teisipäev, 11. juuli 2017

Kohvik soovitab jahedateks ja vihmasteks suvepäevadeks: RHOC


Real Housewives of Orange County, väljavõte Bravo TV veebist.

Eestimaa jahedateks ja vihmasteks suvepäevadeks ja muidu ka, näiteks neile, kellele tundub, et nad on raha ja asjade poolest maru vaesed ja tahaks olla rikkad, siis soovitab Kohvik vaatamiseks Bravo TV sarja RHOC ehk Real Housewives of Orange County.

Neid sarju on teisigi, aga see on esimene ja kõige efektsem. Alustas juba 2006. aastal ja praegu käib 12. hooaeg. Seal on asjad kõige kaugemale arenenud. Peategelased on 40-50-s eluaastates naised, kes on Eesti mõistes ikka püstirikkad. Kes on end lõikunud-meikinud 20-teks ja näevad täitsa kobedad mimmud välja, aga nagu sarjast välja tuleb, on sellele vaatamata väga õnnetud ja rahulolematud nii oma välimuse, keha, abikaasade kui lastega. Neil on kõik olemas, ent ometi purunevad abielud ja lähevad sassi suhted. Miks? Sest asjade maailmas, kus raha ja asjad on elus esikohale tõstetud, nii asjad käivadki. Nii imelik kui see ka pole. Miks? Sest alati on keegi, kellel on asju rohkem. Nii on. Ja see ei anna rahu.

Seda seriaali vaadates on NIII hea tunne olla selline, kelle jaoks raha ja asjad pole tähtsad. Ausõna! Palju parem ja lihtsam on elada, palju õnnelikum on elu, kui sul on raha ja asju vähe, kui et sul on neid palju.

See tuleb hästi seriaalist välja, aga ma tean seda tegelikult oma kogemusest ka. :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh see on väga lihtne. Kui inimesel on kõik olemas, siis pole tal tavaliselt enam ainsatki eesmärki ja enamasti läheb subjekt siis ühel või teisel kujul peast natuke imelikuks.

Anonüümne ütles ...

20kraadi on jahe? 25 on teile palav. Kunagi paras ka on?

ann ütles ...

Hah, kuule, tegemist on ju sarjaga. Sarjades peavadki abielud ja suhted purunema - muidu mitte midagi ei toimuks, vaatajatel poleks mitte midagi vaadata.