kolmapäev, 27. veebruar 2019

Üleskutse! Protesteeri lollide inimeste vastu ja ära vali Keskerakonda!


Kui ma varem veel kaalusin Keskerakonna poolt hääletamist, siis pärast Keskerakonna ridades Riigikokku kandideeriva Kristiina Heinmetsa häbiväärseid sõnu erivajadustega laste aadressil panen ma endale märkmikusse suurelt ja punaselt kirja, et ma ei vali Keskerakonda kohe kindlasti seni, kuni seal on Kristiina Heinmets. Lollusel ja madalusel on siiski mingid piirid ning kui erakonna liige läheb puuetega laste kallale, siis minu jaoks on see piir ületatud. 

Kes ei tea, siis Heinmets-Aigro ütles Buduaarile, et „ühiskonnale vastuvõetamatult tegutsevad lapsed” peaks juba esimeses klassis koolist kõrvaldama ja internaatkooli saatma, et teised ”halbade mõjude alla ei satuks.”

/Heinmets-Aigro kirjutab Buduaaris, et elukohajärgsete koolide klasse ja õpetajaid peab kaitsma nende laste eest, kelle tunnistustel on pooled ained kahed, mistõttu on praegune süsteem vale ja koolil peaks olema võimalus neid õpilasi internaatkooli saata. Ta leiab et internaatkoolide süsteem „teistmoodi õpilastele” peaks olema mõeldud nii probleemsetest peredest lastele, puudulike hinnetega lastele kui ka erivajadustega lastele./

Ehk siis toome nõukaaja tagasi, kus kõik teistest vähegi erinevad lapsed saadeti koonduslaagreid meenutavatesse erikoolidesse. Ajal, kus terve Euroopa teeb jõupingutusi selleks, et selliseid koonduslaagreid ära kaotada :D

Tahaks hakata vaidlema, no nii väga tahaks, aga see loll ja madal inimene ei vääri seda.

Protesteeri ka sina lolluse ning madaluse vastu ja ära vali Keskerakonda! 

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loomulikult. Kindlasti tuleb internaatkooli saata lapsed kõigist neist peredest, kus Keskerakonda ei valita.
Igaks juhuks ütlen, et tegu on sarkasmiga.

Aga ikkagi. Isegi, kui ideel natuke nagu on jumet (sest tattninad on tänapäeval ikka päris võimatuks läinud), siis kes on see ilmeksimatu, kes ütleb, mis täpselt on ühiskonnale vastuvõetav ja mis mitte? Kohus? Parteikomitee? Peaminister ainuisikuliselt? Või äkki ikkagi ei ole seda ilmeksimatu(s)t tegelikult kusagil?

F-aine ütles ...

ÄEA Maga maha alanud Dopingu hooaega! :)

Anonüümne ütles ...

Kohvikus kanade asemel praegu luiged ...