teisipäev, 28. juuni 2016

Raha tuli juurde! Laekunud on 853, 5 eurot!!!



Kirjutasin eelmise postituse juures, et meid lahutab unistusest Helsingi kaudu koju lennata ca 300 eurot, kuid just nüüd vaatasime pangaarvet ja on põhjust rõõmust üles-alla hüpata, sest nädalavahetuse jooksul tuli juurde tervelt 89 eurot!

Super! Suur-suur-suur tänu teile ja soojad kallistused! „Päikest!” soovis üks annetaja, „Tagasi koju,” kirjutas teine ning „Jõudke ilusti ja kiiresti Maarjamaale,” ütles kolmas. Te olete nii armsad, aitähh!

Seega praeguse seisuga on meil vaja koguda juurde veel ainult ca 200 eurot.

Kes soovib veel ühe Eesti pere kojujõudmisele kaasa aidata, võib teha enda pooolt vabalt valitud summas (oleme rõõmsad iga euro üle!) ülekande minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Ainus palve on, et toetagu vaid need, kellele meeldime ja/või olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt – siis tekib sellest hea energia :).

Omalt poolt lubame jätkuvalt sisukaid ja põnevaid blogilugusid ning oma kõikide seikluste ja sekelduste (sealhulgas loomulikult ka kojulennu) detailset kajastamist.

Südamlik tänu kõikidele toetajatele ja kohtumiseni juba varsti Eestis!

Päris jaaniks me ei jõudnud, aga seto jaaniks nüüd vast ikka :).

Pildil: Innol ja Roosil on hea meel.

Kommentaare ei ole: