esmaspäev, 3. oktoober 2016

Eiki Nestor näitas võimu

Eesti sai esimese naispresidendi paljuski tänu Eiki Nestorile.

Nestorist endast poleks õiget presidenti saanud, aga ta näitas otsustaval hetkel võimu ja initsiatiivi ning surus läbi naispresidendi. Muidu oleks presidendiks saanud mõni meesterahvas.

Igal juhul tunnustus Nestorile.

37 kommentaari:

Marina ütles ...

Nii tublid! Olete juba ette uue presidendi välja vihastanud oma lolli ibaga. Vaadake nüüd ette, et eluks ajaks vangi ei satu, sest armuandmispalvet teie kahe puhul täiesti arusaadavalt ei rahuldata.

Inno ütles ...

No aga meie eesmärk polegi kellegi perset lakkuda, erinevalt marinadest siin. :)

Anonüümne ütles ...

Eks ole seda Savika perset juba ka piisavalt lakutud...

Anonüümne ütles ...

Nestor oli vist ka meie peessekukkunud pensionisüsteemi tagantlükkaja. Ta ilmutab end ikka rahvale nii olulisel hetkel !

Marina ütles ...

Oi, Inno, kus siin blogis on varasemalt perset lakutud! Ega lugejad pole lollid.

Anonüümne ütles ...

Perset ei laku mitte. Aga üks totu olla Priimägilt suhu võtnud.

Inno ütles ...

Mina prognoosin (ja suure kurbusega), et Eestit ootab ees veel hullem kümnend kui oli eelmine, mida põlastavalt "kadunuks" nimetatakse. Asi on väga hapu, Helm lahkub, rotid juba põgenevad uppuvalt laevalt. Tulemas on väga palju negatiivseid uudiseid, mis panevad kogu ühiskonna proovile. Jäänud on ainult sitad ja väga sitad valikud. Ma ei imesta, kui ametnikud hakkavad üksteise järel lihtsalt ära kukkuma, päevapealt ametist lahkuma. Keegi ei pea kaua vastu, kui sind ja sinu peret päevast päeva kaltsuks sõimatakse.

Anonüümne ütles ...

Mul on millegipärast selline tunne, et max. üheainsa aasta pärast igatseme ilvest tagasi.

Anonüümne ütles ...

mitte ainult Ilvest vaid ka Ansipit ja Savisaart...

Marina ütles ...

Joo vähem, Inno! Kes sõimab ametnikke ja nende peresid kaltsuks? Millest sa räägid?
Kas te mitte ise pole juba nädal aega jutti Kaljulaidu siin laimanud, igast asendist?
Tunnista endale, tropp, et sa vihkad naisi, kes on edukad, targad ja kenad. Sa kardad ja põlgad neid, seepärast ka alati neid verbaalselt pured. Küll on hea, et oled endale leidnud naise, kel ühtki eelpool toodud viga külges pole. Saad end koduski turvaliselt tunda, nunnuke.

Anonüümne ütles ...

Tõmmake ruttu jeehat Soome poole, Tühismaad, ega siis naispoole "suomentyttö" staatust saa lasta raisku minna. Siin on muidugi kohe ainult igav liiv ja tühi väli, hundid uluvad, toidupank paneb uksed kinni ja seene-ja-kartuli-naabritädikesed lähevad ka sinna kuhu kõik teised. Siis võite teie ühel päeval lippude lehvides tagasi tulla ja uuele eesti angelmani-soole aluse panna.

Anonüümne ütles ...

Aga teie perre, Innokene, on lastekaitset oodata. Koondamishirm on see, mis nad isegi Võrus liikvele ajab. Kaljulaidi sõnad on selge signaal, et tuleb hakata ka saastperedega tegelema.

Marina ütles ...

Nad ei saa Soome minna, kuna seal võtaks lastekaitse nad kohe terava luubi alla. Ega see puudega lapse hooletussejätmine ja netis neist poolpaljaste piltide avaldamine Soome standardite järgi normaalne vanemlik käitumine ei ole.

Margus Kiis ütles ...

Nestor näitas, et juhib ise reaalselt SDEd. Just seda, mittemidagiütlevat, paremparteide satelliidiks olevat SDEd ehk Mõõdukaid. Ossinovski on mingi nipiga nullistatud ja on vait kui sukk.

Inno ütles ...

Nestor näitas, et juhib Riigikogu. :)

Irja ütles ...

Huvitav, et Alice ei ole tükk aega midagi öelnud!?

Vägev valge vaal ütles ...

Alice ju kirjutas, et sõidab mõneks ajaks ära. Kodanikud ajakirjanikud võiks pisut tähelepanelikumad olla.
Mul on hoopis küsimus, miks Inno ignoreerib kõiki kommentaatorite küsimusi oma kõrvalsuhte kohta. Pidite ju maru ausad olema, aga näe vastata ei julge?

Anonüümne ütles ...

Irja, millal raamat ilmub?

Anonüümne ütles ...

Irja, kas igatsed Ällut :D

Anonüümne ütles ...

Irja, kas sind ei häiri Inno kõrvalsuhe? Kuidas sa sellega lepid?

Irja ütles ...

Aga Ällut tema mehe kõrvalsuhe? :)

Anonüümne ütles ...

Alice'i mehel ju pole kõrvalsuhet :).
Aga olgu, me oleme juba aru saanud, et ehkki sa oled end tituleerinud feministiks, uhkeks ja iseseisvaks naiseks, oled sa tegelikult nii abitu ja meeleheitel, et lepid mehe kõrvaltpanemisega. Vähe sellest- paned pea liiva alla ja teeskled, nagu midagi poleks. Üks kord petja- alati petja. Paras sulle sellise mehe eest! Kunagi pettis ta eksi sinuga, nüüd sind kellegi teisega. Paras!

Anonüümne ütles ...

Kas Ällu mees on su armuke? :D

Anonüümne ütles ...

Ällu, jäta see ano alt esinemine

Anonüümne ütles ...

Irja armuke? Hea nali! Irjal ja armuke?!? Kukun toolilt maha praegu! Irja on ju iga mehe unistus. Kes ei tahaks süüa teha, vett pähe valada ja kätel kanda sellist olevust nagu Irja?

Anonüümne ütles ...

Innu, ära ise ka anoneeri siin :).

Anonüümne ütles ...

Irja, oleksid sa väga armukade kui saaksid teada, et Ällu salaja tegelikult on Innosse armunud, õhkab ta järele :D

Anonüümne ütles ...

No aga ega ta ilmaasjata siis siis Alice'it ei rapi, Irjana ja anonüümsena? Omal ajal rappis ju Ingridit ka armukadedusest, kuna Innoke Inxut taga nuttis. Selleks ta vastu tahtmist need lapsedki sai- et Innoke tagasi ei läheks.

Anonüümne ütles ...

Kui Irjalt midagi konkreetset küsitakse, siis hakkab ta kohe kellegi kallal ilkuma. Miks sa Irja ei vasta siis küsimustele kuidas sa Inno kõrvalsuhtesse suhtud? Miks sa hakkad kohe solki teistele kaela kallama? Vaevalt ükski normaalne naine Innot tahaks ja see praegune armuke on ju ka nagu on.

Anonüümne ütles ...

Aga uue naise tissipilti ja küsitlust:kummal naisel on ilusam

Margus Kiis ütles ...

Nestor juhib SDEd.

Anonüümne ütles ...

Kallid huvilised
Ajasite Inno nurka !
Selle uue armastatu tissipilti pole , Inno ei tea veel , millist nisarida pildistada, et oleks Irja vastu aus. Noh ega sellega kiiret ka pole, sest uus kallim oskab küll ilust naeratada, kuid eesti keeles röhib veel üsna kesiselt.

Anonüümne ütles ...

Miks poliitikaguru Margus Kiis ei soovi korduvatele palvetele vaatamata vastata küsimusle, mike on Edgar Savisaar ainus maailmamastaabiga, ajalukku minev eestlane - või umbes nii see tema hinnang Savisaarele kõlas. Väga huvitaks, millel see hindamisakt põhineb.

Marina ütles ...

No miks ja miks.Eks ikka seepärast et ta, nagu Rooseveltki, on ratastoolis.

Margus Kiis ütles ...

Ok, seletan. Nn. nõukogude võim see oli tegelikult õhe partei, täpsemalt selle väikese juhtkonna absoluutne, 100% võim ühiskonnas. KomParteil oli täielik võimumonopol. Ühtki teist rahvast ühendavat massiorganisatsini väljaspool KPd polnud.
1988 lõi Edgar Savisaar Rahvarinde, lisanimega Perestroika Toetuseks, viimane oli väga kaval samm, sest lihtsalt Rahvarinde oleks võinud lihtsalt ära keelata aga kuna perestroika oli tol hetkel püha sõna, siis ei saanud ära keelata. ES lõi KP-le alternatiivse massiorganisatsiooni, mis suutis veenvalt demonstreerida, et on tõesti laiu rahvahulki ühendav organisatsioon. Eesti Rahvarinne oli esimene alterrnatiivne massiorganisatsioon N.Liidus peale 1920ndaid aastaid. See murdis pea 70 aastat kestnud KP monopoli. Varsti tekkisid Rahvarinded N.Liidus igal pool. KP võim hakkas kiiresti murenema. Edgar Savisaar oli pannud aluse maailmaajaloolisele protsessile.
Jajaa, ma tean hakatakse nüüd jaurama, et Rahvarinne oli kommunistide käepikendus, KGB organisatsioon, blablabla. Jura, lihtsalt jura.

Anonüümne ütles ...

Aga tiba enne oli Muinsuskaitse Selts ...

Margus Kiis ütles ...

Muinsuskaitse Selts ei olnud massiorganisatsioon.