reede, 14. oktoober 2016

Erma Park - mitte erand, vaid süsteem

Väljavõte Delfi veebist.

Ärma talu ümber on läinud lahti hirmus kisa, et miks 170 tuhandest eurost toetusrahast pidi tagasi maksma vaid 19 tuhat.

Mina ütlen, et hea, et niigi läks. Eestis on sadu selliseid talusid, kus on kohustuslik aeg 5 aastat turismiteenuse pakkumist simuleeritud (minge käige mööda Eestit vähe ringi ja te näete), siis aga uksed külalistele kinni pandud ja jätkatud tavapärast taluelu. Olgem ausad, see, mida EAS ja PRIA on pakkunud, on sisuliselt talude tugiteenus. Tagasi on küsitud raha vaid neilt, kes pole isegi viitsinud mingit majutusteenust pakkuda.

Ärma talu kasuks ja toetuseks pean ütlema, et perenaine Evelin plaanis seal majutusteenust pakkuda, isegi hakkas juba koduleiba küpsetama, aga siis jäi asi katki, ilmselt hakkas suhe Toomasega kärisema. Ja Evelin oligi selle talu hing, Toomas pole mingi talumees, ta on New Yorgi dändi, kes maaelu jälestab. Tegelikult ta jälestab Eestit ka, aga lihtsalt ei ütle seda välja. Pange tähele, nüüd ametist vaba mehena põrutas kohe Eestist minema. Evelin on aga Eesti patrioot, kahju, et ta kaltsu kombel üle parda visati.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks kõik senised EV presidendid ilmutanud enneolematut huvi kinnisvara vastu. Ilmselt on nad oma seisundit ka kuritarvitanud.
Kui selline kinnisvarrarendus ei ole kirjas põhikirjas või ametijuhendis, tuleks see ära keelata. Kasvõi selle nimel, et riigipea saaks paremini pühenduda rahva teenimisele!

Anonüümne ütles ...

Lisa:
http://www.pealinn.ee/koik-uudised/ilves-vois-eas-ile-toetuse-osaliselt-tagasi-maksta-teistel-n177920