kolmapäev, 1. aprill 2020

INNO PÜSIB NÜÜD KODUS


Nagu te teate, siis meeldib mulle väga must huumor. Õnneks Innole ka, muidu oleks me ammu lahku läinud :D Seepärast ta ka ei pahandanud, kui ma talle täna ütlesin, et sinu puhul saab väljend „puhka jalga” nüüd hoopis teise tähenduse, vaid hoopis naeris selle peale.

Ah milles asi? Asi on selles, et Roosi hüppas talle üleeile hommikul hooga jala peale ja Inno jalg sai natuke viga. Või noh, mitte just natuke... Vetsu läheb ta nüüd igatahes ühel jalal hüpates. Anekdootlikuks muudab kogu loo aga see, et neli aastat tagasi istusin MINA talle selle sama jala peale. Samuti hooga. Lissabonis. Kui pärast laste magama panemist surmväsinuna voodisse räntsatasin :D Siis oli Inno nädal aega voodirežiimil ja pidi samuti hüpates vetsu minema. Arusaadavalt oli ta siis väga pahane ning surmkindel, et kaks kuud ta voodist välja ei saa. Aga läks mööda vaid nädal ning juba ta kippus välja jalutama. Tuletasin talle seda täna hommikul meelde, aga ta ei mäletanud.

Roosi muidugi ei ole süüdi, sest Inno armastab magades laiutada ning tema jalg oli seal, kus ta olema ei pidanud, ehk siis minu voodi poolel. Ja teki all, nii et Roosi ei näinud, et see oli issi jalg, mille peale ta hooga hüppas. Inno muidugi arvab, et see oli meie kaval plaan, et teda tuppa vangistada :D

Samas, teisest küljest, ütlesin ma Innole, on sel, nagu igal asjal, ka oma hea külg - sa püsid nüüd kodus ega siiberda enam poodide vahet. Mis tähendab seda, et on palju väiksem tõenäosus, et sa omale koroona saad. Innot see eriti ei lohutanud, aga kui oli aru saanud, et voodirežiim tähendab ka seda, et sulle söök voodisse tuuakse ning kõik kodused toimetused ära tehakse, oli ta palju paremas tujus ning jaksas täna hommikul isegi aprillinalja teha.

Kuna meie naljadest ei pruugi kõik aru saada, siis ma jätan selle siinkohal jagamata. Ütleme nii, et teemaks oli mõistagi koroona :D Ma vannun endale igal aastal, et vot nüüd olen spetsiaalselt valvel ning Innol ei õnnestu mulle aprillinalja teha, aga pingutan, mis ma pingutan, tal õnnestub see ALATI. Ja mul on selle üle tegelikult väga hea meel. Sest mulle meeldib naerda. Me Innoga naerame vist 20-30 korda päevas :D

P.S. Inno ütles, et tal on juba palju parem. Ja seda ilma naljata :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kui jalg oleks terve kipuks ta jalutama minema sest jalad tahavad liikumist. Teepeal saanuks Krooniviiruse...
Teie paks armastus issi vastu hoiab teda eemale halvimast(jala murdmisest on hullem krooniviirus).
Selline jutt siis loogikast,et mitte kui midagi ei juhtu niisamuti.
Aga noh,issi kopsud vajavad osooni.
Riputage ta pesunöörile kopse tuulutama.
Teie,
HHO generator annab kütust tasuta