neljapäev, 11. märts 2010

Uhhh, pressikalt tagasi!

Irja intervjueerimas rahandusminister Jürgen Ligi.

Oleme Tallinnast pressikalt õnnelikult tagasi. Stenbocki majja pressikonverentsile meid endiselt ei lastud, ent Jürgen Ligi oli juba märksa tasakaalukam kui eelmisel korral.

Irja kirjutab mõne aja pärast pikemalt. Püsi lainel!

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pardinokal ikka see kassiraibe peas...

Anonüümne ütles ...

Tallinna kohtutäitur Elin Vilippus edastab täitmisteate järgmistele võlgnikele: täiteasjas nr 022/2010/1355 Svetlana Sofronova (48110220249). Sissenõidja Swedbank AS ja võlasumma koos täitekuludega 427 424.17 krooni. Täitemenetluse seadustiku § 24 kohaselt loetakse täitmisteade kättetoimetatuks kümne päeva möödumisel selle avaldamisest väljaandes Ametlikud Teadaanded. Teen ettepaneku täitedokumendi vabatahtlikuks täitmiseks ja vabatahtliku täitmise tähtaeg on 10 päeva täitmisteate kättetoimetamisest. Hoiatan, et täitedokumendi vabatahtlikult täitmata jätmisel võib võlgniku suhtes teha täitetoiminguid. Võlgnikul on õigus taotleda kohtutäituri vastuvõtule saamist seoses täitedokumendiga kohtutäituri büroos Tulika 31-306 Tallinnas, telefon 699 6972. Võlgnikul on õigus esitada hagi sundtäitmise lubamatuks tunnistamiseks täitemenetluse seadustikus ettenähtud korras ja hagi esitamise tähtaeg on 30 päeva pärast täitmisteate kättetoimetamist; Võlgnikul on õigus tasuda kohtutäituri tasu pooles ulatuses, kui ta täidab täitedokumendi vabatahtlikuks täitmiseks ettenähtud tähtaja jooksul.

Anonüümne ütles ...

tõesti tublid et jälle läksite:) ootan kajastust.

Anonüümne ütles ...

Ootan põnevusega reportaaži. Ja veel - ärge andke alla!

Anonüümne ütles ...

Viru Maakohtu kinnistusosakonna Ida-Viru kinnistusjaoskonnale on esitatud kinnistamiseks järgmised katastriüksused järgmistele isikutele:


Jõhvi vald
1. Ida-Virumaa, Jõhvi vald, Jõhvi linn, Aasa tn 9a, 515 m2; Aleksandr Zigadlo

Anonüümne ütles ...

Kas teil häbi ei ole kulutada raha bensiini peale, et sõita iga nädal Rakverest Tallinna lolli mängima - selle asemel et annetada see näiteks mõnele puudustkannatavale paljulapselisele perele?

Irja ütles ...

Ei anna alla :) Tänud!

Anonüümne ütles ...

23:26
Kas sina demagoog oled juba andnud????

Tee siis seda ja juba täna palun.

tänan ette juba!