teisipäev, 15. september 2020

APPI, JUULIKE ON NII TUGEV!


 Meie armas angelmanineiu, kellest siin äsja juttu sai tehtud, on kohutavalt tugevaks muutunud. Täitsa Tarzan kohe! Ma ei tea, kuidas me hakkama saaks, kui suvel uude elukohta kolida poleks õnnestunud. Kortermajas tuli teda ju kogu aeg teisele korrusele üles-alla tassida ning isegi Inno ütles juba, et tema ei jaksa. Nüüd elame esimesel korral ning meil on oma sissepääs ja kaldtee. Lihtsalt lükkad käru uksest sisse. 

Üks asi on see, et ta on juba kaheksa-aastane, aga lisaks sellele meeldib talle ju ka kogu aeg kätega vehkida ning seda ülientusiastlikult. Te katsuge tassida inimest, kes sel ajal veel ka tohutult rabeleb :D Ülikeerukas ettevõtmine.

Juuli üks lemmiktegevusi on asjade sikutamine. Nüüd ka mööbli sikutamine. Eile sikutas ta suure naeru saatel mööda põrandat edasi oma voodit ja pärast seda Ella võrevoodit. Täna läks loosi suur riidekirst, mida ta mängleva kergusega mööda põrandat vedas. Ühel hetkel oli see tal keset põrandat veetud ja Juuli ise ülirahul :D Me Innoga naersime, et saimegi Juuli tänase kehalise kasvatuse tunni kirja. Treenisime käelihaseid :D Nali naljaks, aga mina näiteks ei jaksanud seda kirstu edasi sikutada, kui põrandale istusin. Aga Juuli, näe, jaksas. Mina olen 43 ja tema kaheksa. Paneb mõtlema. Samas - mis seal imestada, kui inimene on kuus ja pool aastat rinnapiima saanud. Inno rääkis, et ta vanaema juures Aravul oli üks poiss, kes viis aastat rinnapiima sai, üksi traktori üles tõstnud. 

Nii et mul on väga hea meel, et Juuli on tüdruk. Poissangelmanide vanematel võib raskeks minna, kui laps näiteks ühel päeval auto üles kangutada otsustab. Juulike sellega ilmselt hakkama ei saa. Kuigi mine sa tea. 

Pildil Inno end Espinho rannas Juuli jõudemonstratsiooni eest kaitsmas :D 

2 kommentaari:

Nobis ütles ...

Hämmastav ikka, kui rahulikult ja huumorivõtmes asju näete. See rinnapiimajutt ehmatas mind veidi ära, poiss saab kolmandat aastat rinnapiima ja tundub samuti tuev laps. Sünnikaal oli 4+. Hiljemalt kolmanda eluaasta täituses tuleb meil rinnaandmine lõpetada, läheb lasteaeda.

Irja ütles ...

Meie põhimõte on, et elu peab olema FUN ehk lõbus :) Siis saab kõigega hakkama :) Väga hea, kui laps on tugev, siis on tal ka tugev tervis :) Meie lastest pole keegi antibiootikume võtma pidanud.