laupäev, 29. september 2018

Kas Eesti 200 on uus pedo-erakond?


Eesti uue loodava erakonna Eesti 200 ideed võivad olla üllad, justkui õpukust võetud, aga taust on väga hämar, võiks isegi öelda, et õudne.

Kõigepealt asjaolu, et selle ettevõtmise taga on kunagine Res Publica, hilisema IRLi ideoloog Ott Lumi. Tänu kellele kuna Res Publica nn poistebänd komeedina Eesti poliitika-taevasse lendas.

Ott Lumi lähim võitluskaaslane oli omakorda Kaur Hanson, mees, kelle kohus 10 aastat tagasi 10 aastaks vanglasse mõistis ja kes peaks tuleval, 2019. aastal vanglast vabanema.

Nüüd kui neid kahte asja omavahel kokku panna, siis kas uut erakonda valmistataksegi ette Hansoni tagasitulekuks? Võimalik, et mees naaseb areenile uue nime ja imagoga, nagu seda on teinud kõik teised vangi mõistetud pedofiilid. Olgu lisatud, et pedofiilia on eluaegne haigus, see tähendab, et sellest pole võimalik vabaneda. Seetõttu asuvad kõik vanglast vabanenud pedofiilid kohe uuesti „asja” kallale. Olgu veel lisatud, et pedofiilia on nagu nakkushaigus, see tabab neid poisse (ja ka tüdrukuid), keda ennast on väärkoheldud. Mistõttu on tegemist väga ohtliku vaimse kõrvalekaldega. Mis, nagu öeldud, tabab neid, keda ennast on lapsena väärkoheldud.

Ja nüüd on üks selline vabanemas vanglast. Ja tema peamine kompanjon, kellega Hanson koos Hollandis „õnne” otsimas käis - Ott Lumi - on uue loodava erakonna Eesti 200 peamine niiditõmbaja. Mistõttu tekib küsimus, või isegi kahtlus, kas mitte uut erakonda ei valmistata ette „isakese” tagasitulekuks.

Kohvik on Hansonist kirjutanud pikalt ja põhjalikult, ja ka tema seostest Ott Lumiga. Pärast Hansoni vahelejäämist seoses osalemiga rahvusvahelises pedo-võrgustikus lahkus päevapealt nii avalikkuse orbiidilt kui poliitikast seesama Ott Lumi. Ühtlasi lõpetas ta päevapealt oma päeviku pidamise, kus oli üks viimaseid sissekandeid järgmine: „Tere taas. Nagu näete, olen mõned päevad eemal olnud. Nimelt võtsime koos vana kolleegi ja poliitikakujundaja Kaur Hansoniga ette käigu maailma õnneuuringute ühte olulisemasse keskusesse...” Jutt käis Amsterdami külastamisest.

Kaur Hansoni abikaasa Sirli Tarve on tunnistanud, et tema abielu Hansoniga oli puhas fassaad. Mis tähendab, et Hanson oli homo. Ja kui Ott Lumi ning Kaur Hanson pidevalt koos igal pool käisid, eriti Hollandis, siis... Pole ilmselt vaja pikalt seletada.

Hanson kupeldas ka oma last ning reisis koos oma lapsega. Kas Hansoni-Lumi reisil Amsterdami oli kaasas ka Hansoni laps, ja nad olid ühes toas...

Kui Hansoni asi avalikuks tuli, kirjutas Lumi Facebookis: „kui kohutav, ma olen shokeeritud”.

Ja nüüd tulevad nad tagasi. Hanson ja Lumi. Erakonnaga Eesti 200. Ma ei julge mõelda, mis saab, kui need inimesed uuesti võimu juurde pääsevad. Õudus.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas on olemas ekspertiisi, mis peded ja pedofiilid kindlaks teeb ?
Nii esimesed, kui teised tuleks Toompeast eemal hoida.
Aitab juba juttudest nende äravalitusest !

Anonüümne ütles ...

Jah, esimesed on haiged ja teised kurjategijad.