laupäev, 8. oktoober 2016

Kas rikas mees võib naisi jalge vahelt katsuda?

USA presidendikandidaat Donald Trump (vasakul ja paremal all), väljavõte Daily Maili veebist.

USA presidendikandidaat, tuhandete naiste lemmik Donad Trump on öelnud, et rikas mees võib naistega kõike teha, neid jalge vahelt katsuda. Selle peale on mõned inimesed pahased, mõned solvunud ja Trumpi võitluskaaslased tunnevad häbi.

Aga miks ei võiks see nii olla, et rikas mees võib kõike teha? Öeldakse ju, et taevasele jupiterile on rohkem lubatud kui lihtlabasele härjale. Ma olen aru saanud, et rikastele meestele andestatakse kõik patud, sest nad on rikkad. Ja vaene mees on täiesti mõttetu, kes ei või isegi blogida. Eestis eriti, kus isegi paljud abielunaised on valmis võõra, aga rikka mehega voodisse ronima ja vaeseid mehi maha tegema. Või kuidas?!

Kas rikas mees võib kõike teha? Panen üles vastava küsitluse.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno hakka tõesti millegiga tegelema. Su blogipostitused lähevad täiesti jaburaks. Miks üks täisjõus mees peaks küll selliste küsimustega oma pead vaevama. Ütle ausalt kas sind tõesti vaevab selline asi. Mina vastaks selle peale, et asi pole üldse ei rikkuses ega vaesuses, aga kõige hullem on loll ja rumal mees, kers sellest ise aru ka ei saa.

Inno ütles ...

Ma ei saa tõesti aru, millest siin jutt käib? :)

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Inno ütles ...

Oh kus nüüd ütles!

Anonüümne ütles ...

Eks tõde on vist mõnele valus ka, aga paraku nii on. :D

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Üldiselt labasus ei ole minu meelest mingis staatuses inimesele sobilik, küll aga rikkal inimesel (mehel) ON teatavaid mööndusi rohkem, meeldib see rottidele või mitte. Siiski jään selle juurde, et inimese suurim väärtus paikneb seal kõrvade vahel, mitte rahakotis. Viimane lubab ja loob eluks teatavaid vahendeid ja tingimusi, kuid selleks, et sinna tengelpunga vahele ka midagi kogunema on hakkaks, on jälle vaja kasutada seda juustealust ollust. Siin me oleme kõik näinud, et kõrgharidus ei ole mõningaid matse rikkunud. Ei ühes, ei teises suunas. Järelikult on VEEL midagi vaja ja jah, kui see on saavutatud, siis on edukal ja rikkal inimesel tõesti rohkem uksi valla. Mis naised need just on, kes ennast sedasi käsitleda lasevad, on eri teema. Igatahes Inno Tähismaa umbsesse maailma ei kuulu sest midagi. Need kaks Võru daami, kes lahkelt jagama on olnud nõus, on kõva kat allpool. Aga täiesti vastav kompott on teil seal koos - allakäinud kerjused ning lahke anniga lõbustajad.
Üldse - miks sina vaevad oma lokkis pead rikkuse üle, Innu? Raha on paha nagunii ja sina selleni ei jõua, milleks muretseda absurdsete asjade üle?

Anonüümne ütles ...

Ausalt, sinu blogi lugedes tekib paratamatult küsimus, kes sinu Äripäeva-aegsed lood valmis kirjutas? Kui praegune tase on tapva järeldusjõulisusega pealkiri "Töötuna on pere jaoks rohkem aega" (päriselt???) ja see praegune teema siin ja ...

Anonüümne ütles ...

Arvatavasti oli see Ingrid. VT-s tõi kõik materjalid ümbrikus nn vanaisa Anum otse IRL-ist.

Ann ütles ...

Rikas mees teenis oma rikkuse oma pea ja kätega. Ei lama voodis. Teile kukkus rikkus sülle, aga lõite selle kõik laiaks. Loomulikult naised valivad peaga mehi.

Anonüümne ütles ...

Miks kommenteerijaid blogipidajate vara pidevalt torgib? Igaüks teab, mida oma varaga teeb. Kui lasid lendu, siis on see varandus tegemas õnnelikuks teisi inimesi. Ega vara ilmast kao.
Ja päris püksatud ei peaks II ju olema? Tartus oli maja, kuskil Pärnumaal talu - neist peaks ju elamiseks aitama?

Anonüümne ütles ...

Majad ammu maha müüdud. Ema vara on veel laiaks löömata. Ainult poistele raha ei jätkunud.

Anonüümne ütles ...

No vähemalt eestlannasid võib rikas mees ükskõik kuskohast katsuda. Ilmselt on ka see rahvuslik eripära.

Anonüümne ütles ...

Raha paneb asjad paika, nii lihtne see ongi, ka sina, Inno oleksid võinud olla rikas mees, aga ei ole..seega pead salaja edasi katsuma, seda kes katsuda laseb..

Anonüümne ütles ...

10:38 miks peab nii halvasti ütlema.Oi oi kui madal.Isegi sinust hakkab kahju.Oled oma elus palju kannatama pidanud.

Anonüümne ütles ...

Teibi anonüümne jälle oma ilma tühikuteta lausetega kommenteerijaid manitsemas.

Anonüümne ütles ...

Kas sul on kristallist kuulike mida hõõrudes nägid, et ainult üks inimene maailmas kirjutab ilma tühikutete Tähismaade blogisse? Mõtlesid veidi? Tubli, mine nüüd häbene nurgas.