kolmapäev, 14. detsember 2016

Tahad Soome tööle? Eestinen vahendab päeva leide!

Väljavõte eestineni veebist.

Eestit on laastamas koondamised ja tuleb haldusreform, mis hävitab tuhandeid töökohti. Soomes vajatakse igapäevaselt tuhandeid töötajaid Eesti mõistes kuningliku palga ja hüvede eest - keskmine palk Soomes 3500 eurot ja keskmine pension 1500 eurot. Pensioni saamiseks peab Soomes elama 3 aastat. Tahad Soome tööle? Otsid tööd Soomes? Lahendust pakub eestinen, mis vahendab päeva leide.

Näiteks tänase päeva leid on kaupluses kauba riiulitele paigutaja ehk nn hyllyttäjä. Nõutav töökogemus 1-3 aastat, iseseisvus ja hea füüsiline vorm. Palka pakub oikotie palkakalkulaator 2529 eurot. Tasub proovida!

6 kommentaari:

Reet ütles ...

Mis sa sinna soome otsid?
http://e.infogr.am/d3a44dde-65a9-4462-8aa6-08709a3ffa11?src=embed

Anonüümne ütles ...

sairaanhoitaja keskmine palk Soomes - 2790.-

Isegi kui ma oma palgast 2000.- lahutan, ei saa ma kätte sellest üle jäävat summat s.t. Eestis on sama töö eest palk väiksem kui 790.- eurot.

Anonüümne ütles ...

Inno, räägime siis uuesti, kui oled aasta sellel ametikohal töötanud☺☺

Inno ütles ...

Reedale: ma oskan soome keelt.

Anonüümne ütles ...

Ei pea Soomes ELAMA kolm aastat, vaid TÖÖTAMA vähemalt kolm aastat. Ja ära sa unistagi, et olles kolm aastat kuskil kassapidajana töötanud, kukub sulle kohe 1500 euri pensioni. Elementaarne, Watson. Aga teile tambi Kelat pähe või 24/7, teie ajate ikka oma joru - muidugi, eks Võrus teatakse ikka paremini.

Inno ütles ...

Soomes läheb tööstaaži alla ka alla 3-aastaste laste hooldamine või ülikoolis õppimine. Aga rahvapensioni, mis on veidi pealt 600 euro pluss veel lisad, kokku ligi 800 eurot hakkab saama siis, kui oled 3 aastat Soomes elanud ja vähemalt 16-aastane:
http://www.infopankki.fi/fi/elama-suomessa/tyo-ja-yrittajyys/elake

Rohkem info pensionide kohta leiab peagi eestinen.fi veebist! Tsekka sinna!