esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Juhhei! Meie jõulukingid jõudsid lõpuks Amazonist kohale!!! Juulikese melatoniin ka!!



Nonii, täna oli põhjust rõõmustada, sest postkastis oli teade pakkide saabumise kohta. „Ahah, siin on ilmselt minu melass,” ütles Inno pabereid silmitsedes. Ta nimelt tellib Amazonist omale toidulisandit melassi, mis on hea raua, kaltsiumi ja magneesiumi allikas. Mina võtan ka vahel seda, kui jälle meelde tuleb.

Kuna Innol oli juba väljas käidud (ÜKT!), siis läksin pakkidele postkontorisse järele mina. Suur põnevus oli, et millised jõulukinkidest siis lõpuks kohale on jõudnud. Lootus oli nad ju enne jõulupühi kätte saada, et Roosi saaks koos Peppaga ka Peppa raamatu, aga paraku sai ainult Peppa, sest raamat ei jõudnud kohale.

Sain postkontorist kolm pappkasti, mille koju jõudes kohe lahti tegime. Ja tulidki üksteise järel välja kõik meie väikesed armsad jõulukingid! Minule üks mu lemmikfilme „It Happened One Night” Clark Gable'iga peaosas (ma nimelt kogun Hollywoodi filme aastatest 1930-1960), Innole kauaihaldatud raamat „War With Russia” (mis muu, eks?), Juulikesele Peppa pidžaama ja Roosile Peppa raamat „First 100 Words”.

Olime kõik väga rahul. Roosi ja Inno asusid kohe oma raamatuid lehitsema. Inno ütles, et väga põnev raamat on ja et ta hakkab seda kohe lugema. Roosi hakkas oma raamatust näitama, mis piltide peal on. Juulikese pidžaama oli talle täitsa paras. Mina panin oma filmikese riiulisse - sobivat hetke ootama :).

Lisaks Amazoni pakkidele saabus iHerbist kohale ka purgike Juulikese melatoniiniga. Hetkel on meil veel Unitali melatoniini järel, kasutame selle ära, aga kui see otsa saab, siis katsetame Ameerika oma.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irja, ära raiska raha usa kinoärikate nuumamise peale. Selle ja suva filmi saaks ju alla laadida ja soovi korral veel paremas resolutsioonis kui antud dvd. Nagunii vaatad mõne korra ainult. Film tegelikult kinni makstud juba selle valmimise ajal.

Anonüümne ütles ...

Irja, kas sul rahast kahju ei ole, et ostsid paraja pidzaama? Ma ostan alati pigem kaks suurust suurema. Varukad saab ju ära keerata.

Anonüümne ütles ...

Jumal tänatud, nüüd saame Inno sõjapaanikat ikka edasi lugeda. Ma juba kartsin, et hakkavad teie elust positiivsed jutud vms tulema aga no jumal tänatud, et saab ikka iga hommik masendavat sõjajuttu lugeda.

Anonüümne ütles ...

dvd-de kogumine aastal 2016 on suht anakronism. Üheksakümnendatel kogusid inimesed vhs-e, aga mida nendega nüüd teha? Parimad neist digiteeritakse, aga kvaliteet on nii kehv, et ainult mõni pulmavideo vms tundeväärtusega asi tasub seda ära.