reede, 15. oktoober 2010

Üks euro-teemaline video

3 kommentaari:

ein Mensch ütles ...

Nali naljaks, aga euro tulek on järjekordne väga tõsine samm riikliku iseseisvuse kaotamise suunas. Kas me mäletame veel, millise õnnevärinaga võeti esimesi värskelttükitud OMA raha sedeleid käte vahele. Peale 50-orja aastat oli meil jälle RAHVUSLIK valuuta. Mis oli pealegi kaunilt kujundatud rahvuslike ärkamisaja suurkujudega.

On mitmeid andmeid, kus on välja tulnud nn euroreferendumi räige võltsimine, tegelikult oli 33% euro poolt, ülejäänud vastu. Seega on euro kehtestamine rahva tahtele vastu minek. Küsitlege inimesi tänaval, mida nad eurost arvavad.

Samuti on euro staatus vägagi savijalgadel, mitmed tunnustatud eksperdid peavad meid hulluks, et me eurotsooni tahame minna. Erinevalt muidugi meedia maalitud klantspildist. Samuti pn vale see, et euro tulek ei tõsta hindu, minge näiteks Slovakkiasse ja veenduge selles.

Anna oma häält vaba rahva raha poolt, eurorubla vastu:

http://www.meeitahaeurot.com/

Anonüümne ütles ...

"Samuti on euro staatus vägagi savijalgadel, mitmed tunnustatud eksperdid peavad meid hulluks, et me eurotsooni tahame minna."

Tahaks nimesid!

Anonüümne ütles ...

to 18:45

miks peaks keegi sulle nimesid ette tooma? vaata ja loe ja näe vaeva ise ka, saad teada palju asju. teadmine - valgus, uskumine (mitteteadmine) - pimedus.