reede, 8. aprill 2011

Avalik kiri Andruse toetuseks

Siin ühe Andrus Veerpalu toetaja avalik kiri:

Andrus Veerpalu on naelutanud meid aastate jooksul mitmeid kordi telekate ette kaasa elama, nüüd on teda kisutud dopingu skandaali. Tema toetuseks on tehtud facebook`is erinevaid toetuseks mõeldud lehti. Minu mõte on aga teha inimkett/kogunemine. Tartust-Otepääni on nõus inimesed tegema keti näitamaks oma toetust Andrusele, teistes linnades võiks inimesed koguneda kas kokku või teha ka keti (Tallinnast pärit inimene soovitas teha raekojaplatsis, lennujaamas). Keti/kogunemise aeg oleks sellel pühapäeval kell 12.00. Oodatud on kõik kes vähegi usuvad Andrust ja tahavad näidata enda toetust!

facebook`i Andruse toetuse leht kogub iga minutiga toetajaid ja uskujaid juurde: http://www.facebook.com/pages/Usume-Andrus-Veerpalu/194487653920408

Kas Teie ka usute Andrust või kaldute mitte uskujate poole? Kui olete uskujad olete oodatud kogunema "Usume Andrus Veerpalu" keti/grupi, kokkusaamisega.

Selle teemaline kiri on kirjutatud ka kanal kahe reporterile, Elu24 peatoimetajale jpt. Näitame Andrusele, et Eesti rahvas toetab teda (need kes toetavad ja neid on palju). Kutsume inimesi toetust üles näitama :) See on vähene mis me tema heaks teha saame! Ärme lase teda materdada, näitame talle, et Eesti rahvas usub temasse, nagu on uskund mitmeid aastaid!!

Lugupidamisega
Moonika

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saan ainult inimlikult Veerpalule kaasatunda.
Andri

Anonüümne ütles ...

idiootide paraad on alati olnud peatamatu