neljapäev, 21. mai 2015

Kas mäletate?

Täna täpselt kümme aastat tagasi, 21. mail 2005. aastal, ühel unisel pärastlõunal kohtusid Tartus Rüütli tänaval, kohvik Crepp’i ees Irja Vaher ja Inno Tähismaa… Ilm oli soe ja päike paistis ning kiiret ei olnud kuhugi, kuigi Innol seisis ees sõit Tallinna ja minul Rakverre. Midagi juhtus ja me ei jõudnudki sinna, kuhu pidime minema. Sellest hetkest, kui me pilgud Crepp’i lauas kohtusid, me kokku jäimegi.

Võime kätt südamele pannes kinnitada, et selle aja sees pole meil olnud kordagi igav, ja tunne on sama, mis kümme aastat tagasi. Elasime kolm aastat Tartus, siis kaks aastat Rakveres ja nüüd oleme elanud viis aastat Võrus. Oleme olnud kinnisvaraarendajad, blogijad, ajakirjanikud ja mis kõik veel :).

Nüüd kuulub lõviosa me tähelepanust meie kahele armsale tütrekesele Juulikesele ja Roosikesele.

Jääme oma kohtumise eest igavesti tänulikuks Aapole, kelle kontserdita ei oleks mina üldse Tartusse tulnud; Liisale, kes kutsus mind sinna, kus oli Inno, ja Kairitile, kes tõi Inno sinna, kuhu pidi minema Liisa :). 



5 kommentaari:

Voldemar ütles ...

Palju õnne Inno ja Irja! Olete tõelised nunnukesed. Lastele olete samuti pannud ilusad armsad eesti nimed! Vaat teie olete need õiged eestlased (mitte igasugu christianid cäthrynid stevenid ja edwardid) Palju õnne ja edu teile ja andke ikka kõikidele rottide-korruptantidele-sitakottidele-rahvareeturitele molli! Patria o muerte! Ükskord me võidame niikuinii!

Anonüümne ütles ...

igal juhul olete otsekohese väljaütlemisega tegelased, mitte müüdavad sitakärbsed.edu teile

Anonüümne ütles ...

Õnne isiklikus elus, Kohviku pidamisel ja lambakarja suunamisel!
Fännan teie igat peameediast erinevat ja põhjendatud arvamust, milledest parim on olnud "Kärpimine ei ole reform!".
Kui teiesuguseid lastaks avaliku arvamuse kujundajateks, oleksid meie riigi põhimõtted õiglasemad ja avaldumised elamisväärsemad.

Frei ütles ...

Oh oleks vaid minul selline huvitav ja intelligentne naine! Kadestan.

Anonüümne ütles ...

Odalisk 01. juuni 2015, kl 11.30
Spordis.itt

Kõhus keeb ja mullitab, peer paugub ning kohe-kohe oleks nagu oodata korralikku s.itta. Istud potile maha, käib jube jurakas - aga s.itta sisuliselt pole. Aga nii kui sitamajast välja tuled, läheb sama pull edasi. Siis helistab SSÕhtulehe spordireporter ja küsib, et miks sitta pole. Vastad: otsime tehnikat. (Vaata ka märksõnad kiired autod, blondid tibid, laua viin, antsla rullnokad, IQ 34).

Üks lugu tuli veel meelde.
Kunagi eelmises töökohas tuli uus sekretär. Mingi teisel või kolmandal päeval läks tibi peldikusse voolima ja unustas ukse seest lukku panna. Samal ajal läks juhatuse esimees eelmise päeva viina välja kusema ja leidis eest punnis silmade ja krõnksus varvastega sekretäri, kel junn pooleldi p.ersest välja piilus.

Juhatuse esimees hoidis 3 sekundit hinge kinni ja jooksis välja hirnuma. Sekretäril olla junn siiani p.erses kinni.

http://sitablogi.blogspot.com/2007_08_01_archive.html