kolmapäev, 1. veebruar 2017

Kas TV3 saatejuhid on nagu prostituudid kliendi ootel? Dr. Inno annab nõu.

Kas tõesti prostituudid kliendi ootel? Väljavõte Õhtulehe veebist.

Õhtuleht vahendab Perekoolis levivat juttu selle kohta, et TV3 saatejuhid Ingrid Teesalu ja Keili Sükijainen on nagu prostituudid kliendi ootel.

Mida ütleb asja kohta inimsuhete insener, kõigi haiguste spetsialist Dr. Inno?

Perekoolil on õigus, antud juhtumi puhul ongi tegemist kõige ehtsamate prostituutidega. Kes müüvad oma keha raha eest. Ses mõttes isegi vahet pole, kas penetratsiooniga või ilma, paljud prostituudid on lihtsalt vestluspartnerid, nii nagu ka TV3 saatejuhid.

Teine küsimus on, kas selles on midagi halba? Siin ütleb Dr. Inno, et selles pole midagi halba. Prostituudid on vanim elukutse ja kui nad teevad seda avalikult ja teadlikult, seda kellegi eest varjamata ja oma lähedasi petmata, siis on see igapidi ok. Amet nagu iga teine, ütleb selle peale Dr. Inno. Pealegi, neis maades, kus prostitutsioon on ühiskonnas sallitud, on tunduvalt vähem seksuaalseid kuritegusid. Näiteks Põhjamaades, kus prostitutsioon on põlu all, vägistatakse pea iga päev mõni noor tüdruk või naine. Ses mõttes on prostituudid ühiskonnas väga vajalikud, nad on nagu sanitarid, kes pakuvad teenuseid ja silmailu neile, kes muidu omale võibolla elus naist ei saakski.

Dr. Inno teeb TV3 prostituutidele ettepaneku hakata esindama kõiki teisi sama elukutse esindajaid, ka neid, kes tegelevad penetratsiooniga, kohtuvad kliendiga eraldi ruumis, ja peavad taluma vägivalda. Vaja oleks luua prostituutide ühing, kes võitleks neile välja õiguse seaduslikult teenust pakkuda nagu iga teise elukutse esindajad.

Aeg on ka prostituutidel lõpuks kapist välja tulla. Nii nagu on kapist välja tulnud tselluliidi ning ümarate kehavormidega naised. Ja kas sellest kukkus maailm kokku?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

TV 3- s oli täna hoopis põnevam teema: Kas teate kedagi, kes vajab toiduabi? Kui palju ma ka ei pingutanud, peale Tähismaade ei tulnud kedagi meelde.

Irja ütles ...

Üksjagu neid inimesi ikka on, ega muidu nii pikka konservijärekorda poleks olnud :).

Irja ütles ...

järjekorda :).

Anonüümne ütles ...

Väga kenad naised seal seitsmestes uudistes ja kenad kleidid kah.

Mis aga puutub kriitikute seisukohta "soliidsuse" või selle puudumise osas, siis lügenpresse uudiseid ei võta enam keegi tõsiselt. Isegi surnumatjate panemine diktoriteks ei aita :D