neljapäev, 2. veebruar 2017

Galojanil oli õigus? Ilves ongi maniakaalne krediitkaardikasutaja

Väljavõte Delfi veebist.

Eesti Euroopa Liikumise endine juht Anna-Maria Galojan ütles tema-vastaseid süüdistusi kommenteerides, et talle süüks pandud kulutused tegi tegelikult liikumise varasem juht Toomas Hendrik Ilves. Galojani ei uskunud keegi ja tema palveid kutsuda Ilves kohtusse lihtsalt eirati.

Nüüd aga tuleb välja, et Ilves on lausa maniakaalne krediitkaardikasutaja ja rahva tagant varastaja. Galojanile süüks pandud kulutused kahvatuvad Ilvese hilisema tegevuse kõrval. Ja on näha, et just Ilves on Versace ja muude kallite kaubamärkide ning spaa-teenuste austaja.

Kas Galojan mõisteti vangi Ilvese kuritegude eest? Tundub küll nii. Kas keegi kunagi seda asja hakkab uurima? Vaevalt, sest suurte ninade kuriteod mätsitakse Eestis kinni, alates Konstantin Pätsist kuni Ilveseni välja. Ja siis küsitakse, miks Eestil ajaloos nii sitasti on läinud. Kala hakkab mädanema peast, nagu öeldakse.

Kui Eesti on ka tegelikult õigusriik, tuleks Ilves pärast Pealtnägijas avalikustatud infot vastutusele võtta. See, mis sealt välja tuli, on puhas kuritegevus, lisaks räme rahvale näkku sülitamine. Ja sellisele persevestile tegi Eesti rahvas veel 152 000 euro suuruse kingituse. President my ass, ausõna!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ju ütlesin, et stsenarist-lavastaja on väga andekas :D
Aga Galojan võib muretult rääkida kõike, mida tõestada suudab.

Anonüümne ütles ...

Ükskõik millised nõuded Ilvese vastu põrkuvad nn. " õigustatud ootustele". Aga kas eesti rahval ei olegi õigust "õigustatud ootustele"?Asi peaks olema tasakaalus. Õigustatud ootused kehtivad kas mõlemale osapoolele või ei kehti kummalegi.

olge ise ka tublid ütles ...

"Kala hakkab mädanema peast" - täpselt, meenutagem, et niimoodi kommenteeris Martin Helme Ilvese ärmatamisi juba aastal 2013 EKRE korraldatud konverentsil "Poliitiline korruptsioon Eestis: VEB fondist Ärma taluni".

Juba siis tõi ta välja mitte üks ega kaks, vaid terve rea Ilvesega seotud korruptsioonijuhtumeid, aga mitte midagi ei juhtunud! Tõeline Oonia-Banaania.

Anonüümne ütles ...

See maksumaksja raha varastamine algas palju-palju varem

Paraku tuli 1998. aasta suvel Ilvese perekonnaseis ilmsiks. Selgus, et kuigi välisminister Ilves laseb kinni maksta Nõmme residentsi 20 000kroonist üüri, ei ela ta seal. Maksumaksja kulul elas residentsis hoopis Ilvese seaduslik abikaasa Merry, minister elas juba Eveliniga.

Anonüümne ütles ...

esiteks krediitkaart on alati nimeline. kui galojan sai ilvese nimel olnud eel krediitkaardi, siis seda teemat poleks.

teiseks kui organisatsioonis vahetub juhatus, siis on ülimalt mõistlik vahetumise kuupäeva seisuga fikseerida raamatupidamise kontosaldod sh arveldused juhatusega - ja reeglina niisugusel juhul sedasi ka tehakse. ilmselt eel jättis selle tegemata ja tagajärg sai nagu ta sai.
muidugi kui galojan oli nii lammas, et möllas eel krediitkaardiga ise edasi, siis on ta kaassüüdlane. samas ma ei usu, et galo-jan kolme kuuga 900000 krooksu viluks lükkas.

Seda eel krediitkaarditeemat roogitakse senikaua, kuni ilvesest jääb järele topis.