kolmapäev, 15. juuni 2016

Ojasoo kaasuse juures ei anna mulle rahu üks asi...

Nimelt - miks ei ole juhtunu kohta poolt sõnagu poetanud Ojasoo naine Eneliis Semper? Miks ta vaikib? Kas ta kiidab vägivalla heaks? Mõtleb, et paras sellele noorele näitlejannale?

Minu meelest on see antud intsidendi kõige olulisem küsimus. Miks vägivallatseja naine vaikib?

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga mida ta siis ütlema peaks? Hakkama meedias nutma? Oma meest taga klatšima? Kui nad koos on, ju siis omavahelised suhted lahendatud.

Inno ütles ...

Või oli tal hea meel. Umbes nagu Kaur Hansoni naine Sirli Tarve aitas kaasa nii oma lapse kui teiste laste kuritarvitamisele pedofiilide võrgustiku poolt.

Irja ütles ...

Praegu jääb mulje, et ta kiidab vägivalla heaks.

Anonüümne ütles ...

Vaikimine on lihtsalt väga eestlaslik viis. Sügava suhtlemispuudega rahvus.

Anonüümne ütles ...

Ja kui kiidabki vägivalla heaks, mis sellest on siis, juhtub midagi sel juhul? Äärmiselt infantiilne viis teksti leiutamiseks, lisaks sellele, et antud teema on oma tähtsuse poolest niigi üle võlli aetud.

Anonüümne ütles ...

No näete I & I, tehke nüüd primaadile selgeks, et peksta teist inimest pole ilus, saati siis veel KULTUURIASUTUSE juhil. Pean silmas eelmist kommenteerijat.

Ann-Maria Penul on õigus. Endine ori ei taha olla solidaarne vend, vaid orjapidaja. Ja see asjaolu pole seotud EKREga, vaid Eesti rahvaga.

Anonüümne ütles ...

Ojasoo on haige, vajab ravi ja taastumist. "Kultuur" mida nemad viljelesid oli tumeda energiaga, Ojasoo ei suutnud kõike seda jama läbi oma keha puhtaks pesta, siit ka need raevuhood, umbes sama, mis juhtub inimestega kehvas suhtes olles, Ojasoo oli väga halvas suhtes NO99 teatriga, temalt oodati palju ja koledat. Käisin temaga koos Pärnu kooliteatris, siis oli veel rahulik, tasakaalukas. Miks peaks Semper turumutiks hakkama?