kolmapäev, 21. detsember 2016

Ilves sai infarkti?

Väljavõte Delfi veebist.

President Toomas Hendrik Ilves on pannud Facebooki teate veresoonte operatsiooni kohta. Keegi niisama veresooni opereerima ei hakka, tavaliselt tähendab see infarkti.

Ilves on viimasel ajal juurde võtnud, mis tuleneb ilmselt asjaolust, et ta on hakanud uuesti napsi võtma. Ai-ai-ai! Viimati oli see 10 aastat tagasi, kui ta Gruusiast naastes Poola lennuki peal end täis kaanis ja peaaegu otsad andis.

Või hakatakse temalt Ärma toetust tagasi nõudma? Lennata ta sellises olukorras nagunii ei saa, mistõttu peab Stanfordi Ülikool ootama. Kui sinna ülikooli haiget meest üldse tööle enam võetakse, eks seda ole näha. Igal juhul jama kui palju. Aga - head paranemist. Suur õnn, et ei läinud nii täbarasti nagu Laaril või Savisaarel, kes samuti oma tervisest ei hoolinud.

Praegu on viiruste aeg, peab väga ettevaatlik olema, ei tohi üle pingutada. Haigus on märguanne, et peab puhkama.

3 kommentaari:

Inno ütles ...

Ega nalja pole jah sellega. Ma arvan, et kui oleksin eksiga kokku jäänud, oleks mul juba mitu infarkti olnud. Lähisuhe mõjutab kõige rohkem tervist.

Anonüümne ütles ...

Kus sellest on kirjutatud, et THI sai infarkti? On kirjutatud kõhuaordi opist.

Inno ütles ...

See vana naine ja suhe ainult paistsid ägedad, eemalt. Ma isegi usun, et mõned kadestasid. Aga lähemalt vaadates seal midagi ägedat ega kadestamisväärset polnud, nagu enamikes bling-abieludes. Brangelinat kadestati kah, aga sealgi midagi ilusat polnud.