pühapäev, 2. detsember 2018

Mis värk selle Ukrainaga siis õigupoolest on?


Ukrainal on tohutud ressursid, tohutud sõjalised kulutused, kümneid kordi suuremad kui Eesti puhul, pidevad ettevalmistused käivad muudkui, aga ikka ei saa midagi tehtud. Ikka lastakse Venemaal end kottida.

Kas see ongi taotluslik? Lasta oma rahvast Venemaal kottida? Jääb selline mulje, või mis?! Samas kohalikud oligarhid saavad sõjategevuse varjus oma asju ajada.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ukrainlased on lihtsalt riiklusvõimetu rahvus. Ukrainat varastavad ukrainlased ise nagu jaksavad ja muidugi teevad seda ka kõik teised, kes suudavad.
Isegi IMF hakkab juba aru saama, et 15 miljardit dollarit, mis Ukrainale varem on laenatud, sealt ilmselt kunagi tagasi ei tule.
Porošenko valimisi ilmselt ei võida, seega on huvitav, kes on järgmine.

Anonüümne ütles ...

Milles see kottimine seisneb?
Vastupidi - Kiiev on mängukann lääne agressori käes Venemaa kottimiseks.

Anonüümne ütles ...

Teeb Kreekat olemata Euroopa Liidu liige.
See on tase !

Anonüümne ütles ...

Kunagi oli siinses kohvikus ukrainlaste küsitluse tulemused. Aasta oli vist 2012 ja selle alusel kogu Ida-Ukraina muserdatud elanikkond soovis üle minna Venemaa alluvusse.
Selle valgusel tekib küsimus, miks Porošenko seda jõuga takistab ja mida teevad tema sõjaväelased Ida-Ukrainas rahva tahte vastaselt?

Seda küsitlust koos värvilise kaardiga tasub uuendada?

Anonüümne ütles ...

Ukraina juudivalitsus hävitab ukrainlasi venelaste kätega ,Musta mere ranniku ärastamiseks.Krimmi eraladamist alustasid juudid, maidani ajal, tulles välja mingite lepingutega nagu oleksid Leninilt Krimmi ära ostnud.Oli muidugi naaivne arvata ,et Venemaa peaks loobuma Musta mere laevastikust ja nii jäid juudid jälle Krimmist ilma.Kogu Lähis-Ida sõda on loodud superriik Suur-Iisraeli loomiseks naaberriikide aladele ning sõda musta ja valge vahel ,helepruuni orjarassi miksimiseks.