reede, 2. märts 2018

Jama on kokku keeratud - nüüd võib lahkuda?!

Väljavõte Äripäeva veebist.

Ossinovski on Eestis kokku keeranud ühe suure sita (huvitav, kelle tellimusel???) ja nüüd teatab mees, et kopp on ees ja tahab lahkuda. Aga kas saab lasta kurjategijal niisama lihtsalt lahkuda? Miks keegi ei vastuta Eestis kokku keeratud sita eest?

Minu ettepanek: Ossinovski tuleb panna maksma kokku keeratud sita eest ja seda elu lõpuni. Maksku kinni see puudujääk 60-80 miljonit eurot, mille ta tekitas. See olgu ka teistele hoiatuseks.

7 kommentaari:

Kilekott ütles ...

Võrreldes 17-aastase laastamisega, mida reformarid teostasid koostöös välisärikatega, on Ossi kahjud kökimöki.

Inno ütles ...

Oss tegi küll põhjakaape, aga seda hullem.

Anonüümne ütles ...

Sa nagu seda ka tead, et Ossinovski ei ole rahandusminister ega kehtesta aktsiise? Vana hea "tapke sõnumitooja"... et sellest kaugemale vaadata, peaks natuke mõtlemisvõmet omama muidugi.

Anonüümne ütles ...

Mis sita?
Lõuna Eesti käis enne Venes, sinna raius reformar tara ette, nüüd käivad Lätis.
Asjade hinnad on nii nagu nad on, raha kultus on juba oma häda.

Anonüümne ütles ...

Ossinovski on haritlane, Eestis aga peamiselt harimatu põhjakiht. Räägi sellistele, et rõdudel suitsetamine keelustada ja alkoholiaktsiisi tõsta ning nende elu ongi neilt võetud, siit ka viha Ossinovski vastu. Vale mees, valel ajal, vale riigi eesotsas, mina lahkuks ta asemel sellelt lollidemaalt.

Anonüümne ütles ...

Kas Ossinovski elab Juulikese arvelt ?

Anonüümne ütles ...

Kui raha kadus eesti riigi kassast, siis ossinovski issi sai lätist selle raha enda taskusse, tal seal käpp sees, nii et tuleb ehk sedakaudu meile natike tagasi kah.