandeid eesti peresid ja pange kinni selle firma omanik, kes on ehe kuratlikuse näide.

01.03.2010 13:15
Anti : Niimoodi Hiinat tehes suudab blokeerida inetrneti vaid väga saamatute ja mitteteadlike inimeste eest. Kes vähegi rohkem jagab, kasutab lihtsalt mõnd välismaist proksit või VPN-i. Näiteks Hotspot Shield on seejuures täiesti tasuta ka ning igasugune netiliiklus käib seda kasutades justkui istuksid USA-s. Eestist Ameerikani luuakse aga krüpteeritud virtuaaltunnel, mille teekonnal on näha ainult selle suund Ameerika poole, kuid mitte midagi muud. Mis lehti inimene avab või kus mängib, seda tuvastada võimalik ei ole. Hiinas inimesed niimoodi paljusid lehti avavadki, eks siis nüüd läheb siin ka moodi.

01.03.2010 13:28
Iraan : Sõber töötas 9 kuud Iraanis, seal ka blokeeritud pokkerisaidid, kuid mehed ikka mängivad...nii et ega lapse keelamine kuskile ei vii. Eesti lollus aga jõuab nüüd jälle laia maailma. 2008 pronkssõdur, 2009 vabadussammas, 2010 internetipiirangud. Tule taevas appi... 

01.03.2010 13:29
gio : mitmed inemesed jäävad seoses selle seadusega töötuks. vähemalt on teada, et eesti riigis saab raha eest seadusi osta. kus on nüüd kõik lapspoliitikud kes justkui rahva huvisid kaitsevad? screw u guys, i am going away 
01.03.2010 13:29
imelik jah : Eestisse ei lubata läbi selle raha tuua, no jääme siis veel vaesemaks. Aga mis point üldse on, Masu ajal takistatakse raha teenimist, igaüks omal moel. Kas Euro tulek ohus, peaasi, et normid Euroks on täidetud, seega peab vähe raha käibes olema. märtsis algab ju mingi pokkerisaade , kus poliitikud jne, nüüd ka kohe blokeerimne. 
01.03.2010 14:03
maestro Faust : Olen kuulnud, et lasteaedades mängitakse kulli ja peitust ja seda täiesti ilma makse maksmata. Hasarti on meeletult aga hasartmängumaksu ei maksta. Isegi Ilves ei tea veel, kui julmalt Karule kahju tehakse:E

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vas on ikka päris vihale aetud selle reformi bande plaanide peale, lugedes postimehe kommentaare on 99% küll ansipi vastased.

nii, et ansip tulistab omaenda jalga

Anonüümne ütles ...

Savisaar (Tallinn) laseb Sultsile füüri

Kuidas siis nii, et Karu on kurat ise ja tubli kesikerakondlane Sults sama asja eest inglike?

Vastust paluks 30 päeva jooksul.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Peaminister Andrus Ansip on prostituut

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=29462129

Andrus Ansip: „Euro on Eesti majanduslik usaldusväärsus, selge signaal kõigile maailma investoritele — tulge siia, looge ettevõtteid ja töökohti, siin on usaldusväärne ja turvaline paik teie ideede teostamiseks ja raha kasvatamiseks.”

tulge siia, looge ettevõtteid ja töökohti

tulge siia, looge ettevõtteid ja töökohti

tulge siia, looge ettevõtteid ja töökohti

Prostituudid ootavad,et tuldaks ja neile taha keerataks ja siis pauk näkku lastaks.
Peaminister mõtleb samamoodi kuis prostituut.
Investorid tulge ja andke tööd...

Investorid tulevad,keeravad peaministrile kannikasse ja lasevad paugu näkku lahti,ning lähevad tagasi oma kodumaale...

Anonüümne ütles ...

Kus murelik tallinnlane on ja türjod?
polegi ansipit ja armin karu pühalikult kaitsmas sigaduste eest?

Inno ütles ...

paistab, et toompuiesteel täna koolituspäev ;)

Anonüümne ütles ...

koolitusel või mitte,kärnas penidega seal ei tegeleta...

Anonüümne ütles ...

tegin siin väikest statistikat. olen ligikaudu kuu aja jooksul esitanud oma soovipalvet, et inno:
a) käsitleks ühistranspordi piletihindade tõstmist pealinnas mis leidis aset veebruari algul (hiljem on kuu aja jooksul olukord veelgi mornimaks läinud ning lisaks piletihindade tõstmisele on ette nähtud ka ühistranspordi liikluse harvendamine);
b) paneks blogi vasakusse serva küsitluse kus saaks hääletada, kas tallinna praegune linnavalitsus, kes ühistransporti suretab, on kari mölakaid või mitte;

* esimest korda kirjutasin oma murest tallinna ühistranspordi pärast sissekande "Eesti töötu, naerata, Financial Times kiidab sind" all 31. jaanuaril.
* seejärel olen iga sissekande all inno tähelepanu juhtinud sellele, et tallinnas võimulolevate poliitikute sammud väärivad kriitikat ning soovinud, et inno siin blogis arutleks selle üle, kas on õige majanduskriisi ajal ühistranspordi piletihindasid tõsta ja ühistranspordi liiklust koomale tõmmata.
* olen selgitanud, et selline ühistranspordi ruineerimine tõmbab eesti majandust sügavamale sohu, kuna inimestel pole enam raha bussipileteid osta ja nad ei saa seetõttu hommikuti tööle sõita. lisaks sellele ähvardab neid, kel veel piletiraha on, ühistranspordi harvenedes oht tööle hiljaks jääda ja vallandatud saada.
* erandina osutasin ühel päeval tähelepanu ka sellele, et tallinna munitsipaalsherif henrik normann on käitunud ametipositsioonile sobimatult ning et temagi vääriks eraldi kriitikat.

kokku olen oma muret tallinnas toimuva pärast avaldanud 226 järjestikkuse siinse sissekande all.

kahjuks on minu palved jäänud hüüdja hääleks kõrbes.

INNO, KAS SUL HÄBI EI OLE VAIKIDA SAMAL AJAL KUI KESKERAKOND VÕTAB PEALINNAS ETTE EESTI LÄHIAJALOO KÕIGE MAJANDUSTÕÕNESTAVAMAID SAMME?

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

Sa oled ikka eriliselt tupoi brat!

Anonüümne ütles ...

Rahvas on vihale aetud?? Sellepärast, et mingi osa hasartmängudest on kättesaamatuks tehtud? Idioot oled või?

Anonüümne ütles ...

Selle idiootliku seadusega peletati Eestist minema ka Nordicbeti ja Triobeti esindused, kes aasta algul kolisid täielikult ümber Maltale. Nordicbeti peakontor asuski seni Tallinnas, siin pakuti tööd mitmekümnele inimesele, sh paljudele eestlastele ja maksudena maksti selle Eestis tegutsetud kümmekonna aasta jooksul miljoneid - nüüd on Eesti kõigest sellest ilma nagu peni pehmest leivast...

Anonüümne ütles ...

krt häbi lugu küll, aga olen elektrikuga nõus.
mingile klannile on kindlasti kasulik, et tuleksid rikkad välisinvestorid eestisse oma raha kasvatama. seepärast seesama poliitiline klann takistab kõikvõimalike meetoditega oma maa kodanike väikeettevõtlust, millest võiks kunagi välja kasvada tugev omamaine kapital.

ken taur

Anonüümne ütles ...

Today these countries censor internet access: China, Azerbaijan, Bahrain, Brazil, Estonia, Ethiopia, Iran, India, Korea, Morocco, Myanmar, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, Singapore, Syria, Sudan, Thailand, Turkey, Tunisia, United Arab Emirates, Uzbekistan, Vietnam, Yemen.