reede, 16. detsember 2016

Nüüd on siis selge, miks president Ilves oma arvuti kaamera kinni kattis

President Toomas Hendrik Ilves kiitis ühelt poolt USA agentuuride nuhkimist välismaalaste, sealhulgas eestlaste järele, öeldes, et ausatel inimestel pole vaja nuhkimist karta.

Aga teiselt poolt - teadupärast kattis Tomas Hendrik Ilves ise oma Apple-arvuti kaamera alati teibiga kinni - ehk siis kartis nuhkimist. Keegi ei küsinud, miks ta seda teeb ja ega ta ise ei seletanud ka, aga nüüd, Ärma-asjade valguses on selge, miks ta seda tegi. Küllap ta aimas, et ka Ärma asjade järgi võidakse nuhkida ning ta ennetas seda. Nüüd tagantjärele ei julge keegi patuoinast presidendile karistust määrata, aga õige ka, seda oleks tulnud enne teha. Ilves oleks tulnud varguste pärast ametist tagasi kutsuda. Nüüd kannatavad tema sulitempude pärast teised, nagu EASi juht Hanno Tomberg, kes juhtus olema lihtsalt valel ajal vales kohas.

See on täpselt nagu Onu Remuse juttudes: üks võtab raha, teine annab naha, omanik saab märgi sappa, sootuks süütu kannatab.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Vot kus nüüd üks suli võtab vaevaks teise kallal tänitada! Ise sa just kõige korralikum kodanik pole, ja varsti naine ka karistatud.