teisipäev, 11. juuli 2017

Eesti Nokia on kuritegevus!

Eestinen.fi vahendab uudist, et Soome vangid tahetakse Eestisse saata. Ilmselt see nii ka läheb, sest Soome tahab vangide pealt kulusid kokku hoida ja Eestisse ehitatakse vanglaid juurde, kuna kuritegevus on suur.

Nagu Eestis öeldakse, viriseda pole mõtet ja igas halvas tuleb näha head. Vangid, vanglad ja kuritegevus laiemalt võikski olla Eesti tulevik, nö Eesti Nokia. Eesti on nagunii juba kuritegevuse poolest kuulus, kõik mis koduhoovis või suvilas ripakil, see varastatakse levinud kombe kohaselt ära, miks ei võiks selle asja siis enda kasuks tööle panna. Eesti tunnus võiks olla laiemalt kurjategijad ja kuritegevus.

Suurem osa Eesti elanikest on juba nagunii kuritegevuse registris, nii et mingit suuremat kahju sellest ei sünniks. Vanglaid ehitatakse muudkui juurde ja Eesti võiks omale võtta kõik Põhjamaade vangid. Põhjamaades pole vange palju ja nad saaks nõnda õhu päris puhtaks - tülikad tegelased nagu tapjad, vägistajad ja pedofiilid jalust ära. Eestile aga avaneksid uued võimalused ja horisondid, nagu öeldakse. Vangide pealt on võimalik küllalt hästi teenida!

Kuivõrd Eestis on sündivus nagunii praktiliselt olematu, aga Soomes ja mujal Põhjamaades hoolitsetakse laste eest paremini, siis võiks korralikud inimesed, näiteks lastega pered saata Soome ja teistesse Põhjamaadesse. Lapsi pole mõtet jätta Eestisse kurjategijatele nüstamiseks.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eestis ei ehitata vanglaid juurde, pigem pannakse kinni.

Inno ütles ...

Faktid räägivad teist keelt paraku: http://www.err.ee/592735/fotod-ja-video-uue-tallinna-vangla-ehitus-joudis-sarikapeoni

Anonüümne ütles ...

Uue Tallinna vangla avamisega suletakse vana. Eestisse jääb Tallinna-, Tartu- ja Viru vangla ja ongi kõik. Varasemate aastatega võrreldes kui olid lisaks kolmele veel Harku-, Murru-, Viljandi-, ja Pärnu vangla on 3 vanglat oluliselt vähem.

Frei ütles ...

Üks asi on retse Euromugavustega vanglates ülal pidada aga teine see, mis nendega pärast vabanemist teha? See on Maarjamaa nõrk koht: näiteks Tartus jäävad kurjategijad kinnipidamisasutuse lähedusee parasiteerima. Nad teevad kurja edasi ja härivad kodanikke.