laupäev, 19. detsember 2009

Ott Lumi - kas Kaur Hansoni pedo-partner?


Väljavõte Postimehe veebist.

Kohvikus oli mõni aeg tagasi juttu sellest, et Ott Lumi lõpetas mingi aeg tagasi ootamatult blogimise. Ja neid blogitekste polnud võimalik kuskilt näha. Nüüd on Virgo Kruve need tekstid üles pannud. Kust selgub muu hulgas, et Ott Lumi oli väga aktiivne blogija mitu aastat järjest, kui lõpetas tänavu märtsi lõpus justkui lõigatult blogimise. Ilmselt sai siis teada oma kamraadi vahistamisest. Ja see mõjus talle nii, et otsustas lahkuda nii erakonnast kui poliitikast.

Üks huvitav sissekanne on 1997. aasta 3. märtsist, kus ta kirjeldab ühist reisi Kaur Hansoniga Amsterdami:"Tere taas. Nagu näete, olen mõned päevad eemal olnud. Nimelt võtsime koos vana kolleegi ja poliitikakujundaja Kaur Hansoniga ette käigu maailma õnneuuringute ühte olulisemasse keskusesse..."

Nõnda, tundub, et Lumi ja Hanson olid väga lähedased tuttavad, kui reisisid koos, ja nagu võib aru saada, siis ka ööbisid koos. Kas nad olid paar? Kas ajasid pedo-asja koos? Miks Lumi kiiresti kõigest kohe taandus pärast Hansoni kinninabimist? Mida ta kartis?


Hansoni naise Sirli Tarve jutust viimases Ekspressis tuleb välja, et tema abielu Kauriga oli puhas fassaad. Jääb üles küsimus, kellega siis tegi Tarve lapse, mis, nagu selgus, oli tema lihane laps. Ja nagu varasematest lugudest võib välja lugeda, siis kuritarvitas Hanson ka Tarve last. Päris jube. Kui Hanson reisis koos Lumiga, siis võiks ka laps kaasas olla.

Üks kommentaator vihjas kohvikule, et Lumi kirjutas sel paeval, kui Hansoni asi avalikuks tuli, oma Facebooki kontole a la "kui kohutav, ma olen shokeeritud jne", sõbrad kommenteerisid samas taktis. Siis hiljem võttis maha kogu selle teema. Nüüd räägib Lumi, et ta teadis Hansoni asjast juba varem. Jääb mulje, et kogu Res Publica punt teadis Hansoni asjast, ent Isamaa tiivale ei kõssatudki. Mis seadis kogu IRLi väga pikantsesse olukorda. Ja mis näitab, et kaks erakonda pole tegelikult liitunud, ja ilmselt kunagi ei liitugi, sest kultuurid on sedavõrd erinevad.

Samuti on vihjatud, et Kaur Hanson lõpetas keskkooli 1987. aastal ja astus samal aastal Tartu Ülilooli, aastatel 1982-1987 võeti esmakursuslased sõjaväkke, ent Kaur Hanson sinna ei läinud. Kuidas Kaur sõjaväest pääses? Kas hullumaja kaudu? Iseenesest pole selles ju midagi halba, kuid tahaks teada, mis diagnoos tal oli.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Enne Rotterdami tegid Karuott ja Karuloom vahepeatused ka Brüsselis ja Haagis, millest tehtud jäädvustusi saab näha allpool.
...laps pakub meestele just rahulolu. Ennekõike vähendab laps just naiste õnnetaset.
Õhtusöögil Brüsselis koos heade sõprade Hendrik Hololei (Euroopa Komisjon), Aldis Kuškise (Läti europarlamentäär) ja Kaur Hansoniga (IRL). Mingil põhjusel on minu vasak silm suletud positsioonis:)
http://www.isamaaliit.com/20070203_2439/onneotsingutel-rotterdamis/
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Aldis Kuskis sarnaneb Karulooma lemmikansambli REM lauljaga, kes hiljuti kapist välja tuli ja tunnistas, et on pede.
http://www.va.lv/en/zinas/aldis-kuskis-member-european-parliament-delivers-a-lecture-vidzeme-university-college
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Pedepoiste pildid kadusid küll käbedalt Isamaaliidu veebist :p

Anonüümne ütles ...

Kas on andmeid, et Karuloom on ka Marko Rose´ga personaalselt kohtunud ning ühiste teemadega tegeldud? Kuulsin et viimase kohtuotsuses kajastatud aastatel 2000 - 2002 kindlasti, samuti oli seal pundis Liiv-Meola.

Anonüümne ütles ...

Delfis tabav kommentaar:

Lutt Omi, 20.12.2009 01:30

Kuidas rikkaks saad? Mina tean. Tuleb luua uus poliitiline partei Res Pedofilica, kes siis redefineerib (loe: legaliseerib) poiste panemise. See kappides jändamine on ajast ja arust.


Näis kaua see seal püsib :p

Anonüümne ütles ...

Delfis selline tabav laul ja soovitus "õnnekontorile" kah-

Piparkogimaa, 19.12.2009 19:34
Me kolmekesi(kaur,lumi kaju) tuleme piparkoogi maalt,meil jalas püksid magusad ja kuub on magus kah...
äkki oleks soliidne ja vait avalikkuse ees vähemasti või mis?

Anonüümne ütles ...

Elektripedo on väsimatult igas teemas...

Anonüümne ütles ...

Delfi kommid pedoteemadel on eemaldatud...glavlit tegutseb...

Anonüümne ütles ...

Pille Alaver oleks osanud küll pedosid paljastada...aga ei teinud!
http://maaelu.postimees.ee/011106/esileht/krimi/226111.php
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kes on see Reimo?
http://maaelu.postimees.ee/041106/esileht/krimi/226656.php

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=195308
Kuidas M.R. teid ära kottis?
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/psuhholoog-hansoni-pedofiiliat-saanuks-ravida.d?id=27284647

Anonüümne ütles ...

Nokuulge, kuidas te ometigi aru ei saa. Ott Lumi lõpetas märtsis blogimise. Kaur Hanson võeti politsei poolt märtsis kinni. Ja nüüd küsimus - kes kirjutas Ott Lumi blogikandeid? Kui varem oli tandem Liiv-Hanson, siis suudeti püsti hoida palju-palju rohkem "blogisid". Kui Meola kinni kukkus, hakkasid RP-laste blogid tasapisi välja surema. Kui Hanson ruudulist päikest vaatama saadeti, lõpetasid viimased. Ilmselge ju kes neisse blogidesse kirjutasid.