kolmapäev, 31. mai 2017

Mul õnnestub kõik teisel katsel

Mul on elus olnud paljude asjadega nii, et on õnnestunud teisel katsel. Ülikooli ei saanud kohe sisse, seetõttu olin sunnitud veetma kaks aastat Vene kroonus. Aga siis õppisin uuesti kõik asjad ära, kordasin mõne kuu jooksul igaks juhuks üle terve keskkooli kursuse. Raske oli, aga ülikooli sain sisse!

Järgmine asi oli ülikooli lõpetamine, mida ma ühe hooga ei suutnud teha. Aga teisel katsel, jällegi, kõik õnnestus!

Siis abieluga oli sama lugu. Esimene abielu läks aia taha. Kuna olin noor ja rumal, ei osanud omale naist valida. Teisel katsel aga õppisin oma vigadest ja olen igati rahul. Olen teise naisega abielus olnud juba kauem nüüd kui esimesega ja tunne on ikka selline, nagu oleks eile kohtunud. Järelikult oli õige otsus.

Selliseid asju on mu elus veel olnud, ma ei hakka kõiki siin välja tooma. Kus esimene katsetus on läinud nihu, aga teisel korral on kõik ilusti õnnestunud. Mistõttu soovitan teistelegi: pärast ebaõnnestumist ei tasu meelt heita ja tuleks uuesti proovida. Sageli saadab sind just siis edu!

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sama teil Irjaga ka lastega...teisel katsel õnnestus

Irja ütles ...

Mingis mõttes jah, aga teises mõttes on Juulike jälle suur õnnestumine - alati heas tujus ja võrratult inspireeriv :)

Anonüümne ütles ...

Tohutu õnnestumine jah. Hoidku jumal sellise õnnestumise eest :). Aga tore, kui rahul olete. Ehkki ilmselgelt on see teeskus. Mask. Sisemiselt olete ilmselgelt meeleheitel, ja see on mu meelest maru vahva.

Inno ütles ...

Seda juttu räägiti ka siis 12 aastat tagasi, kui kokku saime. Eks siis paistab, kaua jaksame veel teeselda. :)

Anonüümne ütles ...

No ilmselt kaua, kuna Juulja on teil selline ju elu lõpuni ja üksi ei suudaks te teatavadti kumbki tema eest hoolitseda. Nii et puudega laps sunnib teid kokku jääma. Ükski teine mees ega naine sellise "kaasavaraga" partnerit endale ei taha ka, nii et kellegi juurde ei saa ära ka minna :).

Inno ütles ...

Oleks see vaid nii! Siis poleks Eestis üksikvanemaga peresid. Aga neid on kahjuks enamus. Lapse, eriti aga erivajadusega lapse sünd ajab just paarid lahku. :(

Erivajadusega laps vajab eriti tugevaid vanemaid ja eriti head suhet.

Anonüümne ütles ...

Ega sul üksi lihtsam poleks, seekord pole sul lihtsalt pääsu. Neljale lapsele elatist maksta ja kahte korterit üürida. Oled lõksus lihtsalt.

Anonüümne ütles ...

Kuule kas Sa õeluskott jääd vakka! Kussss!

Anonüümne ütles ...

Head suhet? No kui Irjale meeldib mömm mees ja sulle näotu naine siis olete oma Juuljaga tõesti õnnelik kamp.
Tegelikkuses on nii, et nägus üksikvanem tervete lastega leiab ikka raudselt kaaslase, aga koledad mömmid puudega pudinatega mitte. Ma pole ühestki sellisest kuulnud. Eks see sunnib teid kahte paaniliselt kokku hoidma. Irja teab ju ka, et alimente sa maksma ei hakkaks, targem vist jah kannatada.

Anonüümne ütles ...

Meil saab ka varsti 12a. koos oldud ning tunne sama, mis Teilgi-nagu oleks see eile alles olnud...

Inno ütles ...

13:49-le: Me pole Irjaga kumbki eriline kannataja tüüp, muidu poleks mina Ingridi ja Irja oma Joao juurest ära tulnud. Me küll viriseme, aga see ei tähenda kannatamist. Ühel päeval saab virisemisest villand ja siis teeme otsuse. Antud juhul tähendab see suure tõenäosusega Eestiga hüvasti jätmist. Eks ta ole minu jaoks sama raske otsus kui Ingridi juurest äratulek, aga mis sa hädaga teed.

Anonüümne ütles ...

Ingridi juurest äratulek polnud ju raske? Otsuse tegid kohe peale esimest voodimöllu selle Irjaga. Ses mõttes oled sa täielik anekdoot- kui kuradi kaua saab haliseda, kas tõesti ei julge siis minna sinna imedemaale, kuhu teid nii väga "oodatakse"?

P.S: õnnelikud inimesed ei virise. Punkt.

Anonüümne ütles ...

Kohaliku lõunaeestlasena ma ei saa teisiti kui pean selle Innot mömmiks ja Irjat inetuks arvava kommentaatori mõistuses kahtlema. Hallllooooo, Irja inetu ja Ingrid ilus? Et siis isikupäratusse näkku kirjutatud litsakus ja puseriti hambad on ilus ja Irja inetu?

Ja pealinnapoiss Inno on mömm - sest hakkas paksule maatüdrukule Ingridile õpetama, et üks inimene ei pea lõikama nii pakse leivakääre nagu hobusele antakse ja et neile leivakäärudele ei pea paksult rasvast sealihakonservi peale määrima, et selline pisikeste kommete õpetaja on mömm???

Nagu puberteetikute 6. klass - saage ometi täiskasvanuks!

Anonüümne ütles ...

Irjal jälle igemed verisevad ja ta on hoolitsemata ning jäme. Inno on maakas mis maakas, ükskõik moda ta sööb või mitte. Võtame või need mikrouunis sussitatud räimed- no milline linnapoiss siukest paska sööb? Ingridis on väärikust kordades rohkem kui abielupaar Innos ja Irjas kokku (võtame näiteks selle uue järjejutu- küllap võik Ingridki Inno minipeenisest üht-teist pajatada, aga ta lihtsalt on edasi liikunud ega lange nii madalale).

Anonüümne ütles ...

Irja on omamoodi ja huvitava näoga, hoopis Inno on näotu, see eest aga päris lahedalt ning lapsemeelselt hull ja huvitav tüüp. Ma ei kahtle, et te sobite, seda on aru saada ja tunda.

Ingridist ma rääkida ei viitsi, minu jaoks igav.

Teised kommenteerijad siin, teile tänu, mina sain küll naera. "Hoiaks Jumal sellise õnne eest." Muhahaaa