pühapäev, 7. oktoober 2018

Eesti käitub oma inimestega nagu vaenlastega ning võõrastega nagu sõpradega


Ma olen mõelnud, millest see tuleb, et Eesti käitub oma inimestega nagu vaenlastega ja võõrastega nagu sõpradega.

Eestis on viimase kümne aasta jooksul tõstetud tuhandeid lastega peresid kodudest välja, kel polnud mujale minna kui Soome. Tänu Soomele on nad saanud omale uue elu ja võimaluse, mida neile Eestis ei pakutud. Vastupidi, Eestis öeldi valitsuse tasemel, et head teed teil minna. See on siis eesti pered. Eestlased.

Siiani lahkuvad Lõuna-Eestist sajad ja sajad pered igal aastal Soome, kuna Eestis ei suudeta neile tööd pakkuda. Lahkuvad ehitusmehed, ehitama soomlastele uusi eluasemeid, kuhu ka eestlased paigutatakse. Eestlased ehitavad Soomes sealsetele eestlastele uusi kortereid. Eestis aga pole ei tööd ega uusi kortereid. Kas pole absurdne?!

Ja selle kõrval käib Eestis tohutu tõmblemine, et ooberdada võõraid. Umbkeelsetele migrantidele tehakse tohutuid soodustusi, makstakse peale tuhandeid, leitakse korterid ja puha (need, mis eesti peredelt ära võetud). Rääkimata e-residentidest, kelle tagumikku lakutakse kõige kõrgemal tasemel. Samas kui omad inimesed, eesti pered nälgivad ja neil pole, kus elada. Elavad avariipindadel, nagu Kodutunde saadetest näha.

Millest see tuleb, ahh? Miks vihkab Eesti riik eesti rahvast? Ja miks armastab võõraid?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma unustasin ära, mis lehte või uudisteportaali te tegitegi? igal juhul tuli mulle meelde seoses puudega inimestega https://www.facebook.com/kristiina.allekors Kristiina, tema võitleb ka sõnavabaduse ja puudega inimeste eest.te võiks temaga intervjuu või usutluse teha.

Anonüümne ütles ...

Eestlastele orjaajast saati ju omane oma hädade peitmine, võõraste ees koogutamine, mis siin imestada on.