laupäev, 7. aprill 2018

Sotse ei toeta enam keegi?!

Kohviku küsitlusest, millist erakonda toetad, tuleb igatahes nii välja. Ainult 1 (!!!) inimene ütles, et toetab sotse, sellal, kui näiteks Reformierakonda toetab 201, Keskerakonda 102 ning Vabaerakonda 76 inimest. Isegi Elver Loho Otsedemokraadid on populaarsemad kui sotsid.

Müstika. Sotsid on Jevgeni Ossinovski juhtimisel täiega kraavi põrutanud. Ja ei tea, kas nad sealt enam välja saavadki.

Minule isiklikult on Eesti sotsiaaldemokraadid kõige antipaatsem erakond üldse. Kui Lääne-Euroopa sotsid teevad tõesti endast kõik, et nõrgemate elu parandada, siis Eesti sotside vaimsed isad on Hitler, Goebbels, Himmler ja teised natsid ehk natsionaalsotsialistid, kes sõnades hoolisid, aga tegudes hävitasid. Ka Eesti sotsid räägivad, et hoolivad inimestest ja ühiskonna kõige nõrgematest, aga see on puhas möga, sest nii palju kahju kui ühiskonna kõige nõrgematele on teinud sotsid, ei ole teinud mitte ükski teine erakond. Kahtlen, kas isegi NLKP tegi nii palju kahju. Justnimelt sotside eestvõttel võeti selle aasta alguses puuetega lastelt ära mähkmed ja niisked salvrätid, lõpetati abivahendite väljaostmise toetamine, tõsteti makse, mis omakorda tõstsid hindu ning tegid sellega vähekindlustatud perede elu palju raskemaks jne. Võru sotsist abilinnapea Sixten Sild nimetas puuetega lapsi hiljuti „hälvikuteks” ja leidis, et nad peaks õppima erikoolides, kuna ei vii elu edasi.

Ma ei tea ühtki inimest, kes praegu armastaks sotse. Üks inimene ütles, et kui Jevgeni Ossinovski talle vastu tuleks, siis ta annaks talle peksa, sest ta on Eesti elu nii perse keeranud.

Ilmselt sellepärast see Ossinovski nüüd ka ministriameti maha pani. Kuna kartis, et saab muidu peksa.

2 kommentaari:

Toits ütles ...

Oss on nii ambitsioonikas küll Eesti elu täielikus kihvakeeramises, et ise ta poleks kunagi tagasi astunud! Tal "soovitati" erakonnast seda teha, sest sotsidel pole mainet enam ollagi aga varsti on valimised. Rahval on mälu ca aasta aega ja nüüd on paras aeg oma reiting jälle kõrgemale upitada. On oodata, et rahva heaks midagi tehakse ja see kõva kella külge pannakse!

Anonüümne ütles ...

Kes valis sotsid võimu juurde? Kes kallas vanapaganale sulatina silma? Ise kallas!