neljapäev, 24. veebruar 2011

Kohvik kommenteerib Vabariigi Presidendi vastuvõttu

Laine Jänes ja Alo Murutar koos presidendi vastuvõtul.

Kõigepealt tekkis küsimus, kus on Toomase silmarõõm Marianne Mikko. Täiesti arusaamatu, et vastuvõtult puudus naine, kel on Toomasega SELLINE SÄDE. Kas Evelin on Marianne Toomase vastuvõtult minema peletanud? Tundub vägisi sedasi.

Esimest korda oli vastuvõtul Vilja Laanaru-Savisaar-Toomast! Muidu Edgariga ta ei käinud, vaid passis Hundisilmal. Edgar on öelnud, et tema võtab presidendi vastuvõtu ajal kohalike külameestega napsu, ilmselt siis ka seekord. Siinkohal märkus Edgarile - tuleks Toomasest eeskuju võtta ja samuti kaalust alla võtta. Muidu presidendiks ei saa. Arvatavasti tulevad tal ka tukkumishood peale seepärast, et ta lihtsalt sööb liiga palju saia ja saiatooted väsitavad orgamismi. Tähtsatel poliitilistel koosolekutel tukkuma jääv poliitik oli võibolla ok 100 aastat tagasi, aga ei ole tänapäeval kuigi tõsiseltvõetav!

JA MUIDUGI JÄNES KOOS ALO MURUTARIGA!!! Sellest oleks pidanud Kroonika kirjutama, jumalhoidku. Need on ju kaks nii põnevat liini - Jänes Alo Murutariga ja Kati Murutar Terminaatoriga. Siin võib veel väga huvitavaid arenguid tulla. Pole võimatu, et tulevikus lähevad uuesti kokku Kati ja Alo ning Jänes leiab Terminaatori!

Ja muidugi see, et Eesti naised, mis on teiega juhtunud. Kui enne võis kritiseerida, et ainult Mai Treial on, kuidas nüüd öeldagi, söögiga natuke üle pingutanud, siis nüüd, sel aastal oli iga teine naine vastuvõtul nagu Mai Treial. Õieti oli vastuvõtt nagu Mai Treialite paraad, aga Mai Treialit ennast ei olnud. Aru saadav, naised on hakanud Evelini eeskujul ise kodus leiba küpsetama ja võib arvata, et nad söövad kõik nässuläinud leivad ise ära, et mitte neil raisku lasta minna, aga tegelikult peaks ikka südame kõvaks tegema. Leib on hästi rammus ja seepärast on naised nagu pärmi peal paisunud. Ja mehed ka, peaks ikka laskma naistel rohkem liigutada ja naised ise peaks vähendama saia- ja piimatoodete osakaalu oma menüüs, sest need lisavad jubedasti kaalu. See puudutab ka Evelini - kui enne nägi Evelin Toomase kõrval väga hea välja, siis praegu võib öelda, et Toomas näeb Evelini kõrval parem välja.

Evelyn Sepp jällegi oli oma näo ära määrinud. Tundub, et ta oli natuke üle pingutanud isepruunistuva kreemiga.

2 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuidas see Evelyn Sepp küll nii saamatu on?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"Õieti oli vastuvõtt nagu Mai Treialite paraad,"
Ei see oli debiilikute paraad:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/02/kuuditajate-nimekiri.html