neljapäev, 3. august 2017

Äripäeva arvates on mehetegu Eestist raha välja viia?

Väljavõte Äripäeva veebist.

Ma olen viimasel ajal täheldanud, et Rootsi Bonnieri gruppi kuuluv Äripäev ajab süsteemselt Eesti ettevõtluse vaenulikku poliitikat ja seda juba viimased kümmekond aastat. Küll soovitatakse Eestis tõsta palgad 2000 euroni, küll kirutakse eluasemereformi. Eesti edukaimaks ettevõtjaks valib Äripäev Londoni ärimehi.

Ja pole ime, et Äripäev peab meheteoks seda, kui ettevõtjad viivad raha välismaale, Rootsi või Soome. Antud juhul kiidetakse takka 3 miljoni euro investeerimisele Soome.

Lihtsalt pole sõnu. Pole ime, et Eesti majandus on stagneerunud - selles on üks peasüüdlasi seesama ajaleht Äripäev, mis ajab süsteemselt Eesti majanduse vaenulikku poliitikat.

Kurb.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Iga täie mõistusega ärimees viib oma raha minema riigist, kus sõjahüsteeria on tõusnud talumatule tasemele. See on normaalne, ettevaatlik ja kasulik tegevus. Ettevõtted, pangaarved ja -kaardid välismaal on normaalsed ja isegi hädavajalikud.

Juhul kui on situatsioon käes, siis mis te mõtlete, et kohalikud netipangad ja rahaautomaadid jäetakse tööle? Hah, need lülitataks esimesena välja!! Force majeure ja laku panni, mats!