teisipäev, 28. juuni 2016

Appi! Kas Inno kasvatab nüüd endale pika habeme???




Nii ta igatahes paar päeva tagasi lubas. Tema täpsed sõnad olid sellised: „Enne ma habet ei aja, kui Eestisse tagasi saame!”

Mina endamisi mõtlesin, et küll ta ajab, habemega hakkab ju palav. Aga võta näpust – kui talt täna ettevaatamisi uurisin, et ega pikema habemega palav ole, siis naeratas ta salapäraselt ning ütles, et vastupidi – habe hoopis pakkuvat palavuse eest kaitset!

Appi! Kas see tähendab nüüd seda, et ta kasvatab endale pika habeme? Sest kes teab, millal me Eestisse saame – äkki läheb veel nädal või paar? Kui pikaks võib selle ajaga kasvada habe?? Inno habe kasvab päris kiiresti.

Kas see tähendab, et pean nüüd koos elama habemikuga??? Siis võib olla nagu Naksitrallides, kus Sammalhabeme habemest sai pohli korjata…

Muidugi võib olla, et Inno tegi lihtsalt nalja. Nagu talle vahepeal ikka nalja teha meeldib. Aga samas – mine sa seda Innot tea. Ta on varemgi habet kasvatanud… Noh, õnneks lubas ta selle vähemasti Eestisse jõudes ära ajada, ja ma vaatan, et ta sõna peab. Teie olete tunnistajad!

Kui on veel keegi, kes soovib meie perekonna kojujõudmisele ning ühes sellega Inno habemikustaatusest lahti saamisele :) kaasa aidata, siis siin on minu (Irja Tähismaa) arveldusarve number Swedbankis: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kandke üle selline summa, mida saate endale lubada – oleme rõõmsad iga euro üle, mis meid meie unistuse teostumisele lähemale aitab :).

Kes veel ei tea, siis kogume raha, et sõita perega (kaks täiskasvanut ja kaks last) kiiremas korras Portugali põrgupalavuse eest koju Eestisse. Eesmärk on sõita öise otselennuga Helsingisse, sealt laevaga Tallinnasse ning Tallinnast autoga Võrru. Piletid maksavad ca 1100 eurot ning meil on sellest rahast viimase vaatamise järgi koos 764, 5 eurot.

Kui raha õnnestub koguda rohkem kui lennupiletiteks vaja, siis ostame selle eest oma nelja-aastasele angelmani sündroomiga tütrekesele Juulile uue jalutuskäru.

Täname kõiki toetajaid ja kohtume varsti Eestis!

Kommentaare ei ole: