kolmapäev, 5. oktoober 2016

Tegelikult saime täitsa toreda presidendi

Olin varem Kersti Kaljulaiu suhtes kriitiline - paljuski selle viisi tõttu, kuidas president „tehti” ja rahvale peale suruti. Võõristust tekitas ka see, et tegemist on euroametnikuga, kes kaua Eestist eemal olnud ja võõrsil hiigelpalka teeninud.

Nüüd on aga Kaljulaid niisama kiiresti kui ta presidendiks tehti, kõikvõimalikeses väljaannetesse intervjuusid andnud ja nendest intervjuudest joonistub välja lihtne ja siiras inimene, kellele meeldib koos perega nii laupäeviti kui pühapäeviti pannkooke süüa ning kes leiab, et elus tuleb teha kõike rõõmu ja lustiga. Kui paljudele poliitikutele ja ka president Ilvesele meeldib rääkida keeruliste sõnadega ja suhelda rahvaga niiütelda mäe peal seistes, siis Kaljulaid ei pelga sealt mäe pealt alla, inimeste juurde ja rääkida nii oma elust kui vaadetest lihtsate sõnadega. Ta saab aru, et see ei pisenda teda, vaid vastupidi - hoopis suurendab.

Nii et esmamulje on hea.

21 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas nägite Ingridit Tv3 uudistes? Väga hea näeb välja��

Inno ütles ...

Ta on alati kõva meigikorra all. Seda, kuidas ta TEGELIKULT välja näeb, teavad üksikud.

Anonüümne ütles ...

Masendavad tuulelipud olete. Paar päeva tagasi manasite teda maapõhja, nüüd aga järsku meeldib. Lõid kartma, Irjainen, et äkki president ei anna sulle vajadusel armu?

P.S. Ingrid on ilus ja hoolitsetud naine, liomulikult sa nutad teda taga, Inno.

Margus Kiis ütles ...

Enne presiks saamist ta oligi konkreetne ja karm fridmanist, antisotsiaalse kallakuga, nõrgad-jäävadki-maha-ättiuudiga ja varjamatu IRLi toetaja. Nüüd on hakanud selliseid ümmargusi ja et-kõikidele-meeldiks vastuseid andma, et lausa lust vaadata. Nüüd on ikka ühelt poolt ja aga teiselt poolt, peab ikka uurima ja selgeks tegema eiteamida jne jne.

Anonüümne ütles ...

Õnnetud naised ongi ilusad ja hoolitsetud.Oma depressiooni maandataksegi mööda spaasid joostes ja kallist meiki kokku ostes.Õnnelik naine seevastu ei pea oma väljanägemise pärast tõmblema.

Anonüümne ütles ...

Kookide söömine ja pikutamine ongi mõne elu mõte.

Anonüümne ütles ...

Kui president veel vaesuse likvideerib ja selleks natuke rikkurite ja pankade tiibu kärbib, vot siis oleks tubli!

Anonüümne ütles ...

Me valisime presidendi, mitte kuninga. Oodata, et prsident teeks, kehtestaks ja likvideeriks annab tunnistust, et ootaja pole end presidendi ametiülesannetega eriti kurssi viinud.
Tegemist on esinduskujuga, riikliku topisega.
Juhtumisi on seekord ta sattunud täitsa esinduslik ja asjalik.

LPR ütles ...

Ingrid on MILF.

Aga teil on õigus, vaene olla enne sõda on tark tegu. Niikui nii tambitakse koik segamini. Võidab see kel on labidas ja viitsis õigel ajal endale muldonni kuskile metsa kaevata.
Lugege ja tehke järeldused.

http://m.epl.delfi.ee/article.php?id=75823327

Anonüümne ütles ...

Loll jutt õnnetud naised on ilusad ja hoolitsetud. Selge see, et iga naine tahab ilus olla ja lööb enda lille kui välja läheb.Isegi kodus olles ei taha mina küll lohakas ja räpne välja näha. See on ikka see, et inimene pead ei kammi ja ühe kleiduiga 7 aastat käib ei näita küll, et ta õnnelik on. Pigem on tal ükskõik milline ta välja näeb.

Ann ütles ...

Esmamulje oli teil ikka hoopis muu. Laimasite, lahmisite jne. Olete nagu tuulelipud. Aga saame aru, hetkel ongi kõva tuul ja muutliku suunaga.

Marina ütles ...

Irja, jäta plära, näita parem tissi.

Marina, see esimene ütles ...

Kuule, uus Marina, võta endale uus nimi. Muidu aetakse meid omavahel sassi.
P.S: Irja tisse ma ei taha näha! Siiani on uni häiritud ja kardan avalikus saunas käia.

Irja ütles ...

Nõustun Marinaga - ärge kaaperdage teiste kommentaatorinimesid, muidu on väga raske orienteeruda. Või siis kirjutage Marina 2, Marina 3 jne. Alice on kuhugile ära kadunud, mis juhtus? Kas jäi Juhaniga jutustama - selle Puukooli omaga ;)

Anonüümne ütles ...

Irja nii sa loedki kommentaare. :D Ma olen siit juba mitu korda lugenud kuidas su tähelepanu juhitakse sellele, et Alice läks perega reisile. Natuke võiks ikka kommentaatorite vastu lugupidamist ka üles näidata. Sinu valikmälu on tegelikult ammu teada ja ennegi tähele pannud, et sa ei mäleta paljusid asju. :D Küll ta ükskord tuleb niikuinii.

Marina ütles ...

Irja, kas sa oled kade, et Alice saab endale reisimist lubada? :).
On ju arusaadav, et ta reisi ajal naudib kõike seal pakutavat ja ei raiska siin blogis aega.

Anonüümne ütles ...

Marina, sina väää????
http://img2.iha.ee/730/260058e201701.jpg

Anonüümne ütles ...

Kuidagi tuttav tunne tuleb. :D Enne oli Alice sina või ja nüüd Marina. Kui midagi tarka pole vastata, siis hakatakse ründama.

Anonüümne ütles ...

Muide Inno sa kordad ennast. Sa oled Titeblogis selle pildi juba saatnud. Võiksid ikka mäletada, et ennast mitte paljastada.

Marina ütles ...

Inno, sa oled labane nagu alati (pilti ei vaadanud, tissi- ja t.ssipilte Inno pornokogust on siin juba küllalt olnud).

Anonüümne ütles ...

Irja teab väga hästi, et reisil, lihtsalt provotseerib ja igatseb :D