esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Kas sina võid olla kurjast vaimust vaevatud?

Lõpetasin just detsembrikuise Vanity Fair'i lugemise ja ausalt öeldes tulid külmavärinad peale. Seal oli nimelt üks väga huvitav artikkel sellest, kuidas kultusfilmi „The Exorcist” režissöör William Friedkin (Friedkin on ka loo autor) käis Vatikanis, kohtumas 91-aastase legendaarse kurjade vaimude väljaajaja, isa Amorthiga ning sai seal loa filmida, kuidas ühest itaalia naisest nimega Rosa deemoneid välja aeti.

Pärast seda näitas Friedkin enda tehtud videosid tunnustatud Ameerika ajukirurgidele ja psühhiaatritele ning nood ütlesid nähtu põhjal, et see ei kuulu nende valdkonda ehk tegemist ei ole mõne ravitava haigusega. Seda, et tegemist oleks tõepoolest kurjade vaimudega, nad kinnitada ei julenud, kuid tegemist oli millegi neile täiesti arusaamatuga.

Millised võivad siis olla märgid, et inimese keha on vallutanud saatan? Friedkin sai Vatikanis teada, et inimene, kelle sisse on pugenud saatan, võib hakata käituma loomuvastaselt, rääkima moonutatud häälega ning keeltes, mida ta ei oska. Samuti on kurjast vaimust vaevatud inimesed praktiliselt alati teiste suhtes füüsiliselt agressiivsed.

Nimetatud Rosale oli isa Amorth teinud juba üheksa kurjade vaimude väljaajamise seanssi, aga saatanat tema seest lõplikult välja ajada ei õnnestunud, kuigi tundus, et iga korraga jõuti eesmärgile lähemale. Friedkin kirjeldab kogetut väga värvikalt ning üksikasjalikult, veendudes üha enam selles, et oli tunnistajaks millelegi sellisele, mida teadus seletada ei suuda.

Minu jaoks oli too - vaieldamatus kvaliteetajakirjas! - ilmunud artikkel huvitav eelkõige selle poolest, et ka üks mulle lähedane inimene räägib vahepeal moonutatud häälega. Tavaliselt on ta hääl kõrge, aga läheb siis korraga madalaks, selliseks kurguhääleks. Sama fenomeni on täheldatud nende inimeste puhul, kes kurjast vaimust vaevatud.

Hüva, aga kuidas inimest kurjade vaimude käest vabastada? Tuleb välja, et niisama lihtne see ei olegi. Tavalisest preestrist ei piisa, on vaja vaimude väljaajamisele spetsialiseerunud preestrit nagu too isa Amorth.

Päris kõhe hakkas, brrr. Kui juba nii mainekas ajakiri nagu Vanity Fair selle teemaga tegeleb, siis ei saa see päris jama olla.

Kuidas teiega? Kas olete kurjast vaimust vaevatud inimeste ja exorcism'iga kokku puutunud?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kurjade vaimude välja ajamisel on päris kõva käsi Peep Vain kes on samuti ameerikas stazheerinud aga tal tuleb kurja vaimu sisse ajamine tegelikult paremini välja. Muuseas, kes oskab vaimu välja ajada, see valdab kahtlematult ka vaimu sisse ajamise kunsti.

Irja ütles ...

Huvitav, kuidas Vain seda teeb?

LPR ütles ...

Vahel mõtlen, et see ei saa olla keegi muu kui saatan kes mu aega raiskab ja meelitab siia lugema ja kirjutama. Aastaid juba. Vahepeal sain nähtusest lahti aga nüüd on mingi remission tekkinud. Irja kintsu nägemise kiusatus on nii suur vist. Ei taha pervert olla ja võitlen. Aga siis tuleb Irja, liputab uduselt tissi ja here I go again!

Anonüümne ütles ...

Miks juba ei tule Innolt põhjalikku analüüsivat ülevaadet teemal "minu lõdva püsikummiga eks Ingrid ja tema kõlvatu suhe Peebikuga"? Uued põlvkonnad blogilugejaid on peale kasvanud, mõni äkki ei teagi, mis koletu värk oli.

Anonüümne ütles ...

Seda kurjade vaimude värki tasub täitsa uskuda. Samuti deemoneid, kes teatavasti on Juudi piibli järgi Aadama ja tema esimese naise Lilithi järeltulijad.
Paljudel inimestel on deemoni verd ja neid tunneb ära kurja silma, manipulatsioonide jm õelate tegude alusel. Sellised on ka sotsiopaadid ja programmeeritud arhondid.
Deemoni lisandeid leidub eriti palju kõrgete ametnike veres.

Irja ütles ...

Ahjaa, üks tunnus pidi veel see olema, et inimene ei pilguta silmi või pilgutab väga vähe :P

Anonüümne ütles ...

Vaime pole olemas ja jumalat ka mitte.
Ainus hirmus olevus on olnud Adolf Hitler.

Triin ütles ...

No peale Hitleri Stalin ka ikka ja neid psühhopaate kahjuks teisigi :(

Anonüümne ütles ...

Hitler on tehtud psühhopaadiks seoses sõja kaotusega. Tal oli mitmeid positiivseid omadusi. Ega majandus ja iive ei oleks ilma tema jihtimiseta tohutult kasvanud. Ta ei tahtnud jm undermench'i massiliselt hukata aga selliseks kujunesid asjaolud.
Tema põhimõtetega Euroopas juudi pankade, pagulas- ega terroriprobleemi ei oleks.

Anonüümne ütles ...

" inimene, kelle sisse on pugenud saatan, võib hakata käituma loomuvastaselt, rääkima moonutatud häälega ning keeltes, mida ta ei oska."

Selle jutu peale tulevad meelde kristlased, kes räägivad uhkusega et nad on kirikus saanud "pühast vaimust" täidetud ja räägivad võõraid keeli. Deemonid pidid ka neis inimestes, kelle silmad lähevad ühtäkki üleni mustaks nii et silmavalgeidki pole näha.