reede, 16. detsember 2016

Avastame maailma: kas siis Eesti liidrite sõnade taga pole tühjus?

Väljavõte Delfi veebist.

Päevalehe ajakirjanik Kaarel Kressa avastab, et Lääne liidrite sõnade taga on tühjus. No aga kas see on uudis? Lääne liidritel pole juba aastaid inimestele midagi öelda, sest pärast majanduskriisi on kõik pekkis. Sama lugu on Eesti liidritega, kelle sõnade taga haigutab juba ammu tühjus, kui kuulata kasvõi jutte rikkaks saamisest või Eestis iibe tõstmisest.

No mis iibe tõstmisest või rikkaks saamisest saab rääkida, kui sõda on ukse ees ja riik end hambuni relvastab? See oleks absurd! Viimase aja liidrite sõnavõtud on parimal juhul lohutus Kressa-sugustele naiivsetele lollidele, kes kõike pimesi usuvad.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Keegi peab ju ülikonna selga panema, et orjastani esindada. Mis siin ikka teha - Sa Inno ju võrdlesid Eesti riiki väikese ja vaese Elvaga. Tabav. Nii on ja jääb.

a.

Anonüümne ütles ...

Midagi peab muutuma, sest kodanike töö viljad on koondunud vaid pankadesse. Rahandusasutustel pole vaesunud maailmas aga enam palju tegevusruumi.

LPR ütles ...

Praegult peab iga inimene oma peaga mõtlema millise reelingu poole liikuda ja kuidas oma isiklikke jõuvarusid kasutada ja säästa. See jutt ja muusika mis valjuhäälditest tuleb on suht ebaoluline. Põlevates kaksiktornides hukkusid paljud inimesed kes kuuletusid kasule jääda oma kohtadele ja raiskasid aega. Praegult on aeg kuulata oma intuitsiooni ja teha selle põhjal ratsionaalseid otsuseid.