neljapäev, 11. märts 2010

Nädala Näksip

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Ai-vai, nüüd on siis selge, miks Näksip meid Irjaga pressikale ei lase - mees varjab oma nõrkust ärrituda teravate küsimuste peale. Me Irjaga küsiks AINULT neid küsimusi, mis teda närvi ajavad. Näksip teab seda.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma kordan oma kunagist varasemat juttu:
Ansip on väheintelligentne parteimolu, s.t teda peaks soovi korral olema võimalik kergesti provotseerida enda olemust reetma. Ta on loll, ei suuda kriitilistes olukordades adekvaatselt reageerida ja muutub agressiivseks. Ta suudab oma kivinägu säilitada vaid siis, kui arvab olevat end olukorra peremees. Tegelikult on ta loll nagu lauajalg ja ainus võime on tal konkurentide represseerimine. Meenutame ka siinkohal koerte nõuannet. Kõik, mis me täna Ansipist teame sobib ühte "koerad oleks tulnud kohe lahti lasta" imidžiga. Muide nüriduse, aga julma intrigeerimisoskusega paistis silma ka teine kivinägu -Jossif Vissarionovitš. Jõudu teile selle kõigi aegade kõige rumalama peaministri kottimisel.

Anonüümne ütles ...

Tartu Maakohtu kinnistusosakonna Tartu linna kinnistusjaoskonnale on esitatud kinnistamiseks järgmised katastriüksused järgmistele isikutele:


Tartu linn
1. Tartumaa, Tartu linn, Pepleri tänav T1, 6854 m2; Tartu linn


Isikutel, kelle õigusi vastavate katastriüksuste kinnistusraamatusse kandmine riivab, palume teatada teates esitatud andmetes esinenud ebatäpsustest või vigadest kirjalikult Tartu Maakohtu kinnistusosakonnale (Tartu linna kinnistusjaoskond) ühe kuu jooksul arvates teate avaldamisest ametlikus väljaandes "Ametlikud Teadaanded".

Anonüümne ütles ...

võtan kohe sõna....tulen sssssss..sss..siberist

Anonüümne ütles ...

Pärnu tööpiirkonna kohtutäitur Rannar Liitmaa (Pühavaimu 10-1, 80011 Pärnu; tel 442 9973, faks 442 9975) edastab täitmisteated järgnevatele isikutele:

Võlgniku nimi IK/rg-kood Sissenõudja Võla summa

Kuningas Sven-Eerik 38306040227 SEB Pank AS 918643.73
Bugajev Aleksandr 36701284227 SEB Pank AS 963300.22

Anonüümne ütles ...

Esimesele!Oskad sa ehk öelda kuidas sellisest vabaneda või peame samuti ootama kuni ise otsad annab?

Anonüümne ütles ...

Neoonvestid tuleks valitsusliikmetele selga panna ja saata ümberõppele riigijuhtide koolitusele.