teisipäev, 4. juuli 2017

Algab kõige lollimate ärimeeste teine voor!

Kõigepealt kõige targemad! Kohvikuliste arvates on Eesti kõige targemad ärimehed Aleksander Kofkin, Toomas Annus, Jüri Käo, Heldur Meerits ja Hannes Tamjärv, keda ei pidanud lolliks mitte keegi. Hillar Tederit, Rain Lõhmust ja Andres Kogerit pidas lolliks vaid üks hääletaja.

Kõige lollima ärimehe tiitlile jätkavad võistlemist vastavalt häälte arvule: Andres Tsahkna (18 häält), Oliver Kruuda (17 häält), Jaan Toots (16 häält), Rein Kilk (15 häält), Urmas Sõõrumaa (14 häält), Hans H Luik (12 häält) ning Jüri Mõis ja Margus Linnamäe (kumbki 10 häält).

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olles pikemat aega tegev teenindussfääris (alates 1993), siis on kogemus suhtlemisel ka nn. tuntud ärimeestega piisavalt pikas perspektiivis.
Julgen väita, et nende enamuse reaalse isikliku võimekuse tase ei ole absoluutselt seotud saavutatud positsiooni tasemega. Teiste sõnadega - kui panna nad tavaliste inimestega võrdsetel alustel kaitsma oma "saavutusi", siis on pikali lükatavad väikese sõrmega.

Anonüümne ütles ...

Kõige targem Eesti ärimees on Indrek Neivelt, kõige rumalam Eesti ärimees on Oliver Kruuda. Sõõrumaa pole ärimees vaid ...

Anonüümne ütles ...

Kõige paremat ärimeest Anust on muuhulgas premeeritud ka kriminaal karistusega...