laupäev, 1. aprill 2017

Ja olemegi tagasi Portugalis!



Kuna ilmad läksid siin Eestis ikka väga külmaks, kamoon, vaadake välja, lumi on maas, siis otsustasime Portugali tagasi kolida ja olemegi nüüd jälle Lissabonis. Kuidas sinna sõitmiseks raha saime? Väga lihtsalt! Nimelt võeti Innoga Portugalist ühendust. Selgus, et tal elas seal vanaonu, kellest ta mitte kui midagi ei teadnud, ning kui see vanaonu nüüd 101-aastasena ära suri, siis läks kogu  ta varandus - kümme miljonit eurot, korter Lissabonis ja maja Alentejos - Innole kui tema kõige lähemale sugulasele! Uskumatu, aga Inno pärandus on veel suurem kui minu Ameerika tädilt saadud pärandus, mis oli ainult neli miljonit.

Saime vanaonu surmast teada juba nädal aega tagasi, aga ei tahtnud sellest rääkida enne, kui asi kindel. No nüüd on kindel mis kindel. Raha on meie arvel ja meie ise tagasi Lissabonis. Täpsemalt kesklinnas, kus asub ka Innole pärandatud korter. Olemegi parajasti ametis enda sellesse sisse seadmisega. Siin on palju huvitavat mööblit, juba markii de Pombal'i ajastust, millel on ilmselt samuti väga suur väärtus.

Inno on väga õnnelik. Ainus mure on see, kuidas üle elada kuum suvi. Aga korterisse, mis on meil tõeliselt luksuslik - akendest avaneb miljoni dollari vaade Tejo jõele - saab ju konditsioneeri paigaldada. Eestisse me niipea ei tule. Lapsed paneme kooli Lissabonis ja ise tegeleme elu lõpuni asjadega, mis meile kõige rohkem meeldivad, ehk pikutamise, jalutamise ja söömisega, sest rahamuret meil tõesti enam ei ole.

Loodame, et teilgi tuleb tore päev! Adios! 

Ülal Comercio plats, mis on meil praktiliselt koduhoov, siin aga Roosi täna Expo rannas päikest nautimas:

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui poleks 1.aprill, tuleks hakata Võrule uut linnapead otsima.
Aga täna ei võeta tõsiselt .

Anonüümne ütles ...

Aprill!

Õnnitleja ütles ...

Kena kapital tõepoolest: 10+4+1(vaate eest).
See on kergendus ka senistele sponsoritele.

Anonüümne ütles ...

Kuradi kahju, et see nali on.

Anonüümne ütles ...

te olete lahedad, ei tea kas see reeda mutt on juba kadedusest roheline?

Anonüümne ütles ...

Lõpuks ometi on selgunud te unistus : lebotada ja chillida palmi all ning lihtsalt elu nautida ja las tööd teevad teised .Ausalt öeldes, ega endalgi poleks midagi selle vastu. Paraku pole kedagi, kes seda tahaks kinni maksta.Ärkad 2. aprillil üles ja on jälle vaene ning külm Eestimaa kevad.

Anonüümne ütles ...

101 aastasena kooles ära ju David Rockefeller kellele seitsmendat südant üritati siirdada, et täita tellimust igavese elu ostmiseks. Huvitav, mitu inimest mättasse löödi sobiva varuosa saamiseks?
Nagu näete - raha eest ei saa mitte sittagi või kui - siis paksu pahandust.
Soovitan see raha minema visata ja panustada ükateesse.

Anonüümne ütles ...

Kurat, jõin end suurest õnnest täis ja kõige tipuks jäin ka Pikasoole sõites autoroolis võmmidele vahele.
Irja, sii pole inimlik nalja heita igi 1. aprillil mitte !

Irja ütles ...

No nalja võib ikka teha, Kalev :). Sa oled ju ise ka suur naljamees :D