laupäev, 2. märts 2013

Eesti huvi ja Euroopa huvi

Eestit välismaal muudkui kiidetakse, et saab hästi hakkama. See on ka loomulik, sest Euroopa ei oota Eestilt muud kui raha, ehk siis tasakaalus eelarvet. Nii nagu huvitab NATOt (USAd) Eesti puhul samuti vaid raha, 2,5% SKPst ehk 400 miljonit eurot, mille eest tuleb osta teistelt NATO liikmetelt, soovitavalt USAlt relvastust. Euroopal ega NATOl pole sooja ega külma sellest, et võetud kohustuste tõttu pole paljudel eestlastel tööd, raha toidu ostmiseks või pere loomiseks. Euroopat ega NATOt ei huvita eesti rahva tulevik, vaid ainult raha.

Euroopa mõistes on eesti rahvas töökas, kuulekas ning leplik ressurss, mida Euroopa ettevõtetes ja ametiasutustes ära kasutada. Eestimaa, ehk see, mida eestlased oma kodumaaks peavad ja mille vabaduse eest võitlevad, on Euroopa mõistes vaid pärast esimest ilmasõda loodud puhvertsoon ida ja lääne vahel, millega saab võimalusel kaubelda. Pärast esimest ilmasõda oli see ala Lääne käes, pärast teist ilmasõda anti ära Ida mõjusfääri.

Pärast Euroopa Liiduga liitumist juriidilises mõttes Eesti riiki enam ei eksisteeri. Ülene on Euroopa Liidu põhiseadus, või põhiseaduslik leping, nagu seda leebelt nimetati ning Euroopa Liidu direktiivid. Eesti rahvas võib oma põhiseadusega peed pühkida, kui otse väljenduda. Euroopa Liidus ei koti enam kedagi, kas eesti rahvas jääb püsima või mitte. See ei koti ka Eesti poliitikuid, sest nemad pole enam mitte eesti rahva huvide esindajad, vaid Euroopa Liidu ametnikud, midagi valitavate kuberneride sarnast. Nad käivad oma tegevuse kohta aru andmas Brüsselis, rääkimas oma edusammudest eelarve tasakaalus hoidmisel. Eesti rahval pole siin kedagi süüdistada- referendumiga anti jäme ots käest ja nüüd pole muud kui kuuletuda. Eesti rahvas valis Euroopa Liidu, et saaks reisida ja välismaale tööle minna - nüüd pole mõtet viriseda, vaid kätte võidetud võimalusi kasutama hakata!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siin on kõik öeldud! Ainult tahetakse veel väääääga varastada,muidu jääb ju väheks.Autolollu skandaal,elamisload,eesti energia "projektid",RMK afäärid,eesti õhu lennukite "hange",tallinna sadam.....neid on vist lõpmata palju,nüüd lisandub veel eesti posti "erastamine".

Inno ütles ...

Mis on see riik, kus vargad pääsevad karistuseta ja need, kes vargad kinni püüavad, saavad karistada?

Anonüümne ütles ...

Selle riigi nimi on eesti....ENSV õigusjärglane juba 21a. mida valitsevad endised kommunistid koos KGB töötajatega.Euroopa üks kõige korrumpeerunuimaid riigimoodustisi.

Anonüümne ütles ...

Inno Tähismaa tunnista nüüd ausalt üles selle blogi pidamise tegeliku põhjuse: sa täidad mingit tellimustööd? on nii?

Inno ütles ...

Aga loomulikult on see tellimustöö. Niisama siin ilmas ei sünni ju midagi!