pühapäev, 15. juuli 2018

Miks on Eesti riik laste suhtes vägivaldne? Miks Eesti vihkab lapsi?

Eesti riik vihkab lapsi.

Eestis ei sünni lapsi, sest riik vihkab lapsi, Eesti on laste suhtes vägivaldne.

Kõigepealt on põhjused majanduslikud. Lapsi ja lastega peresid jääb üha vähemaks, seda nii väljarände kui madala sündimuse tõttu. Lastega perede hääl jääb üga vaiksemaks, seetõttu tõstetakse pensione igal aastal, aga lapsetoetusi „korrigeeritakse” iga 10 aasta tagant. Piltlikult öeldes sööb ühiskond oma lapsi ja see on nii igal pool vananevates ühiskondades. Tulemuseks on üha suurem sisseränne, mis pikemas perspektiivis on väikerahvaste jaoks hukatuslik. Seetõttu püütakse väikestes maades hoida sündide arvu kõrgel, aga Eestis käib juba 25 aastat totaalne allakäik.

Teiseks on põhjused sotsiaalsed. Nimelt see, et lastelt võetakse ära isad ja isadelt lapsed. Paljud lapsed pole oma isa näinud terve elu, kuigi isa elab võibolla samas linnas. Põhjus on selles, et kohtud võtavad massiliselt lapsi ära isadelt, määrates lapsed ema juurde, mis reaalsuses tähendab seda, et ema ei näita isale lapsi. Enamasti ei hakka isad laste pärast sõdima, vaid neelavad selle alla nagu mõru pilli. Osa isasid kompenseerib oma eemalolekut rahaga, teised ei tee sedagi. Nad on laste jaoks samahästi nagu kadunud. Kuigi elavad võibolla samas linnas. Ning riik vaatab seda kõike pealt. Ehk siis on selline olukord riigi jaoks ok.

Levinud arusaam on, et laste äravõtmisega karistatakse laste isa, või meest. Isasid ja mehi parastatakse üsna avalikult. Aga tegelikkuses on kõige suurem kahjusaaja laps, ehk karistatakse ja parastatakse lapsi. Ja seda massiliselt. Ükski laps ei taha kasvada ilma isata. Aga neile, lastele pole antud mingit sõnaõigust. Alles täiskasvanuna on lastel õigus üles otsida oma isa. Aga siis on juba lootusetult hilja, sest isa ja laps on võõrdunud. Ja selline asi on massiline, see on norm, sest lahutatakse üle poole abieludest ja 90 protsendil juhtudel määratakse lapsed elama ema juurde. Vähesed neist näevad oma isa.

Kokkuvõttes on Eesti riik laste suhtes äärmiselt vägivaldne, Eesti riik vihkab millegipärast lapsi. Eesti riik ei taha lapsi. Miks käitub väike Eesti riik niimoodi enesehävituslikult. Külmuv inimene viskab viimasedki riided seljast, võibolla on Eesti riigiga samamoodi.

Kommentaare ei ole: