kolmapäev, 11. detsember 2019

Kas sünnib siis Lurich või ei sünni Lurich?



Täna oli meil siis jälle põhjust Tartusse sõita, sest mul oli esimene ultraheli ja teine visiit ämmaemanda juurde. Mis siis selgus? :) Alustuseks selgus, et meie beebi on hästi kangekaelne, kuna ei tahtnud end ultrahelis üldse õigesse asendisse pöörata, et teda mõõta saaks, ja seetõttu saadeti mind vahepeal koridori peale jalutama, et ehk on sel ajal nõus pöörama. Jalutasin siis oma kümme minutit ja mind kutsuti ultraheli kabinetti tagasi, aga polnud ta end pööranud midagi, ainult lehvitas lõbusalt ja raputas pead, kui teda pöörama utsitati :D No lõpuks siis ikka pööras ja arstid said ta ära mõõta. Pika ja põhjaliku vaatluse tulemusena selgus, et tegelasega on kõik korras, nii et juhhei!

Pärast seda kiirustasin kliinikumi perekeskusesse, kus mind ootas ämmaemand. Jälle pean kliinikumi kiitma, sest ka see ämmaemand oli väga tore ja sõbralik. Ning väga põhjalik :) Sain teada, et kõik analüüsid ja skriiningud on korras. Minu veresuhkur, mille pärast ma nati mures olin, sest üks tuttav rääkis, et seda näitu on allapoole toodud ja paljud saavad endale seetõttu rasedusdiabeedi, oli ainult 4, 5, nii et väga hea, ja vererõhk 114/83. Rasedust ise on 13 nädalat ja kuus päeva :)

Nii et kõik on korras ja mul tohutult hea meel! Suur pingelangus, sest ikka ju muretsed analüüside pärast, aga nüüd võib kergendatult välja hingata ning täiega rasedust nautida.

Ahjaa, et mis Lurich? No see meil siin Võrus nö siseringi nali. Nimelt üks mu sõber hakkas juba septembri alul, kui ma veel üldse rase polnud, ajama, et no küll teil tuleb veel Lurich ka (Georg Lurichi järgi, mu isa nimi on ka Georg), ja kujutad sa pilti - kuskil nädala pärast ma olingi rase :D Nagu ära oleks sõnunud!

Aga selles osas kahjuks selgust ei saabunud, kas poiss või tüdruk. No ega esimese ultraheliga seda vist ei saabugi. Näost polnud teisel ka näha, kumb on :D Ja oletada ei julge, kuigi mingi tunne nagu oleks... Mida ma teile ei ütle! :D Nii et peate jaanuarini ootama, siis on mul teine ultra ja kolmas ämmaemand :)

Pildil minu rasedakaart, mille ma täna sain.

Kommentaare ei ole: