teisipäev, 11. juuli 2017

Eestit juhivad robotid?

Ma olen pikka aega mõelnud, miks aetakse Eestis inimvaenulikku poliitikat ja kust see tuleb. Ei saa ju olla, et inimesed on teiste inimeste, see on siis eesti rahva suhtes nii kurjad ja küünilised.

Nüüd aga olen aru saanud - Eestit juhivad tegelikult robotid. Nii on. Eesti juhid on rääkinud, et Eestit juhitakse exceli tabelite abil. Aga see ongi robot. Exceli tabel on puhas robot. Arvutusrobot.

Nüüd hakkab selginema, miks Eestis eelistatakse e-residente pärisinimestele - sest e-residendid on samuti robotid, virtuaalsed kodanikud, kes eksisteerivad ainult küberruumis. Nüüd võeti vastu seadus, kus küber-residendid ei pea füüsiliselt, see on luust ja lihast kujul Eestisse nägu näitama - see on vajalik robotite jaoks.

Ja miks Eestis eraldatakse üha rohkem raha küberjulgeolekule - et kaitsta roboteid. Ja miks küber-Eesti kopeeriti välismaa serveritesse - et kaitsta roboteid, kes Eestit juhivad. Isegi kui sõjakonflikti puhul inimesed hukkuvad, siis robotid jäävad alles, kes jätkavad Eesti arendamist ja edendamist.

Nüüd on ka selge, miks ajab Eesti naabrite suhtes vaenulikku poliitikat ja valmistub sõjaks - sest nii saab mittevajalikest inimestest lahti. Robotid ei vaja nii suurt hulka inimesi.

Miks Eestis lastest ja vanuritest ei hoolita - sest robotitele pole neid vaja. Robotite käigushoidmiseks on vaja teatud hulka töövõimelisi, heas vaimse ja füüsilise võimekusega inimesi ja see on ka kõik. Tulevikus pole aga üldse inimesi vaja, seetõttu on lapsed täiesti tarbetud. See on ka põhjus, miks eesti rahvas välja sureb - sest rahvast pole varsti enam vaja. Jäävad ainult robotid.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kle Inno, sa oled vist liiga palju Matrixit vaadanud. Ma pole Eestis ainsatki tõsiseltvõetavat robotit näinud.

Anonüümne ütles ...

Igaühes meist on reptiiligeen, aga valikuvabadus on inimõigus, valik ongi kas inimlik või reptiloidne.

Robert ütles ...

Asjalik tõdemus! Kui keegi vaid õpetaks, kuidas robotitest (emotsioonideta loomevõimetutest bürokraatidest) lahti saada?

Anonüümne ütles ...

Kurjusel on suurem jõud kui headusel ja alati leiavad toetajaid kurjad lihtsamalt kui head, neid pigem põlatakse kui aidatakse.
Kui on valida reformi ja keski vahel, on valik reform, ka leheneegritel ei teki kahtluseussikestki, sest kes tahaks peksupoisi osas olla.
Sama muster laieneb perekonnas, koolis, tööl, riigis, maailmas, meedias - võitluses hea ja kurja vahel.

Jünger ütles ...

9:21-le.
Usuõpetusest: Kui kurjust saab olema rohkem kui headust, lõpeb see apokalüpsisega, sest tsivilisatsioon ei saaks sellise suhtega eksisteerida.
Siiani on olnud headust natuke rohkem.

Mis puudutab aga eelmiste valitsusparteide ja keskide võrdlust, siis esimesed on põhjustanud riigi kümnete miljardite kadu ja korvamatud jamad. Keskide puhul on tegemist vaid pisisulidega.

Anonüümne ütles ...

Usujüngrid on veel kõige hullemad, isiklikud kogemused!