esmaspäev, 1. oktoober 2018

LÕPUKS OMETI: Perekooli kiusamisvabrik sai valusalt vastu näppe

Väljavõte Delfi veebist.

Mis seal salata, on meiegi pere olnud Perekooli „kägudel” hambus. Tädid on karmid, ei halasta isegi lastele. Muidugi, erinevalt Korolevist oleme ise suutnud anonüümsed tatipritsid välja selgitada, selleks polnud vaja kohtuuksi kulutada. Näiteks oli üks sellistest aktiivsematest üks vanemas keskeas Tallinna lasteaiatöötaja, kes esines erinevate anonüümsete profiilide all ja pritsis tatti mis kole. Uskumatu, eksole! Aga niipea kui sai temast tema lähedasi ja lasteaeda teavitatud, kadusid kommentaarid kui lõigatult.

Loodetavasti sai see Perekooli seapesa nüüd valusalt vastu näppe, nii nagu Andrus Ansip kunagi ütles, et kes korra koeralt näksata saanud, see enam välja ei tule.

Paha on muidugi see, et Perekool, see peaks olema Eesti ämmaemandate ühendus sellist anonüümset kiusamist lubab ja vaikides pealt vaatab. Aga ilmselt on rahanälg siis nii suur. Pole saladus, et anonüümsed ilkuvad kommentaarid toovad juurde lugejaid, klikke ja sellega koos ka raha.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

see on kahe otsaga asi ,teie blogi on ju ka kotitud selliste süüdistustega, olgem ausad te panite ikka hästi 2007-2010 muudkui lugesin ja naersin, seda blogi võib võtta muidugi kui perfomansit! aga teistpidi on ju Irja jurist ja kui teil vahepeal rahamured olid, siis võiks ju sellest loost shnitti võtta, kui te saaks sama palju kui Korolev siis oleks abiks ikka!