kolmapäev, 21. detsember 2016

Miks füüsiline töö on hea

Tänane töö.

Olen praegu ametlikult töötu, saan töötutoetust, toimetulekutoetust ja toiduabi ning teen elatise võlgnevuse tõttu ÜKT tunde.

Millegagi priisata väga ei ole, aga eluvaim püsib sees. Tegelikult mulle selline elukorraldus isegi meeldib. Olen mitukümmend aastat teinud arvuti taga kontoritööd ja ausalt, see on väga stressirohke. Samuti mõjub tervisele, sest kontoritööd tehes on suur kiusatus ka haiguse ajal tööd teha. Aga füüsilise töö puhul - no katsu sa haigena teha füüsilist tööd. See on praktiliselt võimatu! Istud kodus, jood teed, kuni terveks saad. Ja alles siis lähed tööle. Super.

Kujutage ette, eelneva paarikümne aasta jooksul ei puudunud ma töölt mitte ühtegi päeva - kui tundsin end haiglaselt, töötasin kodus. Arvutitöö puhul on see võimalik. Nüüd aga ÜKT-d tehes oli nii mõnus teatada, et olen haige ja kodus rahulikult põdeda. Sest kodust ju labidatööd ei tee! Ma pole enam esimeses nooruses ja tegelikult on paras aeg oma tervise peale mõelda. Füüsiline töö värskes õhus - see mõjub nii hästi! Ja mis veel - füüsilise töö puhul kõik saavad aru, et see on töö - ja saad ainult kiita. Arvuti taga istumist eriti tööks ei peeta, isegi siis, kui hästi teenid, ja saad ainult sõimata.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sul on osoonimürgitus ning sellega harjub, see ei tapa :)

Reet ütles ...

Kas vahet märkad? Nii tööriistas, kui mehes.
http://www.peknebydleni.cz/wp-content/uploads/2015/05/439.jpg

Inno ütles ...

Ma olen ka varsti selline!